Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşım Bıçaklandı

Gothic

Öne çıkan mesajlar

Selam Patiler Bugun Moralim Acayip Kötü 1 ders önce güldügüm espiri yaptıgım canımdan çok sevdigim kankam çıkışta bıçaklandı bacagından tam 3 kez,olayın kötü tarafı bıçaklayan şerefsiz benim sınıfımdan bıçaklanan kankam ise yan sınıftan çok kötü kavga ettielr ayırayım derken yumruklar bende yedim bıçagı gördüm tutmaya çalıştım yapamaım tam 3 kere soktu kankam hastanede :( çok üzgünüm çok :([signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okuldada olmaz hatta imkansız denicek yerde karşıyaka egitim binası karşımızda arada 10 metre var ayrıca karşıyaakanın en elit mekanındayım yani affedersiniz alt tabakadan kimse yok ama neden neden nedne[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic, 20 Eylül 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
Bizim okuldada olmaz hatta imkansız denicek yerde karşıyaka egitim binası karşımızda arada 10 metre var ayrıca karşıyaakanın en elit mekanındayım yani affedersiniz alt tabakadan kimse yok ama neden neden nedne

şimdi saçmaladın.

alt tabaka dediğin nedir?

gördüğüm kadarıyla insanların saçma sapan yaka paça kavga ettiği, olayların hastanede bitecek derecede vahim olduğu, öğrencilerin - en azından birinin - bıçak taşıdığı bir okul seninki. daha altta bişey göremiyorum ben.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

yok yani millet o anlamda değil alt-tabakaya biz burada şeylere diyoruz örnekköy-güzeltepe-limontepe yani izmirin kapkaç-uyuşturucu-esrar gibi aklınızxa gelecek herşey oralarda bulunuyor da ondan[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 20 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
bıçaklayan ve bıçaklanan ve kavga eden tüm insanlar için..
bi durulun.

isa mesih geri döndü![signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Fistan, 20 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
bıçaklayan ve bıçaklanan ve kavga eden tüm insanlar için..
bi durulun.

aynen. anlamam bu abuk subuk kavga olaylarını.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...