Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknik Destek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İs yerindeki notebook a yuklu olan wow u (kimseler duymasın) yeni patch i yukledikten sonra sifre ekranında kalıp "unable to connect" msg ı alıyorum...
firewall sorunum falan yok zaten hepsini kapadım (onceden de sorunum yoktu zaten) en-gb patch i indirdim ama sorun nedir anlayamadım...
yardımcı olabilecek varsa simdiden tesekkurler[signature][hline]Kadavra / Burning Legion
Efendi Priest...
Mesaj tarihi:
Arıza tespit ücreti olarak 50 Ytl alalım once :)[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue
Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker
Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue
Mesaj tarihi:
eger bi sorun bulamazsan bence bide ewde dene sirkette banada aynısı olmustu cıkıs yapan ana makinaya (internet cıkısı yapan) firwall koymuslar ondan kaynaklanıyodu
Mesaj tarihi:
router filan varsa belki portları kapamıştır system admin?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
hicbir degisiklik yok sadece patch i bikacgun gec yukledim yukledikten sonra da bu msg ile karsılastım ne firewall ne router egisikligi hicbirsey yapılmadı... makinayı kırıcam benim degil :)[signature][hline]Kadavra / Burning Legion
Efendi Priest...
Mesaj tarihi:
said:
Sleeper, 22 Eylül 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
İs yerindeki notebook a yuklu olan wow u (kimseler duymasın) yeni patch i yukledikten sonra sifre ekranında kalıp "unable to connect" msg ı alıyorum...
firewall sorunum falan yok zaten hepsini kapadım (onceden de sorunum yoktu zaten) en-gb patch i indirdim ama sorun nedir anlayamadım...
yardımcı olabilecek varsa simdiden tesekkurler

Birileri duymuş olmasın? :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
Mesaj tarihi:
server admin görmüştü World of warcraft ı internete erişiyo diye bu ne lan demiştir adamlar oyun oynuyor çaat engellemiştir :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Mesaj tarihi:
walla askerliği hatırladım (por..cencored) film izleyecez diye ne yalakalık yaparlardı :D en ii si ark ın dediği gibi bilgi işilemciye güzel bir öğle yemeği ısmarla :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -
  • Yeni Oluştur...