Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eclipse .. rebel türkler cevap yazın lütfen !

maxrep

Öne çıkan mesajlar

savaştayız beyler... değişik konu yazılsın tabi de. bir iki arkadaş rebel larak pvp grubu arıyoruz da... hani.
en azından bakardık kimler var diye. FRF iyi ve güzel bir guild katılıyorum. fakat yinede bilmek isterim..

Geçenlerde 10 aydır oynadığım süre zarfından en zevk aldığım 2. ci olay FRF ile yaptığım sesli chat eşliğinde DWB e gitmemizdi. İnanın Çok zevk aldım...
FRF hariç. nerelerde Rebel var onun da merak ettim. Türk imp ve rebeller bir arada PVP yapsak ... nasıl olur !?[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tonguz, 22 Eylül 2005 11:10 tarihinde demiş ki:
valla ya...

illaki buraya 150 üyenin adınımı yazcaz tek tek ?

of kavagda söylenmez[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Sosyal ağlarda paylaş

aslında cu geldıkten sonada overt dolasmaya devam edıyopdum ama bu kadar gruba meraklı pvp cı arasında arealar bu derece ıse yaramazken bı dark nası tek basına dolassın. dıyor gozlerınızden opuyorum :P[signature][hline]Army Captain of Vader
Dark Jedi Knight
Guardian of [RIP] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad(master as)
sadness(dark jedi knight)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

lol konu baslıgı bu kadar benzer olunca tabı olmuyo imp sandık yazdık buraya ama hata sızın aynı baslıkda atılmazkı kardesım der. hemen obur koseye doru suzulurum. :)[signature][hline]Army Captain of Vader
Dark Jedi Knight
Guardian of [RIP] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad(master as)
sadness(dark jedi knight)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...