Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1200

unac

Öne çıkan mesajlar

said:
LoskobordoS, 15 Eylül 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
eheuehe ben Bakırkoy Lisesindeyim Yahya Kemal Beyatli die bir lise tamire girmiş bizim okula geldiler biz sabahci onlar oglenci okuldan cıkmak bana ölüm geliyo İstanbulda bu sene öss kazandırmada 2. idi her sene ya birinci yada 2. oluyorlar bu yuzden yazıldım ama pişmanım kalabalıktan haa Ayrıcada Dayımın Oglu Suadiye Lisesinden Mezun Oldu Bİr Hademe War Adama Hasta Oldum Kayserili Geldi Bana Nöööggrüyonn Yegenim Dedi Dişleride Yok Adamın

Bakırköy Lisesine çok uğrardım Ataköy Cumhuriyet ti bizimkisi =)
Kaç kere adam dövmeye geldım eheuue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 15 Eylül 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
valla asıl bi hadememiz var kendini okulun muduru sanıo:D kasıntı kasntı dolasıo

[Bu mesaj unac tarafından 15 Eylül 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Sado'yu mu diyosun?
Alta açık renk kot pantalon, üstüne mavi balıkçı yaka kazak, onun üstüne kahverengi ceket giyen adam mı?
Hayır eleştiri diil de genel tanım amacıyla sordum.
Gerçi şimdi hava sıcak yaw, kısa kollu gömlek altına kanvas pantalon atar gelir.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beko, 22 Eylül 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
unac benim sınıf ark ım...:Dokulda kameralarla izleniorz gercekten hatta resmi war birazdan koyarm
:D

yok artık daha neler die bagırasım geldi birden[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

bende o okuldayım dogru soyluyor.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...