maxrep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 evet beyler bu galaxie de rebel türk de yokmudur ! :)[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Tüm FRF :) Ve illahi ki bir karşıt konu açacaksanız :) Sayınız az olsa neyse[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonguz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 valla ya... illaki buraya 150 üyenin adınımı yazcaz tek tek ?[signature][hline]Tonguz Eclipse - FrF Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yanı :) hani biz 15-20 kişiyiz sizde ne oluyor :) pati'yi göçertme çalışmaları mı ? :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 değişik tarzda konuların açılmaması can sıkıcı. I find SOE's lack of faith, disturbing.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 savaştayız beyler... değişik konu yazılsın tabi de. bir iki arkadaş rebel larak pvp grubu arıyoruz da... hani. en azından bakardık kimler var diye. FRF iyi ve güzel bir guild katılıyorum. fakat yinede bilmek isterim.. Geçenlerde 10 aydır oynadığım süre zarfından en zevk aldığım 2. ci olay FRF ile yaptığım sesli chat eşliğinde DWB e gitmemizdi. İnanın Çok zevk aldım... FRF hariç. nerelerde Rebel var onun da merak ettim. Türk imp ve rebeller bir arada PVP yapsak ... nasıl olur !?[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ulubatli ben varim rebel!! hem de en gazından :D her turlu pvp ye gelirim ama birz bh kasmam lazım.. (ayy herkese aynı seyi soluorm ceneme vurdu ama 32000bh exp lazım :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 aceh[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 En çok pvp yapan rebeller; reave, jerb'bin. Hele reave nerdeyse sürekli overt geziyor. Ayrıca Atilla var, ben varım. Oyunda görüşelim.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Eheh şu konu açma konusunda Soe'nin konsept yaratma beceriksizliğini seziyorum...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bir imp kıskaçlığı seziyorum usta redagle , güçte bir dengesizlik var ne dersiniz ? :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Sevgili padawan; bir serverda yüzbin jedi olsa bende bir dengesizlik hissederim:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ahahaha süper ya cevap :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: tonguz, 22 Eylül 2005 11:10 tarihinde demiş ki: valla ya... illaki buraya 150 üyenin adınımı yazcaz tek tek ? of kavagda söylenmez[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 aslında cu geldıkten sonada overt dolasmaya devam edıyopdum ama bu kadar gruba meraklı pvp cı arasında arealar bu derece ıse yaramazken bı dark nası tek basına dolassın. dıyor gozlerınızden opuyorum :P[signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 lol konu baslıgı bu kadar benzer olunca tabı olmuyo imp sandık yazdık buraya ama hata sızın aynı baslıkda atılmazkı kardesım der. hemen obur koseye doru suzulurum. :)[signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yahu ben rebel jedi sayısı az güce denge getireyim bari :)) diyerekten rebel olmuştum hale bak imp kalmamış memlekette[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar