bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: LoskobordoS, 15 Eylül 2005 21:17 tarihinde demiş ki: eheuehe ben Bakırkoy Lisesindeyim Yahya Kemal Beyatli die bir lise tamire girmiş bizim okula geldiler biz sabahci onlar oglenci okuldan cıkmak bana ölüm geliyo İstanbulda bu sene öss kazandırmada 2. idi her sene ya birinci yada 2. oluyorlar bu yuzden yazıldım ama pişmanım kalabalıktan haa Ayrıcada Dayımın Oglu Suadiye Lisesinden Mezun Oldu Bİr Hademe War Adama Hasta Oldum Kayserili Geldi Bana Nöööggrüyonn Yegenim Dedi Dişleride Yok Adamın Bakırköy Lisesine çok uğrardım Ataköy Cumhuriyet ti bizimkisi =) Kaç kere adam dövmeye geldım eheuue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: unac, 15 Eylül 2005 21:24 tarihinde demiş ki: valla asıl bi hadememiz var kendini okulun muduru sanıo:D kasıntı kasntı dolasıo [Bu mesaj unac tarafından 15 Eylül 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Sado'yu mu diyosun? Alta açık renk kot pantalon, üstüne mavi balıkçı yaka kazak, onun üstüne kahverengi ceket giyen adam mı? Hayır eleştiri diil de genel tanım amacıyla sordum. Gerçi şimdi hava sıcak yaw, kısa kollu gömlek altına kanvas pantalon atar gelir.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ilkokulda sıralara 3er 4er otururduk valla.mülteci gibi yaşardık.hiç unutmam.hey gidi günler...:p[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbie lerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o zaman ben oleyim bnm unide 41000 orenci var.ayrica amerikadayim 10000 tanesi cekik sinifimim tamami asyali sanki her hangi bir tane asya ulkesindeymis gibi hissediorum resmen kendimi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ulan bizim okul iyice cozuttu.. disiplin manyagı oldu ustune okulun heryerine kameralar da koydular...zaten daha onceden telleri yukseltmişlerid..HELP mEEe[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 unac benim sınıf ark ım...:Dokulda kameralarla izleniorz gercekten hatta resmi war birazdan koyarm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: beko, 22 Eylül 2005 19:53 tarihinde demiş ki: unac benim sınıf ark ım...:Dokulda kameralarla izleniorz gercekten hatta resmi war birazdan koyarm :D yok artık daha neler die bagırasım geldi birden[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bende o okuldayım dogru soyluyor.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hehe okulum 1800 yılında yapılmış bir bina :) Derste başımıza yıkılcak diye korkuyorum. Gerçi tavanlar 10 metre o düşene kadar kaçarız ama :) Hehe yine de seviyorum okulumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar