Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Bayana Alınabilecek En Güzel Hediye?

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

Kesin bir cevabi yok bunun.. Yakin zamanda cok istedigi fakat alamadigi birsey olabilir belki. Parasindan cok duygusal yonu agir olan birsey olmali, yaninda guzel bir not yazilmis olmali.

Parfum fazla klise mesela bence, ancak baska birsey bulamazsan al.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?

[Bu mesaj Baggio tarafından 21 Eylül 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaidenXelRu, 21 Eylül 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
said:
malik, 21 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
bence dildo içinde mouse tekeri al.

mouse tekeri ne alaka :D

Arkadaşın ilginç fantezileri var herhalde...

Konuyu garbage'lık etmeyin be birader be...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 21 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
Yakin zamanda cok istedigi fakat alamadigi birsey olabilir belki.
Genelde bunun ustune kuruyorum ben hediyelerimi, onun icin yine kesin bir cevap veremiyorum. Biraz taniman gerekiyor sozu gecen bayani yani.

Bayan dedigini sevgilin olarak kabul ediyorum tabi bunlari soylerken, annen yengen falansa cak parfumu gitsin :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

kadıköy bahariyede "kedi" diye birşeyci var (evet bir şeyci içinde her boq var anasını satiim yakıdna beni de satacakalr içinde)

böyle çok fazla ilgi çekici ıvır zıvır var ben çok ğeleniyorum oradakileri gördükçe bir bayan için değişik olur hem "unique" bir eşya daha çok hoşuna gidecektir[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IsAbeLLa, 21 Eylül 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
parfüm
bööle ayı taşwancık fln
palet
mor ve yeşil bale patiği
yeni bale tulumu

çizme+etek
burdan tuncaya duyurulur......

çok balerin bir insanız galiba :)

ps:palet nedir ole ya[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben önemli günlerde hediye almam , yemeğe çıkarırım , o da her zaman böyle günlerde benim yanımda olmasının yeterli olduğunu söyler .

Ama bir arkadaşım güzel bir şey yapmıştı . Kız arkadaşı snickers hastası . O da 9. aydönümlerinde bir adet snickersın yanına bir gül bağlayıp verdi . Kız inanılmaz mutlu olmuş ama böyle kızlar her zaman bulunamıyor .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IsAbeLLa, 21 Eylül 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
tunca...
laptop...bi de yarın bana çilekli lolipop al da gel...okulda kolalı war herkes bilgilensin çilekli lolipop...=)

ouha..
tunca,damacana su rulazz..
içitkçe seni hatırlar..
de marka bi şey al böle[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...