umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 noldu ya artık bu şarkı yok mu yerinde başka şeyler çalıyo[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 mp3 olarak indirin diye 1. ve 2. sayfada linkler verdik oralara tıklayın...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: sheref, 01 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki:o versyonunu koyarsan ancak inanırım sana... şöyle bişey buldum. sonunda alkışlar konuşmalar da var. hikayenin kolpa bişey olduğu açık. ama fena şarkı değil bence. link sözlükten alıntıdır ordan burdan çalıyon çırpıyon denmesin[signature][hline]Kaspaaaar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Hanger 18 den arak başı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Baştaki hikayeyi anlatmasan duygulanmazdım valla. Şarkı başlamadan duygulandım :D[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 cok kotu bi parcaymis ,ilk 5 saniyesini dinledim ,sonra sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: CaNNi, 05 Temmuz 2005 07:41 tarihinde demiş ki: Baştaki hikayeyi anlatmasan duygulanmazdım valla. Şarkı başlamadan duygulandım :D katılıyorum şarkıyı hüzünlü yapan hikayesi,tabi o da doğruysa.[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Şarkının hikayesi yazış, bir sayfa once alkışlı versiyonu koyuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yıllarca sıkılmadan dinleyebileceğim, her hüzün ortamında, kulağımda olacak bir şarkı...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 uyurken repeate e alıyorum şahsen.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya resmen arkaya bagladım habire dinliyorum , kanım dondu kafede.cd ye cektircem şimdi sırf bu sarkı icin 2 kagıt domalcam :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Şarkı güzel ama burdan okudum kadariyla hikayesi kolpa gibi geldi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Bert, 05 Temmuz 2005 11:34 tarihinde demiş ki: Şarkı güzel ama burdan okudum kadariyla hikayesi kolpa gibi geldi.. Kolpaymış zaaten. Ark yazdı ya 1 sayfa önce öldüğüne seviniyomuş alkışlar malkılşar olan kayıt varmış :D[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 http://www.freewebtown.com/nihanzi/iremhayaletsevgilim.mp3 şarkının orjinali için tık.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu kadar yorumu gördükten sonra çektim dinledim. ve sesi hiç beğenmedim açıkçası. şarkıyı ve sözleri de beğenmedim.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Benim hosuma gitti. Eger unlu bi sarkici bu sarkiyi piyasaya cikarsa baya tutulurdu heralde. Ayrica sarki 4. dinleyisten sonra guzel gelmeye basliyo nedense alismasi zor oluyor baslarda sese.[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi. [Bu mesaj daverc tarafından 05 Temmuz 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yanliz sarkinin 2 degisik versiyonunu duydum sozlukte rapidshare den verilen linkten inen harbi kotu.ilk cektigim hangi linkten hatirlamiyorum biraz echolu ve daha duru bi ses var.sanirim imzalara koydugunuz linkteki, alkissiz olan[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi. [Bu mesaj daverc tarafından 05 Temmuz 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya arkadaşlar şarkının sahibi kız baska bi forumda konustu ne şarkının boyle bi hikayesi var ne de kızın bole bi sevgilisi şarkının adı zaten Hayal et sevgilim..Kız 8 seneden beri gitar çalısıyomus ve boyle bi beste yapmıs arkadaşıda kaydetmiş telefonla ve kızdan habersiz bi şekilde nette yayılmıs ole sadece bi beste ve bole oldugunu duyunca şarkı tum buyusunu kaybediyo... İsteyene pm den forumun linkini verebilirim...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Cintonick, 05 Temmuz 2005 21:28 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar şarkının sahibi kız baska bi forumda konustu ne şarkının boyle bi hikayesi var ne de kızın bole bi sevgilisi şarkının adı zaten Hayal et sevgilim..Kız 8 seneden beri gitar çalısıyomus ve boyle bi beste yapmıs arkadaşıda kaydetmiş telefonla ve kızdan habersiz bi şekilde nette yayılmıs ole sadece bi beste ve bole oldugunu duyunca şarkı tum buyusunu kaybediyo... İsteyene pm den forumun linkini verebilirim... buradan verirsen ii olur yada pm at lütfen[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Kanımca ölen sevgilinin ardından yazılabılecek gelmıs gecmıs en guzel sarkı Gokhan Kırdar - Yerine Sevemem'dir. Gerek melodysi gerek sozleri intahara direk tesvik eder. Bu sarkıda fena degıl tabi.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 http://www.turkboard.org/viewtopic.php?t=13301&postorder=asc Forum linkini isteyenlere... İlerleyen sayfalarda çıkıyor şarkının sahibi... Bu arada "İrem iyi bir kız"[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 29 Temmuz 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 heh enteresan bi çok foruma uye olmuş arkadaş soylediğine gore yakında burayada gelir o zaman :)[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ya yalan bunlar.. Bende açarım irem diye hesap sallarım kafama göre ne olacak ki.. Kanıtlayamamış ki hiçbir şekilde..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Dier arkadaşlarinda dedigi gibi açıkçasi bende telefon kaydına benzetemedim. ve bir kaç arkadaşa sordugumda hazırlanmiş bir şey dedi (yalan) .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 birisi şu asıl kayıdının çalışan linkini koysa?çevrem bu şarkı ile çalkalanıyor da..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar