Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iste ünlü sabetayistler!SOK OLCAKSINIZ

beko

Öne çıkan mesajlar

sabetayist neymiş yaw onun adı aylardan yıllardan beri "sabetaycılık"

zamnında sabetay sevi ayaklanma çıkarıyor, osmanlı ayaklanmaya müdahele etmeyip saraya getiriyor sabetayı, diyor ki eğer sen mesihsen, sana ok zarar vermez dikiyolar bi askeri ok atacak bekliyor. eğer ok sana değmezse sana iman ederiz diyorlar kabul ediyorsan et etmiyorsan, müslüman ol diyorlar.

sabetay müslüman olup saraydan çıkıyor, bundan sora da sabetaycılar müslüman gibi davranıp museviliğe inanmaya devam ediyorlar.

sabetaycıları birbirlerini pek bi korurlar pek bi kollarlar denir ama ne derece doğrudur bilemiyorum..[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak bu tarz söylemler ve tartışmalar Harun Yahya a.k.a Adnan Hoca ve müritleri (bkz. motorlar ve bacılar) tarafından kullanılır ve genelde bu tarz tartışmalar Masonluk tartışmaları ile başlar veya biter. Bir iki geçici ban sonrasın da hiç bir şey yokmuş gibi hayatımıza devam ederiz.

E sonucu bile bile konuyu ciddiye almak istemiyor ve ben Sebatayist olmam olsam olsam Kobetaist olurum diyerek ortamlardan uzaklaşıyorum.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 21 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
sabetayist neymiş yaw onun adı aylardan yıllardan beri "sabetaycılık"

zamnında sabetay sevi ayaklanma çıkarıyor, osmanlı ayaklanmaya müdahele etmeyip saraya getiriyor sabetayı, diyor ki eğer sen mesihsen, sana ok zarar vermez dikiyolar bi askeri ok atacak bekliyor. eğer ok sana değmezse sana iman ederiz diyorlar kabul ediyorsan et etmiyorsan, müslüman ol diyorlar.
sabetay müslüman olup saraydan çıkıyor, bundan sora da sabetaycılar müslüman gibi davranıp museviliğe inanmaya devam ediyorlar.

sabetaycıları birbirlerini pek bi korurlar pek bi kollarlar denir ama ne derece doğrudur bilemiyorum..

iyi taktik[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Sosyal ağlarda paylaş

büyük bir imparatorluğun en büyük yıkılış sebeplerinden biri sizin gibi bazı şeyleri görmezlikten gelip, oynanan oyunları görmeyip,kötünün iyisini iyi zannedenlerin çogalmasından kaynaklanmıştır.
turkiyenin geldiği biryer yoktur,gelmesi gereken yerin çok gerisindedir.milli gelirin büyük bir bölümü türklüğü kabul etmeyen, bu vatanı vatanı olarak kabul etmeyen, büyük oluşumları için adım adım ilerlemeye çalışanların elindedir.
insanlarmız kör,ve ne yazıkki yeni nesili de kör etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

allah yardım etsin bize,keşke tarihten ders almayı bilsek.
bu kadar olay sığdırılmış bir tarihte,dünyanın gidişatı değiştiren şeyler yaşamamıza rağmen.tarihinden yaralanamayan,ders almayan tek bir millet vardır sanırım.

ODA BİZİZ.

artık lütfen sadece yazılıpta gözünüze sokulan şeylere inanmayı bırakıpta biraz araştırın.[signature][hline]www.atitd.com
info.atitd.net/
wiki.atitd.net/tale2
Sosyal ağlarda paylaş

bi de vatan uğruna kurşun atıp sonra vatan'ın en büyük belası olan insanlar vardı. sonra bi de bankaları hortumlayan, rüşvet, dolandırıcılık, hırsızlık, yolsuzluk yapanlar vardı. "asmayalım da besleyelim mi?" zihniyetinde olanlardan tut, "sen sağcısın, sen solcusun" "sen dincisin, sen komünüssün" "sen türksün sen kürtsün" diye birbirini katleden onbinlerce kişi oldu bu ülkede. ama yok, onlar bu sabetaycılar kadar zararlı olamaz bence de, iyi araştırmak lazım.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

Birileri ülkeyi bozmak için gaz verir.. Ona buna kürt der, müslüman der, alevi der, mason der, sabetayist der...
Diğerleri gazı alır, başlar çeneler içten yanmalı motor edası ile çalışmaya. Tor tor tor tor...
Sonuç?
Noolsun, bazı dingiller sorun çıkarmaya çalışır, salaklar olayı büyütür.. Senin benim gibileri babayı alır..
Sen salla gerisini..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 21 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki:E sonucu bile bile konuyu ciddiye almak istemiyor ve ben Sebatayist olmam olsam olsam Kobetaist olurum diyerek ortamlardan uzaklaşıyorum.

olayı bitirmiştir bu mesaj diyorum ben ahahahahahah

ayrıca dasaaa'ya katılıyorum.[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de mesajı ciddiye almanız gerektiğini düşünenlerdenim ama isimlere de fazla takılmamanızı tavsiye ederim onlar sadece (klişe olcak ama) madalyonun görünen yüzü.beyinlerinizin önyargıdan uzak olması dileğiyle..şu linke de tıklayıverin bi
http://www.masonluk.8m.com/protokoller.htm[signature][hline]There's no sun shining through...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...