Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deger Mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu oyun 1.7gb bunu cekerim ama degermi wow a baslamayı düsünüyordum buraya bakmadan once daha mı ii bunlar yazılmıs wow dan daha ii daha d,kotu die de yani nasıl biri ss yollar mı bide[signature][hline]Old Kingdom...
Gloriside Human Warrior
Mesaj tarihi:
cok güzel seyler duyyorum bu oyun hakkında paralı mı paralıysa nasıl yaparım ?bide ss plz cok merak ediyorum goruntuleri[signature][hline]Old Kingdom...
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 15 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
BENCE GELMİŞ GEÇMİŞ EN güzel MMORPG

DAOC

şu an bena tek eğlenceli gelen mmorpg.Diğer hiçbiri zevk vermedi bana.

aynen

hatta; +1 :D

Parası konusundada 12$ aylık yanılmıyosam[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Mesaj tarihi:
Wow'daki pvp cok dengeli degil ve biraz arcade, ayrica henuz cok tekduze. 60 olduktan bir sure sonra ayni seyleri yapmaktan sikilmamak elde degil.

Sahsen guildim Daoc'u toptan birakip Wow'a gitmemis olsa Daoc'dan bir yere ayrilmazdim da, ne "1337" guildlerden zevk alabiliyorum, ne de dandik random rvr gruplarindan. 1.7 gb dedigin bir gunluk is, indirip birinin accountuyla biraz dene bence, begenirsen devam edersin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
O oynayip birakanlarin hepsi toptan satmis mi accountlarini? 50 60 milyon verip paket alip begenmemek yerine 20 milyona 1 ay actirir denersin en azindan ellerinde duruyorsa.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
blizzard wowdaki ping olayini halletmeden kimse bana kalkipta wow u ovmesin. simdiye kadar bicok mmorpg oynadik uo gibi kalabalik arttikca ping artio inanilmaz salak bi mantik .. iki raid yapalim diosun wow da 30 kisi bir araya gelio latency 7k larda hatta 10k baglantim 256k dsl ayni baglanti daoc ta relic raidlerde 200-300 lerde ping verio da wow da kalkip 30 kisi ayni ortamda olunca nie dagilio... ben lvl 60 char kasicam kasarken bunlar basima gelicek kastiktan sora daoc a gore acayip basit olan bi reward sistemi icin pvp yapmaya raid yapmaya calisicam daha kasabaya doru atilan ilk adimda latency 7-10k lara ziplicak ...
birak allasen ya[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid
  • Yeni Oluştur...