Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üvey Baba

Karakurt

Öne çıkan mesajlar

Muhtemelen burdan izleyen çıkmaz ama merak ettim yine de bi soriyim dedim. Hafta içi hergün starda 17:30 dan 19:30 a kadar yayınlanıyor (2 bölüm). İlk bölümünden beri izlemekteyim, şu an 140 küsürüncülerde, bu diziyi ilk yayın hayatında izleyen veya kaçıncı bölümünde, ne zaman bittiğini falan bilen de varsa yazsın.[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ne zaman bittiğini bilmiyorum da gerçekten süper dizi. Yani zapping yaparken raslayanlar beğenmeyebilir ama adam gibi izleyince anlıyosunuz olayı. Süper yani bence tek kelimeyle baş yapıt, 2 saat sürmesi de güsel bir lütuf.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

Fidan'ın belalısı Rıdvan ortaya çıkana kadar olan bölümleri dizinin en güzel bölümleri bence. Dizinin başrol oyuncusu aslında Lamia idi (uyuz olurum kendisine) ama sonra dizi amacından saptı, Halil iyi adam oldu, felaket üstüne felaketler oldu. Diziyi uzatmak için böyle şeyler yapmışlar ama yine de seviyorum diziyi.[hline]Est solarus oth mithas!

[Bu mesaj Karakurt tarafından 20 July 2003 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Karakurt tarafından 20 July 2003 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ve abim zaten komedi olsun die izlioz.Ne tuhaftır:Halil kabadayı gözüküo ama bi kabadayı onu kaçırınca(hanımağa mesela)süt dökmüş kediye dönüyo.Normalde kabadayıların bu gibi durumlarda bile tavrını koruması gerekir(az da olsa,karizma meselesi8-))Ama Halil'Aman hanımağa yapma yaaaa,lütfen acı bana ya ühühühüh,Tamam ne istersen yapcam hanımağa ya' demekten başka bir halt yapmıo mauahhaha:D.O küçük kız(Durmadan dayak yiyip ağlayan Lamia mıdır neyse adı)başka dizilerdede oynuo sanırım.Ve işin garibi:ORALARDADA GARİBANI OYNUYOR PUHAHAHAHAH:D:D:D.'Aman babacığım vurun bana ben dayak yemek için varim:(':lol:...[hline]Darkness crushes the world...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok halilin kabadayı olduğu falan yok. Adam yaşadıklarının acısını ailesinden ve yakın çevresinden çıkartıyor. Hanım ağa nasıl halile emir veriyosa o da ailesine emir veriyo. Millet buna ne kadar kötü davranıyosa o da ailesine o kadar yükleniyo ;)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ben ilk bölümlerini izlemiştim beni baya bir baymıştı çok karamsardı :) ama sanırım şuan yine veriliyor benim zamanım olmuyor ama babam hastası.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...