Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bocekler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kalorifer böcekleri var bizim evde kanka oldum artık. bu favori çiçek böcek topicleri ne zaman biticek? bi de kim o topic açamayan beri gelsin. kaç para aldın bu topici açmak için, söyle![signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 23 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki:

kartal tabikide

arkadaş msjını editlicek şimdi ben alıntı yapayım. kartal böcüğümüzü..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mesaj tarihi:
ohahaha tamam da dalga geçmeyin sakın aga geç vakit attım kendimi topiğe baktım hayvan resimleri kodum bende en sevdiğim hayvan gibisinden[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK
:tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz (bu gün tutabilir):tup:
Mesaj tarihi:

fil insanın en ii dostudur bikere.

[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
Elime değmesine izin vereceğim tek böcek uur böcenki diğerlerine ''elim değiyor''[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Tarantula Rulaz. Acayip karizma hayvan. Kafam kadar bişi zaten Xaeronun fareyi tatlı niyetine yer valla. :lol:[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will.
  • Yeni Oluştur...