castly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Kendim Bir scp Yazdım Rune book scpsı fakat bu farklı rune book u speel book gıbı verıyorsunuz sayfa sayfa ama hata olustu normal rune book scpsı ıle karıstı gateden gecerken ewt hyr cıkıyor tıklıyorum eminmisiniz deilmısınız cıkıyor ??? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kodlarını gösterirsen birileri de yardım etmeyi deneyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
castly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 dogru soyluyorsun ama bu sıteye gırebnler hemn calısoyr kendı ısmını verıyor delı oluyorum kac gunlerce ugrastım onu yazmak ıcın o yuzden koymadm sozle bı yardıjmları olurmu dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Dialog isimlerini o an load edilen baska bir script ile karistirmissindir, mesela senin yazdigin runebook d_rune'dir, eskisi d_runebook'tur. Sen de degistirirken alt tarafta BUTTON veya TEXT kisminda d_runebook unutmussundur bir yeri, oralari da d_book yapman gerekir. Sorun bu degilse pek tahmin ederek yardim edebilecegimiz birsey degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 gate actıgın zmn eski runebooka ait gateı cıkartıyor ve o gateinde ozelligi içinden geçince evet hayır sormasıdır.. yeni bir gate yapıp içinden geçince sormayacak şekilde ayarla.. sonrada yenı runebook scpsinde yeni gatein id sini yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar