massosoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 arkadaşlar bana hatunu doğum gününde götürmak için ankara da; romantik,mum ışıklı bir mekan lazım, hesap önemli değil. önerilerinizi bekliyorum.[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 o ortami kendin yaratman , bas basa kalmaniz daha romantik olur bence.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 WineHouse olabilir Oran şehrindeki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Gezdim Tozdum[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 orann çok uzak kalıyor, biraz daha şehir içinde bir yerler olursa iyi olur. araba yok. arkadaşlar önerilerinizi bekliyorumz,acilen ihtiyacım var hafta sonuna[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 19 mayıs stadyumu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: massosoit, 22 Eylül 2005 16:07 tarihinde demiş ki: hesap önemli değil. waay[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Tunalıda Villa var orasıda baya guzeldir. Sheratondan yukarı cık, ilk sola don sagdan 6-7. villa tarzı ev olmalı lazım. Servisi ortamı falan gayet guzeldi hala ben en son gittigimde, yaklaşık 1 yıl olmuştur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Christoph_Vassel, 22 Eylül 2005 17:49 tarihinde demiş ki: said: massosoit, 22 Eylül 2005 16:07 tarihinde demiş ki: hesap önemli değil. waay senede bir kez olan, özel bir günde hesabın önemli olmaması çok koymaz bence adama. beraber oldun kişide özelse zaten tartışılmaz bile bu.[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Sana bir mekan önerebilirim biraz entel bir yere benzer ama kişileri seviyeli insanlardır genel olarak mekanıda temizdir karanfil sokağın Meşrutiyet cad. çıkışında hemen sol tarafta Pizzeria var.Orasını tavsiye ederim.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bahçelievler de Classic Cafe war. Eğer adamla konusursan sahibiyle alt katı sadece ikinize tahsis edip tamamen mumla dosuyup sarap filan acıp cok guzel bir ortam yaratıyo. Kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 abso o dediğin yer pasta villa değilmi,ben geçen sene yine bu zamanlar en son gittiğimde binası yıkılmışdı oranın kapısından döndüm, tekrarmı açıldı. kavi nasıl sence uyarmı böyle bi geceye.[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bravecik, tam olarak nerde classic cafe bahçelide. serviste çok önemli[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ya 27. sokak sanırım tam bilmiyorum sokagın adını. Şöyle anlatıyım sana. 7. cadde trafigin aktıgı yöne dogru devam etceksin. Tansaş' tan sola dönüp girdigin sokakta solda görürsün kesin. ( eski mado' nun oldugu sokak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kavi Restaurant burası hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir mekan[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 keske bende takılabılsem sevdıgımle :([signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kesinlikle winehouse derim :) Cidden romantik bi ortam olur yani... onun harici pek öle romantik ortam bilmiorum...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kavi cok ic sıkıcı bı yerdır bı kere gitmistim gercekten sevgilinle bildigin basbasa olursun baska kimse olmaz:) sana WOK restaurant i tavsiye ederim gercekden guzel bi yemek istiyosan yada Quickchina.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: letscry, 22 Eylül 2005 18:25 tarihinde demiş ki: sevgilinle bildigin basbasa olursun baska kimse olmaz:) başbaşa olmak uyarda dostum ortam nasıl,servis nasıl,başbaşa yemek yemek için uygunmu. cuma gecesi gidicem [Bu mesaj massosoit tarafından 22 Eylül 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Abso'nun dediği Villa Pastavilla değil. Eğer kaliteli bir yer istiyorsan Bahçelievler, Kızılay dan uzak duracaksın. Arjantin caddesi de olmaz romantik bir akşam için. Villa ve Winehouse'a ek olarak Türkocağı caddesinde Piano'yu tavsiye edebilirim.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hertürlü ankara 19 mayis stadyumu yada tbmm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: massosoit, 22 Eylül 2005 16:07 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bana hatunu doğum gününde götürmak için ankara da; romantik,mum ışıklı bir mekan lazım, hesap önemli değil. önerilerinizi bekliyorum. sahte romantizmden hayir gelmez ama ben yinede favori yerimi soyliyim. Uzun zamandir gitmiyorum -kiz arkadasimiz yok ne yapalim- ama super biryerdir. Turca restaurant gercekten cook kaliteli ayrica kendine ait ben hic gitmemis olsamda bir pub i mevcut yine kaliteli biryerdir. Rezervasyon yaptirmadan gitme ama...[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Smoke, 22 Eylül 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Türkocağı caddesinde Piano'yu tavsiye edebilirim. www.pianoplus.com.tr dediğin yer burasımı smoke said: gellidus, 22 Eylül 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Turca restaurant gercekten cook kaliteli dostum nerde bu turca,mekan nasıl romantik takılmak için[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Yep aynen orası :) Kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Atakule'nin tepesindeki döner restoran çok uygun bunun için... Ulaşım problemin olmasa, Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel tesislerinde bulunan Devran'da böyle bir gece için uygun...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar