AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yapımcı :Osman Sınav Yönetmen :Mustafa Şevki Doğan 1. Bölümün Konusu Çanakkale Babakale Köyü'nün imamı Mahir Hoca'nın marangoz oğlu Cihan'la, kapı komşuları Gazelhan Hafız Seyit'in torunu Zehra arasındaki aşk sözlenmeleriyle resmiyet kazanır. Cihan'ın ustası marangoz Suphi bu gelişme üzerine kalfasına yürekleri burkan bir iyilik yapar. 25 yıl önce sevdiği kız için köyün en güzel tepesine kendi elleriyle bir ev yapmış, ancak yaşadığı talihsizlikler yüzünden muradına erememiştir. Suphi Usta 25 yıldır kapısını bile açmadığı evini Benim aşkım üstüne mühürlenen bu kapıyı sizin aşkınız açacak diyerek Kalfası Cihan'a hediye eder. Zehra ise çok sevdiği dedesinin hastalığı ve ağabeyiyle yengesinin baskılarıyla boğuşmaktadır. Dedesi Hafız Seyit'in aynı zamanda da öğrencisi olan Zehra, ondan devraldığı gazel kültürünü köydeki mevlitlerde ve kına gecelerinde icra eden, sesiyle de herkesi büyüleyen çok güzel bir kızdır. Ailesinin ekonomik sıkıntısını hafifletmek için de komşu kasabadaki bir otelde oda temizlikçisi olarak çalışmaktadır. Cihan aşkları ve evlilikleri için çırpınırken, Zehra patronunun yakışıklı oğlu Kemal'den geri çeviremeyeceği bir teklif alır... Hikaye : Mustafa Kutlu Senaryo Grubu :Soner Pehlivan, Gürcan Yurt, Sema Ergenekon, Eylem Canpolat Görüntü Yönetmeni:Tevfik Şenol Sanat Yönetmeni :Tural Polat Kurgu :İbrahim Özcan Müzik :Ulaş Özdemir Çekimine bir süre ara verilen dizi dün akşam yayındaydı. Bu konu altında konuşur tartışırız.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. [Bu mesaj insight tarafından 23 Ağustos 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kadro güzel iyi bi diziye benzio. Bklm ilerleyen blmleri neyi göstrck.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 +1[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben beğendim valla Osman Sınav izleri var dizide. Akıcı.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 mükemmel dizi ilk bölümde beni benden aldı 2. bölümü yolda olduğumdan izleyemedim. bu arada orada gazel okuyan kızın sesi bizim yakın bi tanıdık. Kız İTÜ konservatuar da okuyor.Mükemmel bir sesi var dimi ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet_55 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ıyı bır dızı benımde hosuma gıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 @Black ; 2. Bölümde güzeldi. Çok hoşuma gitti dizi. Gerçekten Osman Sınav izleri taşıyor. Mafya ayağı yok dizide. Son zamanlarda çekilen nadir dizilerden.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ortaokuldaki kız arkadaşım oynuyo yaw dizide kötü oluyorum izleyince yaşlandıkmı fln diyorum kendi kendime.. Zmn ne çabuk geçiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Aaa :) Ciddimi ya hangisi?[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 değişik bir dizi olmuş. diziyi bilemem fakat başlangıçındaki ebru ve hikayeler süper oluyor. diziyi seyretmeseniz bile başını asla kaçırmayın.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 çok kaliteli bi dizi ama beni sarmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 3. Bölümde gayet güzeldi. Osman Sınav öttürüyo valla.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Abooooo Dizide i$ler sarpasarıyo. Kıyamet koparacak bu dizi demedi demeyin :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sevmedim.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 izlemedim,izlemeyi de pek düşünmüyom açıkçası...reklamı pek sarmadı beni!!!bigün rastlarsam göz atarım belki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar