whissinn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 herkez yazmıs ama sız yatın kalkınki okulunuzda tuvallette esrar icilmiyor işemeye girdinizde sigara kokusundan gebermiorsunuz onunuzdeki cocuk siz lise son ken lise 1 deki cocuk ne bakion lan gibi laflar dior hocaya küfürler boş derslerde durup durduk yerde tezahüratlar yapılıor takımlara kantine gidiorsunuz aşa inene kadar ztn zil calıyor :) öğle arası bı kola icim diorsunuz bahcede ve kavga 2 cocuk birbirini bıcaklıyor heh! bunlara ne diyelim?[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 konu açmaya değer bir konu mu ? Ama illahi ki tartışılacak sa bizim okulda dün 2 öğrenci tarafından öğretmen dövüldü. Sebepte öğretmen bir konu üzerine öğrencileri tokatlamış onlarda yediremeyip dalmışlar öğretmene.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 oha sokakta olmuyo lan bunlar[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Lise! Lise lise! Lise! Lise lise.. derim başka bişi demem. (antalya lisesi tezahuratıdır)[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 normal şeyler bunlar. ama burda lise1 bi çocuk lise sona ne bakıyon bile dese, en aşağı ölerek kurtulur yani :D[signature][hline]Kısalttım :D
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 şakamı bunlar.. siz hiç çonaların arasında okudunuzmu..beden eğitimi dersinde sınıf arkadasınız rakı yoğurt yapıp kafayı cektimi?? heyy gibi okul yılları heyy..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 rakı her zaman içilebilir okulda. karışmaz kimse. sigara vb. de aynı şekilde. (en azından bizde böle)[signature][hline]Kısalttım :D
Zep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Metakuso, 22 Eylül 2005 23:31 tarihinde demiş ki: rakı her zaman içilebilir okulda. karışmaz kimse. sigara vb. de aynı şekilde. (en azından bizde böle) ohaaa demek istiyorum *!ohaa der*[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 22 Eylül 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bu okul "sin city" filminin vücuda gelmiş hali[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Öne çıkan mesajlar