amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 tam 10 sene sonra çekimlere başlanacak...o zaman uma thurman 10 yaş yaşlı B.B. ise daha da büyümüş olacak (bkz: http://www.beyazperde.com/haber/6716)[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kill bill den önce bi sürü projesi var.baya bi beklicez kill bill i. bu arada adam fabrika gibi.iyi iyi.. *!ellerini ovuşturur*[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 eheh niye çok yakında yazdın başlığa onu çözemedim.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kill bill 3? zuhaha.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bana yazış gibi geldi. link çalışmıor bi de ondan kıllandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 linki yanlış vermiş ama haber doğru beyazperde.com'da yazıyo.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hadi ya. doğru link verirmisiniz, merak ettim. bi de üzüldüm, 10 yıl sonraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 nvm [Bu mesaj Invulon tarafından 23 Eylül 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İronik bir yaklaşım sezdim ben başlıktan amma... =)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 http://imdb.com/find?q=kill%20bill;s=all ben göremedim imdbde ama ya=( edit: http://imdb.com/name/nm0000233/ baska projeler var öncelikli olarak sanırım. [signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 23 Eylül 2005 06:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bana inanmıyosunuz ha.....10 sene sonra rayın beni siz[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ee terminator 3 te asaa yukari 10 sene sonra cekilmisti bence adam gibi siradisi ama guzel bi yaklasim :) tabi hayat bu uma ablamizin basina bi kaza gelmesin veya B.B. nin :)[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 B.B enteresan olabilir . 15-16 yaşlarında suikastçi fikri hoş . 10 içinde böyle bir film çıkartırlar kesin ama .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Uma thurman çok güzel yaw kill bill filminde[signature][hline] [Bu mesaj Gothic_Angel tarafından 24 Eylül 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 abi ne güzel sonunu getırdıler ben oha dedım kendıme sonunda bill ölürken kadın agladı ya bende agladım orda gözümden yaş aktı abi ama yok bu filmin devamı sarmaz[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 cok yakın ve 10 yıl?? ilginc tabi.. neyse kill bill vol.1-2 en begendigim filmlerdendir..3.ye hayır diyemem :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Fight Club Kill Bill çok beğendiğim filmlerden 2 sidir ama fight club gibi bir film'e hayır diyemem (tabiki başroller aynı olcak)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 link bozuk cunki parantez içinde bkz: kullanırsanız uotrsozluğe link'ler (bkz: linkin adına) yaaa Ve haber kolpa değil gercek tarantino manyadı iyice cocukların buyumesını bekliyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 24 Eylül 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar