efendi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 >>>K.O. mu? K.E. mi? Hangisi daha güzel?<<< cvplarınızı sadece "K.O" ve "K.E" şeklinde kısaca yazarsanıza sevinirim[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 şu an için KO ama buglar düzelince KE daha ii olcak ( yani işalla düzelirse )[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KK-PoWeRsLaVe-TR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 uskoda oynarsan KO, mykoda oynarsan KE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Lütfen sadece K.O ya da K.E şeklinde cevaplandırın teşekkürler...[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: efendi, 21 Eylül 2005 12:53 tarihinde demiş ki: >>>K.O. mu? K.E. mi? Hangisi daha güzel?<<< cvplarınızı sadece "K.O" ve "K.E" şeklinde kısaca yazarsanıza sevinirim hiç biri + yorum istersen diyebileceğim tek şey var hayatımda gordugum en sacma onlıne oyunlardan bırı[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: RaidenXelRu, 21 Eylül 2005 13:00 tarihinde demiş ki: said: efendi, 21 Eylül 2005 12:53 tarihinde demiş ki: >>>K.O. mu? K.E. mi? Hangisi daha güzel?<<< cvplarınızı sadece "K.O" ve "K.E" şeklinde kısaca yazarsanıza sevinirim hiç biri + yorum istersen diyebileceğim tek şey var hayatımda gordugum en sacma onlıne oyunlardan bırı Hayatin kac yildan ibaret diye sorasim geldi ya da en gordun oyun olarak seklinde merak ettim.Eger oyunu oynamiyor ve sewmiyorsan yerin burasi degil sanirim... Ankete gelince KE derim.[signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 KE daha aktif değil ki tam anlamıyla anlamsız bir anket.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 jabbaya aynen katılıyorum ke henüz kıyaslanabilicek aşamada diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 2side farketmez ben paramı np mi istiom sadece ya :([signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ön izlenim leri vardır insanların dimi? Bi fikir uyanır ilk bakışta insanların kafasında. Ben buna dayanarak oluşturdum anketi. Olayı tartışma boyutuna getirecekseniz özelden yazın probleminizi. Anketin yerli veya yersiz olduğuna alan yetkilileri karar verir ve gereksizse kaldırır. Sadece sorulanlara cvp verirseniz sevinirm.[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 %90 bug var sen heralde başka yere oynuyorsun.Gir offical forumlarına adamlarında bug listi gör.. Dupedenmi başliyimmi yoksa stff bugındanmı yoksa assasinlerin hayvani dmgındanmı daha yazzarım..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o inn bugları mı ne varya hepsinin... :( priest ım ve master olmam imkansız artıq :([signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ya ne alakasız adamlarsınız ya! Bugdan başka topiclerde bahsetsenize.[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 lol efendi KE ii bence bir sürü boş yer var daha eslanta gıtme gereksinimi duymadım yane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ke :) çünkü solucandan ne güzel şeyler çıkıyoü[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ko bugı fln bi yanada ke gereksiz bir degişim bence hiçbir anlamı yok.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tabiki KE çünkü mage deilim :D :lol:[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T (nothingin alt clanına geçecem yakında ) Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 KO[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hangisi Daha Güzel Anket Buraya taşıdım ilgilenenlere...[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 KE[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: efendi, 21 Eylül 2005 18:11 tarihinde demiş ki: Hangisi Daha Güzel Anket Buraya taşıdım ilgilenenlere... oran%100 ko:-) bence KO çünkü mageimi bırakmak zorunda kaldım KE biraz aslında özentilik japonlar ve malezyalılar kullanıyo die bizde bu dandik mapi kullanıyoz eskisi daha güzeldi ve eskiden bile daha az lagg vardı ve savaşları özledimmmm....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bence Ke ve sonunda bi lvl 60 charım daha oldu :p ama bu beramusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arch_mage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ko ko ko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 KE[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: RetroSpect Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar