ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sahte metallica şarkıları genelde çok güzel şarkılar. Eskiden indirdiğim bikaç sahte metallica şarkısını çok beğenmiştim, isimlerini öğrenememiştim ve kaybetmiştim o şarkıları ve şimdi bütün sahte metallica şarkılarını indirip gerçek isimlerini ve grupların isimlerini öğrenmek istiyorum böyle bir liste buldum ama çoğunu areste bulamadım, bu şarkıları indirebileceğim bir yer var mı ?[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sahte ne alaka onu anlamadım, sadece unofficial şarkılar. Areste vardı imperial march digerleri de vardır belki.
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sahte derken, metallica nın olmayan ama adına metallica yazılıp internette paylaşılan şarkılardan bahsediyorum.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o değil de beatallica şahane bişey onu dinleyin :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 so fuckin' crazy var bir de.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Chemical_z Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 harbi sahte metallica ne demek? :) euheuh
metboy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 finally forgiven nedir ya :) Hunger (Ethernal Descison) -- bu şarkı st.anger çıkarken çok tutmuştu ama. ilk dinlediğimde metallica olup olmadığını anlayamamıştım. metallica olmadığını anlayınca şaşırmıştık bayağı.[signature][hline];;suitfly
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Çok sağlam şarkı hunger. Ses falan da benzediğnden başta anlayamamıştık.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ya bı ara ben bı sıteye bakmıstım gruplara metallica falan vardı bunun dısnda bıde altında betallica vede metalica (Tek l ile :)) yı gorunce baya sasırmıstım..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Eternal Decision - Hunger gerçekten çok güzel şarkı[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bende vampiras sorrow mu ne öyle bi şarkı bide dispossesion diye bi şarkısı var metallica diye geçen ikiside harika parçalar.[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
KutayTR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bi banamı denk gelmedi?? Şu sahte şarkıları bulabileceğim link veya ftp bişiler biliyosanız buraya ekleyin bari arkadaşlar bi yararlanalım. Cidden merak ettim...[signature][hline]A large army is always disorderly...
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya zamanında st.anger indirmiştim netten başka bi şarkı çıkmıştı st.anger'a he şarkı olduğu gibi bin basan :D ama bi daha bulamadım onu aradım aradım.. powerlı bişeydi galiba power from abooove olabilir sallıyo da olabilirim neyse şarkıyı bilen anlar zaten[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Öne çıkan mesajlar