Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Rüyamda Anne annemlere gidiyoruz.Herneyse... abimin yanındada D&D takımı var.Nası oynandığını bilmiyorum ama çok oynamak istiyordum masaüstü frp.Herneyse.. Işte saatler geçti falan anne annem dediki olum o nedir? bende dedim hemen dungeons and dragons.Ne o dedi :) eheh masaüstü frp dedim.HEee dedi herneyse... Işte biz oynicaz böyle abimle, abim kutuyu bi açıyo, Domino taşlarından daha büyük taşlar ve üzerlerinde 1,2,3,4,5,6 ya kadar sayı var.Annanem dioki, ben bu oyunu biliom.Alıyo böyle 4 5 tane eline 1 ile 3 çıkarıyo 2 yi yerden alıyor.Bu böyle oynanır dio abimde yok ya ne alakası var falan tartışıyorlar. hehe bune yaw? böyle rüyamı olurmuş... Paylaşiyim dedim :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Masaüstüne deilde kişisele açsana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya hayır frp ile ilgili gördüğüm için rüyayı buraya açtım.Yanlış mı oldu? :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hhehe komikmiş ya 'bu böyle oynanır' lol :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 masaüstünde olması normal ama anlamsız bi rüya tabii ki. :P[signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Anne annene güven o nasıl oynayacağını bilir :P[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sacmalık..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 afedersinde nesi saçma? Rüya bu.Illa bok atmak için caba göstermek zorundasın demi Kenshin aferim devam et.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Rüyan sana şunu söylüyor... Biraz kafanı dinle yoksa dinliyecek kafa kalmayacak. Bir ara bende böyle saçma şeyler görüyordum rüyalarımda bir süre bırakmak en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 seni çok kıskanıyorum masaüstü oyunları konusunda uzman bi ninen var benimkini hiç görmedim bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar