Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 F.Bahçe sezon sonunda Aurelio'yu elinden kaçırmamak için harekete geçiyor. İki yıldır oynadığı futbolla şampiyonluklarda pay sahibi olan Brezilyalı oyuncuya menajerler vasıtasıyla teklif yağıyor. Son olarak Marsilya ve Milan, Aurelio'ya ciddi tekliflerle geldi. F.Bahçe işe "Hayır" cevabını verdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Aurelio yıllık 800 bin euro'ya oynuyor. Yönetim, Aurelio'nun büyük başarılar hedeflenen 100. yıl (2007) kadrosunda yer alması için gereken her türlü fedakarlığı yapcak. Ocak ayında oturulacak pazarlık masasında Aurelio'ya 2 milyon euro civarında bir para önerileceği söyleniyor.[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Baslık yanlıs olmus bu arada :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gusel.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 aurelio kalsın tabi çok çalışıo appiah geldi biraz boşladı ama genede sağlam adam.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eh kalsın[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 iyi haber.. onliberoda istikrar yakalamısken ordaki uyumu bozmak yanlıs olurdu.. yonetimi kutluyorum :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Aurelio kalsın ama şu Ercan Taner'e de öğretsinler. AURELLO DEĞİL AURELIO!!![signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 özel öğretmen lazım onun için.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kalsın valla Fenere cok yakısan bi oyuncu =)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arrelio kim yeni transfer mi :) aurelio 2 senedir deli gibi oynuyo helal olsun adama. kalsın daha gitmesin hatta türk vatandaşı olsun. ne güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ee emre gelince aurelio yedek mi oturcak?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Milan napsın Aurelio'yu aynı mevkide oynayan Ambrosini, Pirlo vs varken? O biraz uçuk olmuş hani pek çok kulüp olabilir peşinde itirazım yok çok iyi oyuncu da...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: jazzyjam, 23 Eylül 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Aurelio kalsın ama şu Ercan Taner'e de öğretsinler. AURELLO DEĞİL AURELIO!!! orelyoooo :p milan gidecekmiş. klasik pas/fotomaç haberidir o.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Fotomaçın politikası klasik duyumları .. gerçek haber olarak yansıtır .. ve %90 yalan olur .. Tutanları ise PAs Fotomaç Demişti haber fotomaçtan öğrenilir gibi başlıklar atar[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Hala Türk yapmayı akıl edemediler mi ben anlamıyorum. Yabancı kontenjanı için deliriyorlar üstelik?!?[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." [Bu mesaj jazzyjam tarafından 24 Eylül 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: jazzyjam, 24 Eylül 2005 02:35 tarihinde demiş ki: Hala Türk yapmayı akıl edemediler mi ben anlamıyorum. Yabancı kontenjanı için deliriyorlar üstelik?!? Geçen sene Türk milli takımında oynamak istediğini söylemişti üstelik[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 evet FBTVde hem de[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar