Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Günleride mi görecektik be heyyyyy aslan hunterım

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Denemedim ama duyduguma göre unstapable oluyormuş pet BW oldugunda. Yani en mantıklısı mage isen blink blink kaçıp BW bitmesini beklemek ama bu arada hunterı unutmamak veya onu poly yapmak.
Esasında magee viper kiting yapıcan hehe, manası biterse sonra pete yemek yaparsın. Demesi kolay ama yapmabiliyormuyum derseniz ıhhh. Birtek bizim azmoyu yendim duelde ama o zaten henuz çorbadan sayılıyor hehehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

eski mage vs hunter taktigi

poly pet. nova hunter. dead zone ve saydir falan

simdi poly hunter ve hunter polyden cikmadan ya kacacaksin yada peti oldureceksin

igrenc bir talent o BMdeki
poly nova falan hic bir sey islemiyor birde okuz gibi damage var
kacarken mana shield cekmekten mana kalmiyor zaten ve akli basinda olan ilk hunterin hedefi oluyorsun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Brewers
Sosyal ağlarda paylaş

ya değişir herşey mrk etmeyin.
Siz daha bekleyin 1.8 de druidler nolcak acep.
VAlla şu kedi değişikliği harika oldu,
lvl 37 im
bugun 710,670 fln critledim ravage la.Adam direk klavyeyi bırakıyor.Yakında one shot one kıll olacak =).[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

yani yanlış anlamayın,bu critler size fazla yuksek gelmeyebılır ama bi druid için baya iyi.
Bu arada evet agility-sprit-sta eşyaları var[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow priest evet iyi bir pvp charı ama nasıl?

4 aydır priest la oynuyorum ve gördüğüm şudur aynen söylüyorum= Shadow priest teke tek pvp de çok üstün. Bir çok class ı normal oynayan bi priest yener.
Ama lvl 60ta teke tek kimi buluyorsun da kesiyorsun? Wsg,av,ab bunlarda pvp oluyor ve priest ın aoe si olmadığı için anca kanki warriorları shamanları korursun power word atarsın. Böyle eğlenir, zevk almaya çalışırsın. Kankinde yoksa takıl birinin arkasına seti falanda düzgün olsun :s

Priest ı pvp olarak gören zihniyet lvl 60 ta bitiyor arkadaşlar. Ha aşmış adamlar vardır epic setler giyer, baba damage ler verir o ayrı ama genel priest ın durumu aynen anlattığım gibidir. Üzgünüm arkadaşlar eğer oyna pvp olarak bakıyorsanız priest açmayın. Fakat oyuna ben pve yaparım group un has adamı olurum eğer beni korur insanların hayatı benim büyülerime bağlıdır dersen ozaman aç priest takıl öyle işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi siz priestsiniz ya ne aoe si ne dmg'i? oldu birde aoe dmg spell versinler size tam olsun. Mage ne güne duruyor? Priest 1v1 de yenilmez bir char neredeyse. Tutupta birde üstüne daha çok dmg veren aynı anda 3 5 adamı alan birisi mi olmak istiyorsunuz? insaf yani. Hiç bir şekilde priestin dmg büyülerinde bufflanmasından yana değilim çok saçma olur. Diğer bir başlıkta da dediğim gibi eğer priest dmg buff alırsa mage'in über olması lazım.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 22 Eylül 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
Priest bence heal açısından bufflanması lazım yani çoğu yerde druidler daha iyi seçim olabiliyor kendilerini koruyup daha uzun yardımsız hayatta kalabildiklerinden.

shadow priestler restoration druidlerden BIRAKTA daha kötü heallesinler
holy priest nerede druidden daha kötü healer?
ama holy pr. nin resto druidden daha iyi healer olması 2 x holy priest in holy pr. + resto dr. den daha iyi olduğu anlamına gelmiyor tabii, tersine druid le priest her zaman çift priestten daha iyidir (3 tane hot koy üstüste, biri flash heal spamlerken öbürü ht yi saydırsın, mana mı bitti hop çak innervatei)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...