Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 GF2 64Ram bi kartım var ama bir türlü z buffer w buffer olayını çözemedim. Farkı nedir? Hangisi AO için faydalıdır gibi konularda bilgisi olan, tavsiyede bulunacak var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 web'de arattım kaç kez. ben de bulamadım. gf4 ti4200 var bende. hangisi daa ii acep?[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ah abso benım ekran kartı da aynı ama duzgun performans alamıorum aletten dusuk cozunurlukte bıle[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 heheh dunku raidde 800 600de butun visuallar ve environmentleri kapatınca yeşil ping aldım ama bi zevk alınmımyor :) bunda aynı noktada 35 kişinin durmasıyla bir alaka oldugunu sanıyorum :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 geliyom az kaldı ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 yannız bende hiç bi ping sorunu yok. çoook nadir kırmızıya dönüyo onun haricinde hep yeşil. detay 1024*768 full detail'a yakın. bu arada ne zaman başlayacaksın kurbaa?[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 şu an bi arkımın ac si ile oynuyom rbk 2 de ama 1 e geçecem herkes orda kendime alıcam bi tane yakındır işte maaşımı alıyım :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 herkes 1 de diye geliyom yardım etceniz ona göre haa ben 2 de bi tane kareteci tip var onu açtım ama 1 de enforcer açarım sırf aslıyı kesmek için :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben de 78 soldierın yanına bi enforcer açtım. damage dealer olmak ayrı bi zevk canım. :D[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 abso gf3 ti200 var ve en iyi performansı şu şekilde alıyorum: z-buffer ve hardware transform and lightning acceleretaion bıdı bıdı seçili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: kermit_frog, 21 July 2003 21:31 tarihinde demiş ki: herkes 1 de diye geliyom yardım etceniz ona göre haa ben 2 de bi tane kareteci tip var onu açtım ama 1 de enforcer açarım sırf aslıyı kesmek için :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Asliya ateş edebilmek için bayaa bir miss yapman lazım :) hehe Kesin sende geçersin beni. kim başladıysa geçti mirim anlamadımki bu olayı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Bİrde hazır topic açmışken yeni açmıyım bu itemları kullanan var mı? Birini denedim takmayı 601BD istiyor bende &++ var ama giyemedim. Asli's List url=http://auno.org]Auno[/url]'s interpolation[/size] QL 1 Bloodshed Armband QL 1 Defiled Bloodmark QL 1 Icebound Heart QL 1 Soulmark QL 1 Tattered book: Karmic Fist (section 1)Kalplerdeki Kaymak Asli [Bu mesaj Absolut tarafından 22 July 2003 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 BM/SMda DefaultPos belirlenmemis, o yuzden sıg tıklayarak takamazsın. Giymek icin istedigin slotun ustune koy. BM/SM dısındakiler farklı skiller istiyor, sonuncusuda MA attack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 geçen gün bana greet armor çıktı ben yanlışlık sattıydım[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar