Chasten Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Şarkı sahibni erkek arkadaşıyla kavga ediyor bir gece.. Erkek Arkadaşı arabayla çıkıyor dışarı... Bir Trafik kazası geçiriyor ve hayatını kaybediyor. Kız bir şarkı yazıyor arkadaşının gitarıyla çalıyor...Arkadaşlarıda Cep telefonuyla kadediyorlar bu sırada. Buradan[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? [Bu mesaj Lakers tarafından 01 Temmuz 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bende heyecanlandım kazayımı çekmişler diye :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 merakımdan oturup dinledim. bilemiyorum. bence biraz oturup çalışmış,bestelemiş gibi. telefon kayıdı gibide durmuyor. ama hüzünlü havasını sezebiliyor insan dinleyince. ah, yoksa tekrarmı melankoliye dönüyorum. hmm[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 açıkçası bana da telefon kayıdı gibi gelmedi. gerçi bi 20-25 saniye falan dinledim ama.[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustyyy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 1. eer telefon kaydı olsaydı 128 K bit/sanıye de calamaz tel kalıtesıne goree cok kalıtelı. 2.bunu soyleyen %100 bestelemıs calısmıs bıraz oyle bı sarkı bu calısmadan bunu yapması cooookk hatta ımkansız abıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Lakers, 01 Temmuz 2005 02:12 tarihinde demiş ki: Kız bir şarkı yazıyor Buradan Daha önceden yazmış heralde ha diyince sölenmezki bu şarkı[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustyyy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 tmm abı ama cep telefonu boyle ses kalıtesıyle kaydedemez we ayrıca o cep telıyle kaydedılseydı wın media playerla deılde quıcktıme playerla fln calardı cunku amr olurdu ama deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NASREDDIN2000 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 KIZIN SESİNDEKİ HÜZNÜ FARKEDEMEDİNİZ Mİ BARBARLAR.. KİMİ ZAMAN BİR GÖZYAŞI VE KİMİ ZAMAN BİR DİZE SÖZ... HER ŞEYİ ANLATMAYA YETERDE ARTAR BİLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bunu duyalı baya oluyor hatta tam dl linki vardı snrm ek$i sözlükte açılmı$tı bunun hedesi. ayrıca musty o dediklerini bende ilk dinledigimde du$unmu$tum sonradan salla dedım gectim.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 güzel ya ..harbi güzel[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hayat isnana neler yazdırıyor.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dün payro sağolsun gösterdi bunu ve aralıksız saatlerdir loopta dinliyorum..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 İyi güzelde seste echo var ayasofya da söyleyip kaydetmedilerse pek sanmıyorum. Şarkı hoş bu arada. edit : Mp3 Download[signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 01 Temmuz 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 :( :( :( :( :([signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustyyy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abı ben sarkıya kotu demedım walla cok gusel.bende ılk dınlerken tel kaydı olup olmadıına baktım doal olarak ama dınlerken duygulanıp yrısında kapattım.anlıcaınız sarkı super ama yıne dıo tel kaydı del:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Gercekten cok komiksiniz. Olay ne siz nereye taşıyorsunuz. Size ne telefonla çekilmesinden. Kızın söylediğini dinleseniz olmuyo dimi... Çok güzel.. Gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sabahın 5.30unda dinlendiğinde ağlatıyor adamı... hala etkisindeyim şarkının be..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 mp3 olarak indirin allahım ne kadar güzel bir şarkı :([signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 15 . dinleyişim bu heralde bittikten sonra direk çalıyorum çok güzel bi şarkı..hikayesi fln önemli değil..melankoli direk [Bu mesaj trapt tarafından 01 Temmuz 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustyyy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Manu, 01 Temmuz 2005 02:48 tarihinde demiş ki: Gercekten cok komiksiniz. Olay ne siz nereye taşıyorsunuz. Size ne telefonla çekilmesinden. Kızın söylediğini dinleseniz olmuyo dimi... Çok güzel.. Gerçekten... dıosun ama abı baslıı benı delı ettı TELEFON CEKIMIDIR. hem ben sarkının arkasındaım sarkı gusel harıka bende cok duygulandım soyledım gıbı ıste we boyle gusel bı sarkı mp3 olaraksa gusellıını tel kaydı dıerek bosmaın abarmaalım ltfn:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: sheref, 01 Temmuz 2005 02:49 tarihinde demiş ki: mp3 olarak indirin allahım ne kadar güzel bir şarkı :( indiremiosun ya..direk player çıkıyo[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Sanırım bu dünyada herkes hatalarının kurabı oluyor... Aşkın ne kadar güzel birsey oldugunu unutmuşum sanırım.. Şiir yazmayi, onu okumayı....Gülleri.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: trapt, 01 Temmuz 2005 02:52 tarihinde demiş ki: said: sheref, 01 Temmuz 2005 02:49 tarihinde demiş ki: mp3 olarak indirin allahım ne kadar güzel bir şarkı :( indiremiosun ya..direk player çıkıyo sağ tık hedefi farklı kaydet..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya 3. kez yazıyorum farkındayım ama tutamıyorum kendimi depress and melancoly day 1 yazacam neredeyse... :([signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 saol madcat.. @sheref: yavas be baba geceden böle oluyodur..dur bi konu açam da milletin keyfi yerine gelsin brb[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar