Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.Hafta ilk uyarı

Rush

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi ben bu sene yeni bi okula geldim.Sınıfta fln bir sürü dangalak var.. Ben hiç bunlarla uğraşmadım ilk hafta bişey yapmadım.Sürekli laf soktular konuşsana lan deve hödük fln bir sürü saydırıyorlardı.Bende sonunda dayanamıcam tek yolu bu asalaklarla kaynaşmak dedim.Bütün sınıf futbol oynuo basketten çakan yok.Bende 199 boy var futbol fln çakmam.Neyse hadi dedim bende oynayabilirim dedim.gel oyna dediler.Ayağımda shoxlarla girdim maça geç kaleye dediler.Geçtim adamlar vuruo gol vuruo gol kımıldamıom bile.futbol izlerim ama oynamam hiç.

Neyse geçtim forvete bi top geldi bomboş kale ıskaladım düştüm.Fln gülüp alay ettiler.bende çektim gittim.gene bi araba laf yaptılar.Sesimi çıkarmadım.gene tek takılıom.Sonra işte ben lise 1 im hazırlık okudum Lise 2 lerden güzel bi kızı ayarladım.Kızdan hoşlanıodum.Neyse dolaşıyoruz okulun bahçesinde kızla bu hıyarların arasında böle bi çocuk geldi "noldu lan ibne kızmı tavladın dedi.Sonra bişi demedim.Gene kantinin orda kola alıyorum kızda yanımda arkadan o çocuk geldi sıra vardı işte o sıra kavgasında benim kıza arkadan dayadı yaslandı ve işte kürt ah uh diye sesler çıkardı.Ben hemen kızı çektim sıradan. çocuk iyi mal varmış dedi.Demesiyle birlikte tepem attı ve çocuğa giriştim.Çocuk nolduğunu anlamadı o sinirle pataküte hocalar geldi fln.çocuğun kaşı patladı.

Ve sonra okul çıkışı servise giderken önümü kestier 3 kişi ve bana giriştiler.Ben o kaşını patlattığım çocucğun kafasını servise vurdum fln ayırdılar.Müdür çağırdı.Benimde dudağım kanıodu.

uyarı verdiler bana.çocuklara bişey vermediler.Bir daha yaparsan uzaklaştırılırsın dedi müdür.ve ben 3 gündür okula gitmiyorum moralim çok bozuk derslerden geri kaldım.Napıcam bi fikir verin.siz olsanız napardınız..

oh be içimi döktüm rahatladım.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
Sosyal ağlarda paylaş

Valla iyi sabır varmış ben 1 olayda sabrımı yitirirdim direk. Ama sen okula geri döndüğünde gene aynı olaylar olur diye düşünüyorum. Bunun sonunu ancak müdür gidip şikayet etmenle olur. "Bunlar bana bu şekilde sataşıolar hocam eğer bir daha beni okul çıkışı çevirir ve benimle kavga ederlerse bende kavga etmek zorunda kalıcam" dersin.[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

İyi sabretmişsin ben bu kadar dayanamazdım heralde. Ama "yeni gelen" kişilere hep yaparlar bunu nedense.
Çok zor bi durum gerçekten; kavga etsen olmaz etmesen olmaz.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş topla öyle dal veletlere!!
Aileler yumurta alır gibi kolaylıkla çocuk doğuruyorlar, terbiyesi -sopa yardımı ile- bize kalıyor..
Eskiden yaramaz çocuk kavramı vardı, aşırı yaramazlık yaptı mı çakıverirlerdi ağzının orta yerine otururdu uslu uslu.. Şimdi -mübarek- hepsi "hiperaktif" oldu.. Yemişim hiperaktiviteyi! Popo büyütmeye meyilli ana-baba saldılar çocuğu.. "Aman hiperaktivite, aman özgüven" derken şehir eşkiyaları yetiştirdiler..

Not1: Bu yazıda bahsi geçenler insan sıfatının yanından bile geçememişlerdir. Dolayısı ile insanca müdahale, konuşarak sonuca ulaşma vs. vakit kaybıdır. Ayrıca yapacağınız konuşma bir kuduz köpekle yapacağınız konuşmaya eş olacağından zarar görme ihtimaliniz yüksek olacaktır.. Dolayısı ile bu hayvan bile olamamış kuduzlara, hayvanların dahi hakketmedi bir şekilde davranmak gerekmektedir.. Buraya kadar olan kısımda bana katılıyorsanız sizi spoiler altındaki Not2'ye alalım.. Yok katılmıyorsanız açmayın hiç.
Ayrıca Anne babalara çocuk yapma ehliyeti verilmesi
[spo1=Not2]
DASAAA HAS MEŞE ODUNU SETİ

Vurun kırın parçalayın.. Stresinizi Atın!
Dasaaa Has Meşe Odunu Seti!! Enter Aşındırmayı Önler, Delileri İhya Eder! Dasaaa odunu ile dayak yemiş inek 2 kat süt verir, tavuk çift sarılı yumurtlar! Böbrek taşı düşürülmesine yardımcı olur, Şiddete bağlı yüksek tansiyonu engeller!

Dasaaa Has Meşe Odunları! İstanbul-Ankara Yolu, Bolu Dağı mevkii 5km.de Giderken sağda, dönerken solda!
[/spo][signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 22 Eylül 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

"arkadan o çocuk geldi sıra vardı işte o sıra kavgasında benim kıza arkadan dayadı yaslandı ve işte kürt ah uh diye sesler çıkardı.Ben hemen kızı çektim sıradan. çocuk iyi mal varmış dedi."

yoldan geçene ağzı açık bakanı laf atanı biliyordum da bu kadarına cidden oha[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here?
The abuse that we use I do not longer care
The cold worms and me, we are all right, we are free
The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide.

In Flames We Trust.

Sosyal ağlarda paylaş

Ke$ke olayın ba$ında giri$seydin lavuklara. İnsanlıktan nasip almamı$ insanlar topluluğunda okumak nedir bilirim. 199 Boy + Basket karizması = Okulun bütün kızları.
Bu formülüde kullan.
Biri bi$i derse de gel "teke tek çok delikanlıysan de" aynı hızla uzakla$ırlar. Sonra kız veya karizma potansiyelini görünce direk yav$arlar.

Denedim oluyo.

Haa bide okul yönetimini arkana al.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben kızım ama böle seninki kadar kötü olmasada bnmde basımda bu tarz tipler var.eğer meslek yada teknik lise deilse hemen okulu deiştir,yani düz lise ise bunun başka çaresi yok.o mal çocklar senin peşini bırakmaz sana kaç demiom ama bulasma bn ilk sözlü uyarımı aldım mesela,sırada yazılı uyarı veee sorada uzaklaştırma var.sözlü uyarıda yakında gelir =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence biraz geç kalmışsın bu tokatlamayı yapmakta,gördüğün kadarıyla içinde patlamış keşke ilk başlarda çekseydin kendilerini insight de dediği gibi konuşsaydın.Böyle yapman gerçekten kötü olmuş içinde birikmiş birikmiş ve en olmadık zaman da dolmuş taşmış ve okulda kavga meydana getirmiş gerçekten çok b.ktan bır durum...
bundan sonra yapıcagın hiç bir şey yok.Hocalarının gözünden düşmüşsün,saygını geri kazanmalısın derslerine aslılmalısın daha sonralarda kavga edersen zaten her zaman çalışkan çocugun tarafı tutulur....ve kaybın olmaz genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

bence veli hoca vs karıştırmayacaksın bu işlere daha da uyuz olur karşı taraf sen git her daldıklarında sen de dal döv dayak ye farketmez cezanı da al gerekirse ama her seferinde aynı şey olsun sonunda zaten bıkarlar kavga etmekten başka hedeflere yönelirler ama tabi bu durum ne kadar sürer bilemem 1 hafta da sürebilir 1 ay da 2 ay da sonuçta bu adamların yapısına bağlı ama dediğimi yaparsan ileride sana saygı bile gösterebilirler ama veliyi hocayı katarsan aradan kaçmaya çalışırsan hep üstüne gelirler bunu da bil...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Ewet haklısın o konuda Velisini getirip bir şekilde işi çözebilir çözebilir demiyimde hiç olmassa digerlerine de ceza verdirebilir çünkü çalışkan olmadıkça hocalar ne o çucuga nede velisine pek güvenmez...En azından benim hocalarım bu şekilde düşünürlerdi,genelleme yapmıyorum.Çalışkan olması hocaların gözündeki konumunu digerlerine göre yükseltir
Sosyal ağlarda paylaş

iyi yapmışın hödüge[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

peki nasıl durduracaksın bu insanları müdüre hocaya şikayet edip mi durduracaksın? valla bütün eğitim hayatım boyunca tabi orta öğrenimi diyorum artık unide böyle saçma şeylerle uğraşmıyor insanlar başın beladaysa kendin kurtulman gerektiğini öğrendim iyi kötü deneyimlerle öbür türlü sahiden olmaz bence gene de şahsın kendi bileceği şey...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...