ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sahte metallica şarkıları genelde çok güzel şarkılar. Eskiden indirdiğim bikaç sahte metallica şarkısını çok beğenmiştim, isimlerini öğrenememiştim ve kaybetmiştim o şarkıları ve şimdi bütün sahte metallica şarkılarını indirip gerçek isimlerini ve grupların isimlerini öğrenmek istiyorum böyle bir liste buldum ama çoğunu areste bulamadım, bu şarkıları indirebileceğim bir yer var mı ?[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sahte ne alaka onu anlamadım, sadece unofficial şarkılar. Areste vardı imperial march digerleri de vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sahte derken, metallica nın olmayan ama adına metallica yazılıp internette paylaşılan şarkılardan bahsediyorum.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o değil de beatallica şahane bişey onu dinleyin :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 so fuckin' crazy var bir de.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical_z Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 harbi sahte metallica ne demek? :) euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 finally forgiven nedir ya :) Hunger (Ethernal Descison) -- bu şarkı st.anger çıkarken çok tutmuştu ama. ilk dinlediğimde metallica olup olmadığını anlayamamıştım. metallica olmadığını anlayınca şaşırmıştık bayağı.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Çok sağlam şarkı hunger. Ses falan da benzediğnden başta anlayamamıştık.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ya bı ara ben bı sıteye bakmıstım gruplara metallica falan vardı bunun dısnda bıde altında betallica vede metalica (Tek l ile :)) yı gorunce baya sasırmıstım..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Eternal Decision - Hunger gerçekten çok güzel şarkı[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bende vampiras sorrow mu ne öyle bi şarkı bide dispossesion diye bi şarkısı var metallica diye geçen ikiside harika parçalar.[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KutayTR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bi banamı denk gelmedi?? Şu sahte şarkıları bulabileceğim link veya ftp bişiler biliyosanız buraya ekleyin bari arkadaşlar bi yararlanalım. Cidden merak ettim...[signature][hline]A large army is always disorderly... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya zamanında st.anger indirmiştim netten başka bi şarkı çıkmıştı st.anger'a he şarkı olduğu gibi bin basan :D ama bi daha bulamadım onu aradım aradım.. powerlı bişeydi galiba power from abooove olabilir sallıyo da olabilirim neyse şarkıyı bilen anlar zaten[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar