Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahte Metallica şarkıları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sahte metallica şarkıları genelde çok güzel şarkılar. Eskiden indirdiğim bikaç sahte metallica şarkısını çok beğenmiştim, isimlerini öğrenememiştim ve kaybetmiştim o şarkıları ve şimdi bütün sahte metallica şarkılarını indirip gerçek isimlerini ve grupların isimlerini öğrenmek istiyorum
böyle bir liste buldum ama çoğunu areste bulamadım, bu şarkıları indirebileceğim bir yer var mı ?[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Mesaj tarihi:
sahte derken, metallica nın olmayan ama adına metallica yazılıp internette paylaşılan şarkılardan bahsediyorum.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Mesaj tarihi:
finally forgiven nedir ya :)

Hunger (Ethernal Descison) -- bu şarkı st.anger çıkarken çok tutmuştu ama. ilk dinlediğimde metallica olup olmadığını anlayamamıştım. metallica olmadığını anlayınca şaşırmıştık bayağı.[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
ya bı ara ben bı sıteye bakmıstım gruplara metallica falan vardı bunun dısnda bıde altında betallica vede metalica (Tek l ile :)) yı gorunce baya sasırmıstım..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Mesaj tarihi:
bende vampiras sorrow mu ne öyle bi şarkı bide dispossesion diye bi şarkısı var metallica diye geçen ikiside harika parçalar.[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
Bi banamı denk gelmedi??
Şu sahte şarkıları bulabileceğim link veya ftp bişiler biliyosanız buraya ekleyin bari arkadaşlar bi yararlanalım. Cidden merak ettim...[signature][hline]A large army is always disorderly...
Mesaj tarihi:
ya zamanında st.anger indirmiştim netten başka bi şarkı çıkmıştı st.anger'a he şarkı olduğu gibi bin basan :D ama bi daha bulamadım onu aradım aradım.. powerlı bişeydi galiba power from abooove olabilir sallıyo da olabilirim neyse şarkıyı bilen anlar zaten[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
  • Yeni Oluştur...