Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Muhtemelen burdan izleyen çıkmaz ama merak ettim yine de bi soriyim dedim. Hafta içi hergün starda 17:30 dan 19:30 a kadar yayınlanıyor (2 bölüm). İlk bölümünden beri izlemekteyim, şu an 140 küsürüncülerde, bu diziyi ilk yayın hayatında izleyen veya kaçıncı bölümünde, ne zaman bittiğini falan bilen de varsa yazsın.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Ben ne zaman bittiğini bilmiyorum da gerçekten süper dizi. Yani zapping yaparken raslayanlar beğenmeyebilir ama adam gibi izleyince anlıyosunuz olayı. Süper yani bence tek kelimeyle baş yapıt, 2 saat sürmesi de güsel bir lütuf.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ben de izliom ve bence de harika :) halil koparıyo olayı[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 DEDEEE DEDEEE DEDEEEE hayirrrrr hosgeldiniz.. otesi yok..Sirf halil icin izliyorum[hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Fidan'ın belalısı Rıdvan ortaya çıkana kadar olan bölümleri dizinin en güzel bölümleri bence. Dizinin başrol oyuncusu aslında Lamia idi (uyuz olurum kendisine) ama sonra dizi amacından saptı, Halil iyi adam oldu, felaket üstüne felaketler oldu. Diziyi uzatmak için böyle şeyler yapmışlar ama yine de seviyorum diziyi.[hline]Est solarus oth mithas! [Bu mesaj Karakurt tarafından 20 July 2003 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Karakurt tarafından 20 July 2003 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bi de o sapık çocuk geri döndü ya dedim tmm uzatmayın ama halil süpper ya[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 çok komik o dizi ben bi kaç kere izledim :)[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thundercat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 komedi dizisi gibi ehehe bide bi bolumde bi adami olduruyor diger bolumdeo herif sag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 oney lo süper baba vardı onun gibi bişeymi eğer öyle bişeyse süperdi yaw[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 20 July 2003 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ya yeter yüzyıllardır "Kemalettin Tuncu'nun ölümsüz eserinden..." yeter be yeter bıktım hıaaaaaa bu dizi bitmez mi? bitse de tekrarı kaç yıl boyunca verilir? imdaat[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Ölümsüz eser[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Halil'in hafızasını kaybettigi hali cok guseldi :) Sapıga uyuz oluyorum abi ya ne kıl herif o !!! [Bu mesaj Bloodless tarafından 21 July 2003 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARK-KNIGHT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Ben ve abim zaten komedi olsun die izlioz.Ne tuhaftır:Halil kabadayı gözüküo ama bi kabadayı onu kaçırınca(hanımağa mesela)süt dökmüş kediye dönüyo.Normalde kabadayıların bu gibi durumlarda bile tavrını koruması gerekir(az da olsa,karizma meselesi8-))Ama Halil'Aman hanımağa yapma yaaaa,lütfen acı bana ya ühühühüh,Tamam ne istersen yapcam hanımağa ya' demekten başka bir halt yapmıo mauahhaha:D.O küçük kız(Durmadan dayak yiyip ağlayan Lamia mıdır neyse adı)başka dizilerdede oynuo sanırım.Ve işin garibi:ORALARDADA GARİBANI OYNUYOR PUHAHAHAHAH:D:D:D.'Aman babacığım vurun bana ben dayak yemek için varim:(':lol:...[hline]Darkness crushes the world... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 küçük besleme lamiya[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Kız çok iyi ezik taklidi yapıyor diye ona başka role vermiyorlar.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Yok halilin kabadayı olduğu falan yok. Adam yaşadıklarının acısını ailesinden ve yakın çevresinden çıkartıyor. Hanım ağa nasıl halile emir veriyosa o da ailesine emir veriyo. Millet buna ne kadar kötü davranıyosa o da ailesine o kadar yükleniyo ;)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Üvey Baba nin ilkini izledigimde 10 yasindaydim aglamistim.[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Super bir yapıt. Fakat tek sacmalıgı tum olayların bunları bulması. bir gun rahat rahat oturamıyorlar. :)[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 O zman da dizi bitecek heralde.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ben ilk bölümlerini izlemiştim beni baya bir baymıştı çok karamsardı :) ama sanırım şuan yine veriliyor benim zamanım olmuyor ama babam hastası.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Dizinin ilk birkaç bölümü hariç Kemalettin Tuğcu'nun Üvey Baba eseriyle alakası yok :D. tamamen reyting amaçlı bi dizi. :-)[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bizimkiler hastası hiç kaçirmiyorlar bir kaç bölüm bende izledim hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar