KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Arkadaşlar müthiş bir şekilde hafıza kaybı sorunsalı ile karsı karsıyayım bugün anladımki cıvığı cıktı sınav oluyoruz hocanın yanında oturuyorum ALLAH tan hocaya soruyorum hocam bu kelime ne idi söylüyor kağıdı alıyorum tam masama koyarken ordan bir ibişi diyo ona bakıom kağıda bakıyorum unutmuşum anlamını :( ezberim yalan oldu zaten 50 kere okuyup ezberliyemediğim kelimeler oluyor ühüh ancak uygulamalı aklımda kalıyor ki su zamanda hafıza cok lazım bana[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 I like that i yüksek sesle dinleme :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoWeReKiOuS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: BeIlow, 05 Eylül 2005 16:52 tarihinde demiş ki: I like that i yüksek sesle dinleme :P Ne alâkası var ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=141360 eehueuh :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Valla bu durumlarda ne tavsiye edilir ki.[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yüksek ses cidden etkiliyır bildiğim kadarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gunluk hayatini ya da okulu etkileyecek kadarsa doktora git . ciddi bir sey olabilir gerci buyuk ihtimal dengesiz beslenme ve bozuk uyku duzeni vs dir ama belli olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Uzun süre giremedim bakamadım topice pardon bir forumda bir doktor arka sormustum bana yiyecek listesi yapmıstı acıksacı uğrasmadım ama ciddi derecede var bu sorun hayatım cok karısık su aralar yapacak okadar cok sey varki bununla ilgilenmek aklıma bile gelmiyor unutuyorum cünkü dsad :) ( bu arada I LIKE THAT :D )[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 3 kuluvallah 1 elham sipsak cözer[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hah tam onu dicektim, düzenli yemek lazım bildiğim kadarıyla, belki b vitamini fln da iy olabilir, çukulata fln ye ders çalşcan zmn, kahvaltıda tahin pekmez yiyersin, kafa karışıklğndan da insanın beyni bloke olur:) psikolojin sağlam mı arkaaaşım ei?[signature][hline]söylediklerimin yarısı anlamsızdır, ancak bunu diğer yarısı sana ulaşabilsin diye söylüyorum.[Halil Cibran] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Penthesilea, 22 Eylül 2005 01:32 tarihinde demiş ki: 3 kuluvallah 1 elham sipsak cözer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Penthesilea, 22 Eylül 2005 01:32 tarihinde demiş ki: 3 kuluvallah 1 elham sipsak cözer Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. bunuda cöz :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ALLAH bilir onu[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: dalamardl, 05 Eylül 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Yüksek ses cidden etkiliyır bildiğim kadarıyla... ülkemize gelen turistlere de bağırarak öğretiyoruz zaten herseyi :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: cuytherock, 22 Eylül 2005 14:04 tarihinde demiş ki: said: dalamardl, 05 Eylül 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Yüksek ses cidden etkiliyır bildiğim kadarıyla... ülkemize gelen turistlere de bağırarak öğretiyoruz zaten herseyi :D hahaha evet.. burdan gideceksin Burdan gideceksin.. BURDAN GİTMEK SEN!!!!![signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 testesteron seviyesini yükseltecek aktivitelerden uzaklaş.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kelimeleri falan bırak ben ciddi ciddi herşeyi unutuyorum eheh.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Penthesilea, 22 Eylül 2005 01:52 tarihinde demiş ki: ALLAH bilir onu Allah tanımayan kişi Allah tan söz ediyor zavallı hangi boyuttan geldin yazık yazık[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hafizan gayet iyi yahu yukardaki gibi ayrintilari unutmadigina gore. yat kalk allaha sukret.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: forgiver, 22 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki: testesteron seviyesini yükseltecek aktivitelerden uzaklaş. örneğin? :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Dela, 23 Eylül 2005 14:50 tarihinde demiş ki: hafizan gayet iyi yahu yukardaki gibi ayrintilari unutmadigina gore. yat kalk allaha sukret. Hafızasını komple yitirenlerin bile unutmadığı seyler oluyor :D Pentte bende öyle bişi uyuşan tek yön Anti masoncu olması[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben Kobetaistim[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben de kobetaistim. dela da milfistmiş hem. işte bu gibi aktiviteler testorteron seviyesini arttırır vücuttaki, o soruya da cevap vermiş olalım sırf geyik yapmayalım.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar