Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Sözde) Ermeni Soykırımı Yasa Tasarısı

elektrot

Öne çıkan mesajlar

ee noolmuş kabul edilmişte bi keresoykırım diye bişi yok bunu hepimiz biliyoruz bende niye tekrarladım bilmiyorum istediklerini söylesinler istedikleri eylemlerde bulunsunlar türk milleti kendi aslını kendi tarihini bilir madem o kadar eminler neden ermeni tarihçilerle türk tarihçileri aynı kütüphaneye sokup kaynakları karşılartımaya yanaşmıyolar afedersiniz ama yemiyoda ondan...!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
King_Tiger, 16 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
Hükümetin acilen yapması gereken şudur: Meclisten Amerikalıların Kızıldereli soykırımı yaptığını söyleyen bir yasayı geçirmek. ABD'ye verilecek en güzel yanıt budur bana göre.

Sözlerimi çarpıtmayın. Benim ortaya attığım öneri işte budur. Yoksa ben ne ABD'ye ne de AB'ye meydan okuyalım demedim. Hangi ülke Ermeni soykırımını yasalaştırırsa biz de o ülkenin yaptığı katliamları yasalaştıralım.
Sosyal ağlarda paylaş

yapılıcak guzel cozumler var

1-meclısımız kızılderelı soykırımını tanıycak veya lobı yaratıp amerıkalıların savas suclarını bır bır gundeme getırıcek

ve bunu yaparken korkmıycak

gecen amerıkada eskı bır CIA uyesı kıyametı kopardı turkler rusvet verıp yasayı gecırmemeye calısıyor dıye yanı bızımkılerde boş durmuyor eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yani millet kızılderilileri unutmuş çoktan, zaten Amerikalılar aşırı zeki bir millet... Yani bu soykırımı yaptıktan sonra kovboy filmleriyle kızılderilileri, kendilerine blublublu diye saldıran vahşi barbarlar olarak gösterip halkın sempatisini kazandı, yani insanlar kızılderilileri barbar olarak tanıyo şuanda...

Ancak Amerikanın bize olumlu yaklaşma ihtimali var, şimdi ona karşı tavır alarak(karşı tavır alamayız gerçi, ancak karşı tavır almaya çalışabiliriz) hiçbirşey elde edemeyiz, tersine çok şey kaybederiz...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...