SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Super FM açılan açık arttırmada 13 milyon dolardan başlayan ihalede 33 milyon 100bin dolara Canadalı bir şirkete satıldı.Ben buradan helal olsun diorum artık Kanadalı adamlar bize müzik dinletece ilerde TRT de Moğolistan şirketlerine satılırsa şaşırmayalım. Çok üzücü çook.. Sevgiler.. P.S : Kaynak NTV ( Canlı yayın )[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bu yönetimden bir şey olmaz.Sen git durduk yerde adamın malına el koy sinir oluyor diye sonra git yabancılara sat. Cen Uzan isterse Türkiye'nin en şerefsiz insanı olsun ki bu konuda Tayip'i geçemez hiç bir şey mallarının elinden alınıp satılmasını gerektirmiyordu. Vatanı yavaştan satıyorlar[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 @ Seldom haber ilginç ama yorumların saçma geldi[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 21 Eylül 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ozel bir radyo ile TRT'yi bir tutmak?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 21 Eylül 2005 11:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet ayrıca yanı canadalı şirket in alması bence iyi oldu bir bakıma adamlar girdiler 25 milyondan sonra tuttular kopardılar :) Demek ki arzulular bir şeyler yapmaya[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Çok enteresan geçti arttırma. O kadar artacağını düşünmemiştim :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: DarKRideR, 21 Eylül 2005 11:15 tarihinde demiş ki: Bu yönetimden bir şey olmaz.Sen git durduk yerde adamın malına el koy sinir oluyor diye sonra git yabancılara sat. Cen Uzan isterse Türkiye'nin en şerefsiz insanı olsun ki bu konuda Tayip'i geçemez hiç bir şey mallarının elinden alınıp satılmasını gerektirmiyordu. Vatanı yavaştan satıyorlar durduk yere mi el koydular ? ülkeyi ben soymadım heralde daha beterini yapsınlar serefsiz ailesinede kendisinede ayrıca Basbakan ile Cem i kıyaslamıssın politik gördüm seni.[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 iyi güzel de canada neresi? ayrıca sanki milli unsurlardan biri satıldı. ticari amaçla kurulmuş, popüler kültürün nadide temsilcisi bir radyo istasyonu satıldı. hiç umurumda bile olmaz, ülkemin cebine giren paraya sevinirim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Boş boş duracağına devlete 33milyon dolar geldi işte daha ne.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 TRT nin satılması mecazi bir anlamda söledim ama ülkenin her şirketi ve kurumu son günlerde ihalelerle yabancılara satılmakta türk şirketleriyle kurulmuş ortaklık olsun olmasın, süper fm i kastetmiorum, devletin bazı kurumlarının yine Türk ortaklıklarına Türk şirketlerine satılması lazım diye düşünüyorum sonuçta Kanadalı şirket alsa ne olur bence bi deişiklik olmaz ama bunun düşüncesi bile BENİ rahatsız ediyo[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Azure Cem Uzan'i bende sevmezdim , şerefsizin teki olabilir ama devleti soyamamıştır.Bildiğim kadarıyla Yurt Dışından bavulla para getirmişler ve Türkiye'de bu kadar zengin olmuşlar diye duydum. Ayrıca ne kadar şerefsiz olursa olsun hiç bir insan bu ülkede Aydın Doğan kadar şerefsiz olamaz.Mafyanın önde gideni.En azından herkes onun nasıl bu hala geldiğini biliyor.Onun niye mallarına el konulmuyor.Çünkü Tayip'in ayaklarını öpüyor.Cem Uzan anlaşamadı diye bitirdi Tayyip onu. Ne olursa olsun böyle el konulmamalıydı kısacası Satılması iyi oldu şu durumda ona bir laf diyemem.Hatta Kanadalılara satılması çok daha iyi oldu.Adamlar gerçekten istiyorlardı aldılar.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Kanadaya domates satmak ile benzer bir mantık bu bence. Tabi satılan şeyin bir radyo istasyonu oldunu unutmayın yani ne bir baraj ne de milyar dolarlık bir kurum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sonuçta üzüldüm.. Keşke ilerde olurki yabancı özelleştirmelerde Türk şirketleri hepsini alsın inşallah görürüz bu zamanları da..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 satın u len satın. bakalım nereye kadar daha neleri satıcaksınız gavurlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Beyler satılan bir radyo istasyonu yani ticari amaçla kurulmuş özel bir şirket. Lütfen özelleştime konusu ile karıştırmayın bilgisizlikler ortaya çıkar. Devletin olan birşey satılmıyor. En azından devletin yarattığı değil demek daha doğru Super fm için. Kısacası 15milyona bir turk firmaya satılmasından sa 33 milyona bir kanadalı firmaya satılması çok daha iyi bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: gokhaan, 21 Eylül 2005 11:34 tarihinde demiş ki: satın u len satın. bakalım nereye kadar daha neleri satıcaksınız gavurlara. gavurların istasyonunu mu alalım daha daha nelerini alalım.. paramızmı var.. paramız olsa neden satalım.. o zaman yurt dışı ile ticareti de keselim..elma armut nike vs vs de almayalım..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya hayır ama benim demek istedigim sırf yabancılara satabilmek icin adamlar anayasayı deistiryo ya. iste tuprası ve limanları israilli adama satmak icin ne dumenler cevirdiler herkes biliyodur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dümen çevirilseydi şimdi sen bunu biliyor olmazdın.. demekki herkesin bilgi dahilinde olmuş olay.. ayrıca tekrarlıyorum Paramız mı var? olsa neden satalım?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Maxen, 21 Eylül 2005 11:42 tarihinde demiş ki: dümen çevirilseydi şimdi sen bunu biliyor olmazdın.. demekki herkesin bilgi dahilinde olmuş olay.. ayrıca tekrarlıyorum Paramız mı var? olsa neden satalım? su haberi bi oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Vatana millete hayırlı olsun.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 birincisi bu özelleştirmeler için yapılan kanun değişikliği ile alakalı değil.. ikincisi de üzerinde çok gizli yazan bir belge devlet istem3edikçe medyaya sızmaz.. devleti hiçbişeyini medyadan gizleyemeyen aciz bir varlık olarak görmeyin.. ha onlar öyle görüp hafife almanızı istiyor o ayrı[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Normal özelleştirmelerle bunun arasındaki farkı herkes biliodur burda eminim ama sonuçta devlet kazanıyo ne güzel deyip Türk halkına malolmuş bi istasyon keşke yine Türk şirketlerinden birine satılsaydı diye düşünüyorum yani bu açık arttırmaya neden yabancı bir şirket giriyo onu bile anlamış değilim.. Yani herkese açık bir davetmiydi onu da bilemiorum ama keşke yine bir Türk şirketi alsaydı yine giren para devletin kasasına giricekti. Sevgiler..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Aydın Doğan şerefsiz deildir demedim ki cem uzan neyse oda odur neden dokunulmadı dersen dediğin gibi olmus olması muhtemel adamın elindeki medya gücü malum onu kullanıyorlar,vakti gelince onuda indircekler asagıya bence[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Maxen, 21 Eylül 2005 11:42 tarihinde demiş ki: dümen çevirilseydi şimdi sen bunu biliyor olmazdın.. demekki herkesin bilgi dahilinde olmuş olay.. ayrıca tekrarlıyorum Paramız mı var? olsa neden satalım? 1-) adamlar tuprasın %15 e yakın hissesini bedavaya kapattı sonradan ortaya cıktı. 2-)Ofer ile ortagı kutman galataporta rakiplerinin 3 katı fazla fiyat verdi.46 yılda odenecek bu para cok sasırtıcıydı. simdi buranın kanun ile özel imar avantajına kavusuturuuldugu ortaya cıktı. 3-) Bu adam daha once de israilde devlet şirketlerini ucuza aldıgı iddasıyla tartışıldı.Zim gemicilik şirketinin 2004 yılında yapılan %49 luk hissesinin ihalesinde az odediği belirtildi. edit: alıntıdır. kaynak milliyet gazetesi sana diyecek biseyim yok. cıkart gozundeki o at gozluklerini ondan sonra tartışalım senle. sonra tuprasın ilk yapılan ihalesinde adı bile duyulmamıs firmaya tuprasın %65 i 1.3 milyar dolara satıldı yargı iptal etti. bu sene %51 i 4 kusur milyar dolara satldı. o firma ihaleye bile girmedi. çıkıyo işte cevirdigi dolaplar unakıtan beyin. [Bu mesaj gokhaan tarafından 21 Eylül 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hmm iyi olmuş gibi gözüküyor, hiç yoktan 33 milyon dolar. İnşallah hayırlısı olmuştur.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 21 Eylül 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar