Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bu halden çıkış yolu AB'ye res çekip ABD'ye kış kış demek değil malesef. Ülke belini zor doğrulturken hepsini cadı ilan etmek işleri kolaylaştırmaz. Resmen bağımlı haldeyiz.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@nvid~632210,00.asp Adamlar salona sözde ermeni soykırımı kurtulanı 3 kadın getirmişler ya, pes bu kadarı da.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blues_man Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ee noolmuş kabul edilmişte bi keresoykırım diye bişi yok bunu hepimiz biliyoruz bende niye tekrarladım bilmiyorum istediklerini söylesinler istedikleri eylemlerde bulunsunlar türk milleti kendi aslını kendi tarihini bilir madem o kadar eminler neden ermeni tarihçilerle türk tarihçileri aynı kütüphaneye sokup kaynakları karşılartımaya yanaşmıyolar afedersiniz ama yemiyoda ondan...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: King_Tiger, 16 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Hükümetin acilen yapması gereken şudur: Meclisten Amerikalıların Kızıldereli soykırımı yaptığını söyleyen bir yasayı geçirmek. ABD'ye verilecek en güzel yanıt budur bana göre. Sözlerimi çarpıtmayın. Benim ortaya attığım öneri işte budur. Yoksa ben ne ABD'ye ne de AB'ye meydan okuyalım demedim. Hangi ülke Ermeni soykırımını yasalaştırırsa biz de o ülkenin yaptığı katliamları yasalaştıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Peki bunun adı ne oluyor? edit: Aklıma misilleme geldi mesela..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 17 Eylül 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yapılıcak guzel cozumler var 1-meclısımız kızılderelı soykırımını tanıycak veya lobı yaratıp amerıkalıların savas suclarını bır bır gundeme getırıcek ve bunu yaparken korkmıycak gecen amerıkada eskı bır CIA uyesı kıyametı kopardı turkler rusvet verıp yasayı gecırmemeye calısıyor dıye yanı bızımkılerde boş durmuyor eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 http://www.milliyet.com.tr/2005/09/22/son/sonsiy23.html Boğaziçi Üni.'deki yarınki konferans yine durdurulmuş.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 @viktor: kızılderili olayını astı dunya artık istedigimiz kadar one surelim olayı adamlar nihaaa diye ermenileri kıbrısı gozumuze kakacak sus pus olacaz yine[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Evet yani millet kızılderilileri unutmuş çoktan, zaten Amerikalılar aşırı zeki bir millet... Yani bu soykırımı yaptıktan sonra kovboy filmleriyle kızılderilileri, kendilerine blublublu diye saldıran vahşi barbarlar olarak gösterip halkın sempatisini kazandı, yani insanlar kızılderilileri barbar olarak tanıyo şuanda... Ancak Amerikanın bize olumlu yaklaşma ihtimali var, şimdi ona karşı tavır alarak(karşı tavır alamayız gerçi, ancak karşı tavır almaya çalışabiliriz) hiçbirşey elde edemeyiz, tersine çok şey kaybederiz...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bi siktir git dedirten anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 istediklerini kabul etsinler ya..kralı gelsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar