Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Priest forumlarından hunter patch sonrası bir alıntı :) Learn how to play ur class Hep bunu demek istemiştim bi hunter olarak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Just unclick all your buffs to make it go faster.. I have yet to find a way to kill BM hunters. <.< buna çok güldüm :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yeni talent'lara tekrar bir baktım da.. priestlere yazık cidden :D hadi biz mage'lerin bir şekilde petten uzak durma şansımız var. ya da ne biliyim, silence yaptığımızda çook büyük oranda hasar verebiliyoruz. fakat gariban priestler...[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Fear spellerin hepsi shadow class degilmi. Pet resistleri shadow ve frost resist vermek demek ki iyice kıl olsun petler :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 olaya fear ya da değil yerine bakmaktansa crowd control diye bakarsak priestlerin en iyi olduklarını söyleyemeyiz di mi :D he bir de şunu merak ediyorum. BWli pet polylenebiliyor mu? eğer öyleyse daha bir hoş :D[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Denemedim ama duyduguma göre unstapable oluyormuş pet BW oldugunda. Yani en mantıklısı mage isen blink blink kaçıp BW bitmesini beklemek ama bu arada hunterı unutmamak veya onu poly yapmak. Esasında magee viper kiting yapıcan hehe, manası biterse sonra pete yemek yaparsın. Demesi kolay ama yapmabiliyormuyum derseniz ıhhh. Birtek bizim azmoyu yendim duelde ama o zaten henuz çorbadan sayılıyor hehehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Odin hiç bi caster'ın karşısına Broken Tooth'lu antır çıkarmasın yarabbi. 1.0 attack speed. Anti-cast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Dün akşam rüyamda gördüm priestim plate giyiyodu :D kim tutar beni beee[signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eski mage vs hunter taktigi poly pet. nova hunter. dead zone ve saydir falan simdi poly hunter ve hunter polyden cikmadan ya kacacaksin yada peti oldureceksin igrenc bir talent o BMdeki poly nova falan hic bir sey islemiyor birde okuz gibi damage var kacarken mana shield cekmekten mana kalmiyor zaten ve akli basinda olan ilk hunterin hedefi oluyorsun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hunterı sheep yapıp bi blink yaparsın pet yanına gelince ice block yaparsın 15 saniye gecer iste eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 çok değişik bir yaklaşım. takdir ettim :D zaten hesabımı açtırır açtırmaz frost respec yapacak biri olaraktan denemek istiyorum :D[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Geriye hala hunter ve petini kesmek kalıyor o durumda da :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Lightning's Blade'de priest başladım fakat o kadar pişmanım ki anlatamam. Madem horde olmuşsun, aç orc warrior es ortada ne durursun ki yani :)[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya değişir herşey mrk etmeyin. Siz daha bekleyin 1.8 de druidler nolcak acep. VAlla şu kedi değişikliği harika oldu, lvl 37 im bugun 710,670 fln critledim ravage la.Adam direk klavyeyi bırakıyor.Yakında one shot one kıll olacak =).[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yani yanlış anlamayın,bu critler size fazla yuksek gelmeyebılır ama bi druid için baya iyi. Bu arada evet agility-sprit-sta eşyaları var[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 frost mage olsaydim yapardimda :) 21/30 arcane fire oldugumdan oyle bir sansimda yok zaten 5dk cooldowni olan bir spelli tek bir kisi icin harcamak israf geliyor bana BGde :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Nerf Hunter. Buff Shaman[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Buff Priest yeter artık ya hic bi deişiklik olmadı nerdeyse uzun zamandır..[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 40 Undead Priest EU - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 İYide Wowun başından beri shadow priest en iyi pvp sınıfı değil miydi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Shadow priest evet iyi bir pvp charı ama nasıl? 4 aydır priest la oynuyorum ve gördüğüm şudur aynen söylüyorum= Shadow priest teke tek pvp de çok üstün. Bir çok class ı normal oynayan bi priest yener. Ama lvl 60ta teke tek kimi buluyorsun da kesiyorsun? Wsg,av,ab bunlarda pvp oluyor ve priest ın aoe si olmadığı için anca kanki warriorları shamanları korursun power word atarsın. Böyle eğlenir, zevk almaya çalışırsın. Kankinde yoksa takıl birinin arkasına seti falanda düzgün olsun :s Priest ı pvp olarak gören zihniyet lvl 60 ta bitiyor arkadaşlar. Ha aşmış adamlar vardır epic setler giyer, baba damage ler verir o ayrı ama genel priest ın durumu aynen anlattığım gibidir. Üzgünüm arkadaşlar eğer oyna pvp olarak bakıyorsanız priest açmayın. Fakat oyuna ben pve yaparım group un has adamı olurum eğer beni korur insanların hayatı benim büyülerime bağlıdır dersen ozaman aç priest takıl öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Abi siz priestsiniz ya ne aoe si ne dmg'i? oldu birde aoe dmg spell versinler size tam olsun. Mage ne güne duruyor? Priest 1v1 de yenilmez bir char neredeyse. Tutupta birde üstüne daha çok dmg veren aynı anda 3 5 adamı alan birisi mi olmak istiyorsunuz? insaf yani. Hiç bir şekilde priestin dmg büyülerinde bufflanmasından yana değilim çok saçma olur. Diğer bir başlıkta da dediğim gibi eğer priest dmg buff alırsa mage'in über olması lazım.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 İyide :)) bende birşey istiyorum demedim ki:p Priest ın olayı bu dedim açacak olanlarla buna göre açsın yada low lvl lar buna göre karar versin dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Priest bence heal açısından bufflanması lazım yani çoğu yerde druidler daha iyi seçim olabiliyor kendilerini koruyup daha uzun yardımsız hayatta kalabildiklerinden.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Abso ağlamak istiyorum bi omuz ver :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Absolut, 22 Eylül 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Priest bence heal açısından bufflanması lazım yani çoğu yerde druidler daha iyi seçim olabiliyor kendilerini koruyup daha uzun yardımsız hayatta kalabildiklerinden. shadow priestler restoration druidlerden BIRAKTA daha kötü heallesinler holy priest nerede druidden daha kötü healer? ama holy pr. nin resto druidden daha iyi healer olması 2 x holy priest in holy pr. + resto dr. den daha iyi olduğu anlamına gelmiyor tabii, tersine druid le priest her zaman çift priestten daha iyidir (3 tane hot koy üstüste, biri flash heal spamlerken öbürü ht yi saydırsın, mana mı bitti hop çak innervatei) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar