sLog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Doom3ün isteyeceği minimum sistem özelliklerini yayınladı. Buna göre oyun minimum 1GHz CPU, 256MB RAM, GeForce 1 veya Radeon 7xxx serisi ekran kartı istiyor. Hemen belirtelim bu sistem ihtiyacı, Doom 3ün yapımcısı John Carmack tarafından da onaylandı. Kaynak:Merlinin Kazanı Eh çok değil o kadar hayvani grafiklere...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua [Bu mesaj sLog tarafından 20 July 2003 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 acaba öyle bi sistemle nasıl o grafikleri alacaz,ve alsak bile oynuacakmıyız yoksa sürünecekmiiz merak ediom,"doom3'de gf4200le 15 fps alsanız şanslısınız" dien adam çıkıp bu sistemi nasıl onaylamış,şerefsiz hfr! :)[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 aaa ne güzel benim sistemde babalar gibi çalışır bu oyun şimdi... P II 233 256 SD ram markasını bile bilmediim bi anakart anakartın yarısı büyüklüünde bi ses kartı ki bu eski SB 16 oluyo... bi de iman gücü Olaya bak yaaa gafa attıımın ekonomisi :-)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 p 4 2.0 512 MB SDRAM o dandik 128 SIS 315E ekran kartı ile oynamıştım. Çok hızlı oynuyordum. Ancak grafikler çizgi filmimsi hava taşıyordu. Şimdi geforce 4 ti4800, ddram felaj var daha iyi oynarım diye düşünüyorum. Ancak geforce 1 ve radeon 7xxx serisiyle oynanmaz. O sistem gayet iyi req. için. Ama o ekran kartıyla 5-6 fps alırsan sanşlısındır. Eğer En iyi grafikler + 4x AA felan açıp oynamak istersen bence rec: 2.0 Ghz 512 MB DDRAM Ati 9700 veya GeForce 4 Ti 4600 gerekli diye düşünüyorum.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Bonecrusher, 21 July 2003 11:17 tarihinde demiş ki: Ati 9700 veya GeForce 4 Ti 4600 gerekli diye düşünüyorum. ikisini aynı kefeye koydun ya... artık bana bişi söylemek düşmez :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 p4 2.4 gf4 ti4200 256 mb ram ddr frame frame oynadım ben valla :) yani yaratık görünce oyun benden daha çok korkuyodu :P ama yaratık görmediğim sürece tereyağı gibiydi.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Geforce ile radeon'u aynı kefeye koymadım. Zaten veya dedim.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 o configde calismiycagina eminim nereye onaylamis adam hersey kapali gf2mx 3 fps veriyo ama oyun acilabilir belki evet[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Oynanmasına oynanır da yavaşlıktan şikayetçi olmassan[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 oynarsın geforce 1 lede ama bütün görüntü özellikleri en düşükte olur oyndağından bi halt anlamazsın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ehuehue olum min sistemden kastı programı yüklemek için gerekekn sisitemdir. En fazla menüye kadar açar ondan sonra en düşük ayarlarlda bile oynayamazsın takıla takıla 15fps ile felan oynarsın...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaihir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Jadelith, 21 July 2003 11:41 tarihinde demiş ki: p4 2.4 gf4 ti4200 256 mb ram ddr frame frame oynadım ben valla :) yani yaratık görünce oyun benden daha çok korkuyodu :P ama yaratık görmediğim sürece tereyağı gibiydi.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. onun nedeni, oyunun betasını(yada alphasını) oynamış olmandan kaynaklanıyor, oyun çıktığı zaman göreceksinki çok rahat çalışacak o sistemde. [hline]Gwaihir,the Windlord. [Bu mesaj Gwaihir tarafından 22 July 2003 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 sanmam,carmack ööle bi sistemde oyunun sürüneceiini sölüodu 3-4 ay önce bu kadar sürede neyini deiştirecek,ayrıca alphayla oyunun orjinali arasında o kadar fark olabileceeini sanmıom.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaihir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 q3'ün alpha ve beta versiyonunu oynayanlar bilir, eminimki doom3'dede aynı şey olacaktır.[hline]Gwaihir,the Windlord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 allah aşkına şu linkteki resimlere tıklayıp bi bakın. bu zikici grafikler böle bi sistemde nasıl çalışabilir: http://www.gamershell.com/game/FPS_Doom_3.shtml şu gölgelendirme efektlerine bi bak. şu alev efektlerine bi bak [hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 22 July 2003 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 walla ne diyim yine yapti adamlar yapicaklarini sistem gereksinimi muhabbetleri artik bu oyunlar bi kademe dah a yuksege cikicak hepimize gecmis olsun[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ölesine biz grafik yabicaz die cıkarmıslar ama kimsede oyniyamicak oda ayri bi fantezi katior oyuna eauafds[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 166mmx 32mb ram de ¢alı$tırırım ben onu siz merak etmeyin[hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 tabin çalıştırırsın,o sistemle doom 4'ü çalıştırırsın bea,sen ööle kal arkadaşım.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yes alphalar ram yiyicidir :) yaratıklar en ufak hareketi yaptığında hdd bütün dosyaları bi kere kontrol ediyodu filan :P zaten tahmin etmiştim düzgün çalışmayacağını. benim sistemde çalışmazsa doom3 belki 2000 tane filan satar. ama o kadar yani :-p bunu da risk edemezler[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları DooM 3 Min. System Requirements × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ölesine biz grafik yabicaz die cıkarmıslar ama kimsede oyniyamicak oda ayri bi fantezi katior oyuna eauafds[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 166mmx 32mb ram de ¢alı$tırırım ben onu siz merak etmeyin[hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 tabin çalıştırırsın,o sistemle doom 4'ü çalıştırırsın bea,sen ööle kal arkadaşım.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yes alphalar ram yiyicidir :) yaratıklar en ufak hareketi yaptığında hdd bütün dosyaları bi kere kontrol ediyodu filan :P zaten tahmin etmiştim düzgün çalışmayacağını. benim sistemde çalışmazsa doom3 belki 2000 tane filan satar. ama o kadar yani :-p bunu da risk edemezler[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar