Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Resim 5000 Saate Yapılmış Gerçeğinin tıpkısı olmaya ramak kalmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu Resim Mspaintte çizilmiş [signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Mesaj tarihi:
yok artik[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
walla ya ciddiyim[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
DAAAYYYTT!

=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
ulen xearo yedim seni :D[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
görsel sanatlarda açıldı bu..haa ama 'kitlelere ulaşsın bu emsalsiz çalışma' diyip konu dışına açıldıysa, yine de olmaz :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
banane ben bunu buraya açıcam *!Şımarıkım BEn* :D[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
şamar geliyo tw den :D:D[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 20 Eylül 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
Bu Resim Mspaintte çizilmiş

buresmi ben 5 ay once dinodream adlı sitede gordum ve buna bezer cok resim var bakmak isteyenler www.dinodream.com adlı siteye bakabilirler[signature][hline]...We Be Burnin...
Mesaj tarihi:
yok ali sami diyesim geliyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
güzeldi fistan=)

sapıtıcam ama ben de yakında ya, şu pm fakeleri başlıkları öldürdü beni.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
tamam :D sustum ben yine[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 20 Eylül 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
yuh ulan allahsız! hesap makinesine göre tam 208 gün!

abi patiyi ve paticik uyelerini seviyorum:) hesap makinesiyle hesaplamis arkadas super ya:)[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray
Mesaj tarihi:
ahahahuaehuha o da güzel :)

Helal olsun kassam bende yaparım diyemeyeceğim çünkü kasmayacağımı biliyorum :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
Bu resim paint ile yapılmamıştır.Sahte diyeyim.Gidin bir zoom yapın resme anlarsınız demek istediğimi.

Blur var
Renk karışımı var
Bu renkleri tahmin edip yapmak imkansızdır
Hiç bir salak 5000 saatini bir resim'e harcamaz[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
zaten güzel değil
ha kolpaysa neysede
ha harbiden 5000 saat harcadıysa
bu adam maldır
sanat manat yalandır[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
bu resme 5000 saat harcayan adamı bırak , neyse yaw[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
  • Yeni Oluştur...