Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmarada Canlı Faylar tespit edildi Tsunami bile olabilir!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bende sahilde oturuorum bi nevi

*!korkuyorumm!!!*

olmaz olmaz tsunami musunami...iç denizde tsunami mi olurmus

*! kendini avutur*[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Mesaj tarihi:
Tsunamiden ölme riskimiz çok az arkadaşlar panik yapmayın... Zaten Tsunami çıkartçak büyüklükte bi deprem olursa direkt olarak ölücez...
Tsunami de arkasından iyi gelir daha üsttede demişler yani molozları filan temizler...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
işte Türk bilim adamı beklentisi.İç denizde TSUNAMI.İnanamıyorum ya istanbul'da tsunami demek bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı olayıyla eş değer bir şey ama millet hala Tsunami korkusu içinde ahahah Aziz Nesin diyiyorum bu bilim adamlarına o kadar[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
Ayrıca 10 metreyi geçen dalga iç denizde imkansız olmaz.Akdeniz deseniz bir nebze ama Marmara imkansız.[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
said:
Maxen, 22 Eylül 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
eh öyle ahım şahım bişeye gerek yok İstanbul un çarpık kentleşmesi ortada.. önce deprem olur heryer yıkılır sonra dev dalgalar gelir heryerei temizler.. ayak basılmamış yeni bir İstanbulumuz olur..

Tabi sen hala hayattaysa Istanbul'un olur...
Yoksa Istanbul baskalarinin olur, 7 tane tepe olur sana 7 tane ufak ada[signature][hline]Bal adam...
Mesaj tarihi:
said:
unac, 22 Eylül 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
iç denizde TSUNAMİ mi olurmuş ?
[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Mesaj tarihi:
bakın ben jeofizik mühendisliğinde okuyorum. ikinci sınıftayım.

bize tsunaminin nasıl oluştuğunu anlattılar ama iç denizde oluşan bir tsunami de olmayacağını öğrettiler.

kaynak neresiydi bu haberin.[signature][hline]valandil ownz j0o!
her gece hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Mesaj tarihi:
boğaz şekil değiştirecekse istinyeden içeriye doğru girsin maslak taraflarına ev deniz görsün bunelan![signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
said:
Head, 22 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki:

bize tsunaminin nasıl oluştuğunu anlattılar ama iç denizde oluşan bir tsunami de olmayacağını öğrettiler.

kaynak neresiydi bu haberin.

head onu bırak tüm televizyonlar böyle dedi alt yazı bile geçtiler ya.Bu kadar bilinçsiz öküz medya olamaz ya.Medya'nın şuçu yoksa bu kadar öküz bilim adamları olamaz ya.Tsunami ve İstanbul.İmkansızın ötesi[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
bence caanlı fayı öldürelim...plan şu : patiler toplanıyolar.bir kısmı ellerine silah diğer kısmı ise beyinlerine iğrenç espirileri alıyorlar...ve marmara denizinin dibine daalıp iğrenç espiriler yapıyoruz...ardından sersemleyeen fayı vuraraktan öldürüyoruz....sonra hepimiz doom metal dinleyip kendimizi intihar ediyoruz...olay budur[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Mesaj tarihi:
said:
[b]amon, sonra hepimiz doom metal dinleyip kendimizi intihar ediyoruz...olay budur

herşey iyi güzel de kendini intihar edemezsin.

yeri gelmişken öys ye hazırlanan arkadaşlara dil bilgisi ögretiim bbari :)

konuyla alakalı şey söylemek gerekirse.eger olursa felaket olucak.sonra belli süre sonra unutulcak gitcek.
tahtaya vuralım

[Bu mesaj Soulfly tarafından 23 Eylül 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olacak deprem..
felakette olacak..tsunami falan olmazda sahilyolufalan kalmaz oralarda..

arazi fiyatlarıyla alakalı durumuda yok sayamayız tabi,öle şelerde söz konusu..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Mesaj tarihi:
"'Tsunami tetiklenebilir'
Bu fayların, kıta kenarında kayma ve göçmelere neden olabileceğini söyleyen Görür, bu büyüklükte bir deniz altı göçmesinin olması durumunda Marmara'da tsunamiyi tetikleyebileceğini ifade etti"

tsunami tetiklemek falan ? tetiklendi ondan tsunami oldu ?

tsunami ya olur yada olmaz tetiklemek ne demek yahu ?

hadi onu geçtim 2 kaşık suda tsunami mi olur ? olsa sana bana ne olur ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
tabi ki öyle büyük bi tsunami olamaz, ancak doldurma yerler çok fazla ve hep söylenen bişey var ki deniz kendine ait olan yeri alır. yani doldurma yerleri süpürecek bir tsunami... bu yalova'da da böyle olmuştu. ama şiddetli bi deprem olacağı kesin, tarihte de olmuş bu depremler, kanuni dönemi'nde olan depremi biliyorsunuzdur, çok uzun yıllar içerisinde biriken bi enerji, sık sık olmuyor fkt bi kerede tam oluyor... o zmn fayın canımı istedi de okdr şiddetli oldu? demek bu kapasiteye sahip... siz şimdiden evde kafanıza düşebilecek şeyleri sabitleyin:) ben de ansiklopedilerimi yere fln mı koysam?dolapla beraber tepeme inecek, ztn dolap sakat :-?
Mesaj tarihi:
said:
Head, 22 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki:

kaynak neresiydi bu haberin.

Tsunami için derin deniz ve topuk yapacak bir yükselti gerekiyor (kaynak: Discovery ve National Geographic..) Bir de yer altı toprak haraketi sonucu Tsunami oluşabilir. Ancak onun içinde bir adanın veya benzeri toprak kütlesinin ani yer değiştirmesi, suya kayması lazım[Buna benzer bir olay kanarya adaları yakınlarında ki bir ada için bekliyorlar sanırım].. Kısaca tsunami hikaye..[signature][hline]MONO(b)LOG
  • Yeni Oluştur...