Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaştan Dünya Rekoru!!!!

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

nette bayagi arama yaptim. best stadium, top stadiums, best rated stadiums onun disinda Inonu stadium ve Inönü stadium diyede arattim oyle uber oduller bulamadim :P herhangi bir stad hakkinda bulamadim yani oyle bisi. bulursaniz sevinirim.

ha sunu ekleyeyim hemen, guzel stat allah icin, konumu olsun, yapisi olsun... ama yinede dunyanin en iyi stadi falan degil yani biraz alcaktan ucalim :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!

[Bu mesaj Azmodai tarafından 21 Eylül 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi eski açık la yeni kapalı açılsa üstüne kapalı yeni açık getirilse eski numaralının yerine de kapalı yeni numaralı açık yapılsa süper olurdu[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası..

ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"

[Bu mesaj Eternal tarafından 21 Eylül 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

forzabjk forumunda biri espiri yapmis
arkadasda gelmis burada soluyor dogru sanarak
bu tip taraftar sitelerinde bu espirileri herkes yapiyor.
40 yilda dogru duzgun takimi atesledigini 'dusundukleri' bir tezahurat buldular hemen kirdilar rekorlari.
hadi gol diye bagirinca kirdik deseler tamam, gozler fanatik olsunda kulak bari olmasin yani klebersonun golunden sonraki sesten yuksek diyebilecek bir kulak ancak fanatik bir kulaktir.
20dk susmadan bozuk teyip gibi "kartal gol gol gol" dedikleri icin 20dk boyunca cikan seslerin toplami kirmis olabilir evet. eurosport kaynagi da baydi artik yeni bisiler bulun.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.

[Bu mesaj Patos tarafından 21 Eylül 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patos, 21 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
forzabjk forumunda biri espiri yapmis
arkadasda gelmis burada soluyor dogru sanarak
bu tip taraftar sitelerinde bu espirileri herkes yapiyor.
40 yilda dogru duzgun takimi atesledigini 'dusundukleri' bir tezahurat buldular hemen kirdilar rekorlari.
hadi gol diye bagirinca kirdik deseler tamam, gozler fanatik olsunda kulak bari olmasin yani klebersonun golunden sonraki sesten yuksek diyebilecek bir kulak ancak fanatik bir kulaktir.
20dk susmadan bozuk teyip gibi "kartal gol gol gol" dedikleri icin 20dk boyunca cikan seslerin toplami kirmis olabilir evet. eurosport kaynagi da baydi artik yeni bisiler bulun.

aynen katılıyorum.[signature][hline]Biter!
Sosyal ağlarda paylaş

tepki kirmak ya da kirmamaya degil ki
tepki yalana ve ayrica ben kaynak felanda istemiyorum, kaynak dedigim gibi forzabjk forumunda bi arkadasin espirisi.
ve artik yeter bu fbli, bjkli, gsli muabbetleri.
insanlari tuttugu takimlara gore yargilamaktan vazgecin, bu yalani atan fbli olsa da tepkim ayni olurdu ve oldu da zaten cok kez antudan alinti yapilan yalan haberlere.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...