Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arrelio Ocak'ta imzalıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
F.Bahçe sezon sonunda Aurelio'yu elinden kaçırmamak için harekete geçiyor. İki yıldır oynadığı futbolla şampiyonluklarda pay sahibi olan Brezilyalı oyuncuya menajerler vasıtasıyla teklif yağıyor. Son olarak Marsilya ve Milan, Aurelio'ya ciddi tekliflerle geldi. F.Bahçe işe "Hayır" cevabını verdi.
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Aurelio yıllık 800 bin euro'ya oynuyor. Yönetim, Aurelio'nun büyük başarılar hedeflenen 100. yıl (2007) kadrosunda yer alması için gereken her türlü fedakarlığı yapcak. Ocak ayında oturulacak pazarlık masasında Aurelio'ya 2 milyon euro civarında bir para önerileceği söyleniyor.[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
Baslık yanlıs olmus bu arada :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
gusel.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
iyi haber..
onliberoda istikrar yakalamısken ordaki uyumu bozmak yanlıs olurdu..
yonetimi kutluyorum :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
Milan napsın Aurelio'yu aynı mevkide oynayan Ambrosini, Pirlo vs varken? O biraz uçuk olmuş hani pek çok kulüp olabilir peşinde itirazım yok çok iyi oyuncu da...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
jazzyjam, 23 Eylül 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
Aurelio kalsın ama şu Ercan Taner'e de öğretsinler. AURELLO DEĞİL AURELIO!!!

orelyoooo :p

milan gidecekmiş.
klasik pas/fotomaç haberidir o.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Mesaj tarihi:
Fotomaçın politikası klasik duyumları .. gerçek haber olarak yansıtır .. ve %90 yalan olur ..

Tutanları ise PAs Fotomaç Demişti haber fotomaçtan öğrenilir gibi başlıklar atar[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Mesaj tarihi:
Hala Türk yapmayı akıl edemediler mi ben anlamıyorum. Yabancı kontenjanı için deliriyorlar üstelik?!?[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."

[Bu mesaj jazzyjam tarafından 24 Eylül 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
jazzyjam, 24 Eylül 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
Hala Türk yapmayı akıl edemediler mi ben anlamıyorum. Yabancı kontenjanı için deliriyorlar üstelik?!?

Geçen sene Türk milli takımında oynamak istediğini söylemişti üstelik[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
  • Yeni Oluştur...