Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1200

unac

Öne çıkan mesajlar

1200 size ne ifade eder.1200 çokmudur?1200 insan çokmudur.peki ya kıçımın kenarı kadar bi okulda 1200 öğrenci tam gün birlikte olursa ne olur?1200 insanoglu aynı anda tenefüse çıkıp aynı anda kantine inip tuvalete girmesi nasıl olur...ne olur soyleyim

*daha dersteyken tenefüste dısarıdaki sınırlı sayıda üretilmiş bankları nasıl kapıcam diye düşünürsün.

*kantindeki o beğenmediğiniz bayat tavukluları yemek için dana kadar bi kalabalığa girmeniz gerekir.

*tuvaletlerden zehirlenmeden çıkarsanız karınıza.

*heran okul başınıza yıkılma korkusuyla başbaşasınızdır.yani çıt sesi duysanız ananı s.km kaç durumundasınız

*kendinizi koyun gibi hissedersiniz

*durup dururken çığlık atmak istersiniz

*boğulacak gibi olursunuz

*bazen niye böyle diye geceleri ağlarsınız :p

burası suadiye lisesi:Dburdan kaçış olsaydı çoktan kaçmıştık[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ortaokuldayken de millet son ders bitince paltosunu almak için birbirini ezerdi. Ayakkabımın üstü ayak izleriyle dolardı.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki:
Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bizim okul okadar buyuk değil ama..bide biz alstık 600 kişi okulda şimdi tam gun olunca tum okull aynı anda girio cıkıoo alısamadıkk[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 14 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
1200 nolcak ya benim mezun oldugum antalya lisesi 5000 kişiydi bööle ilçe nufusu gibi..
istiklal marşı okunurken 3 -4 sesli okunurdu bi taraf bitirirdi diğer taraf daha okuyo euheh

zuahauhauh buna bittim :))) ayrıca bişey sorucam kaç oldun bu sene :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh hacı pekte fazla degilmis be ne okullar war :)

bizim buradki ilkokulda en az 5000 ogrenci wardır..
tenefuse bi cıkıolar suru gibiler[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 14 Eylül 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
said:
1200 nolcak ya benim mezun oldugum antalya lisesi 5000 kişiydi bööle ilçe nufusu gibi..
istiklal marşı okunurken 3 -4 sesli okunurdu bi taraf bitirirdi diğer taraf daha okuyo euheh

zuahauhauh buna bittim :))) ayrıca bişey sorucam kaç oldun bu sene :D

lise 2 oldum hazırlıkta okudum[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..

[Bu mesaj unac tarafından 14 Eylül 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bizim okulda çok kalabalık oldu bu sene.. bazı küçük odaları bile sınıf haline getirmişler. yaklaşık 2000 örenci oldu ve ne koridorda rahat dolaşabiliyoruz nede kantinde bize sıra geliyo.. bi yıgılma oluyo bileti olan seyirci bile giremiyo yani..:D
sınıflar 30 40 mevcut arası ztn..oda ayrı bi dert.. gerçi daha çok kalabalık sınıfı olanlarda vardır ama bize bu kdrı bile fazla gelio..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

ay bizde de buldukları envayi her içeri dogru girintiyi sınıf yapmıslar:D

Allah tan biz bi super olaraktan sınıfımız 26 kişi..[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..

[Bu mesaj unac tarafından 14 Eylül 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ahaha bizim sinif 5 kişi okul toplasan 50 kişi yok hahahaha lise katiyiz adam yok ilk okullarin zilide ayri o yuzden dertsiz tasasiz incin top oynuyor fln bole :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

galiba yavas yavas alısıorum

ya bi olay vardı kurbagayı direk dondururmaya çalısırsan aniden kacmaya kurtulmaya calısır ama yavas yavas bulundugu ortamı sogutursan hiçbişi anlamadan yavas yavas ölür:D o misal[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
:roll: hoşmuş hehe[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

eheuehe ben Bakırkoy Lisesindeyim Yahya Kemal Beyatli die bir lise tamire girmiş bizim okula geldiler biz sabahci onlar oglenci okuldan cıkmak bana ölüm geliyo İstanbulda bu sene öss kazandırmada 2. idi her sene ya birinci yada 2. oluyorlar bu yuzden yazıldım ama pişmanım kalabalıktan haa Ayrıcada Dayımın Oglu Suadiye Lisesinden Mezun Oldu Bİr Hademe War Adama Hasta Oldum Kayserili Geldi Bana Nöööggrüyonn Yegenim Dedi Dişleride Yok Adamın
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Ses diğer tarafa anca gidiyodur tabı, altu üstü 340m/s[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 15 Eylül 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...