Sleeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 İs yerindeki notebook a yuklu olan wow u (kimseler duymasın) yeni patch i yukledikten sonra sifre ekranında kalıp "unable to connect" msg ı alıyorum... firewall sorunum falan yok zaten hepsini kapadım (onceden de sorunum yoktu zaten) en-gb patch i indirdim ama sorun nedir anlayamadım... yardımcı olabilecek varsa simdiden tesekkurler[signature][hline]Kadavra / Burning Legion Efendi Priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Pinglemeyi dene bakalım pingleyecek mi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Arıza tespit ücreti olarak 50 Ytl alalım once :)[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 We are looking into it[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 eger bi sorun bulamazsan bence bide ewde dene sirkette banada aynısı olmustu cıkıs yapan ana makinaya (internet cıkısı yapan) firwall koymuslar ondan kaynaklanıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 We are looking into it[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Serverda soft bi firewall falan vardır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 router filan varsa belki portları kapamıştır system admin?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bakma imkanın warsa bilgde sorun aramak yerine once ana makinaya bi bak yada sor derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hicbir degisiklik yok sadece patch i bikacgun gec yukledim yukledikten sonra da bu msg ile karsılastım ne firewall ne router egisikligi hicbirsey yapılmadı... makinayı kırıcam benim degil :)[signature][hline]Kadavra / Burning Legion Efendi Priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Pingleyebiliyormusun?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 realmlist.wtf deki adres yerine bunu yazıp dene -> 80.239.178.116[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Sleeper, 22 Eylül 2005 16:45 tarihinde demiş ki: İs yerindeki notebook a yuklu olan wow u (kimseler duymasın) yeni patch i yukledikten sonra sifre ekranında kalıp "unable to connect" msg ı alıyorum... firewall sorunum falan yok zaten hepsini kapadım (onceden de sorunum yoktu zaten) en-gb patch i indirdim ama sorun nedir anlayamadım... yardımcı olabilecek varsa simdiden tesekkurler Birileri duymuş olmasın? :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 server admin görmüştü World of warcraft ı internete erişiyo diye bu ne lan demiştir adamlar oyun oynuyor çaat engellemiştir :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Sadece kullanmanız gereken programların portlarını açmıştır bilgi işlemci, kanka ol hemen derim :)[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 walla askerliği hatırladım (por..cencored) film izleyecez diye ne yalakalık yaparlardı :D en ii si ark ın dediği gibi bilgi işilemciye güzel bir öğle yemeği ısmarla :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar