Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Haber Burada Gebze’de ‘Bu kadarına pes’ dedirtecek resmi nikah skandalı ortaya çıktı. 29 yaşındaki Erkan T.’nin 1999, 2002 ve 2004 yılında farklı kadınlarla diğerlerinden boşanmadan resmi nikah kıydırdığı ortaya çıktı. GEBZE’nin Mevlana Mahallesi’nde oturan Erkan T, iddialara göre 1999 yılında 20 yaşındaki S.T. ile resmi nikahla evlendi. Ancak şiddetli geçimsizlik nedeniyle onu baba evine geri gönderdi. Boşanma işlemine gerek duymadan nüfus müdürlüğünden ‘bekar’ belgesi almayı başaran Erkan T, 2002 yılında 22 yaşındaki S.Y. ile yine resmi nikahla dünya evine girdi. T, bir süre sonra onu da döverek babasının evine gönderdi. Kayınpederi Cemil Y, 2 yıl önce durumu avukata bildirerek kızının boşanma işlemleri için talimat verdi. Nüfus müdürlüğüne giden kayınpeder aldığı cevap karşısında şoke oldu. Yapılan incelemede Erkan T’nin daha önce 1999 yılında S.T. ile evlendiği, ayrıca kızı S.Y. ile de resmi nikah kaydırdığı, bu yetmemiş gibi 9 Eylül 2004 tarihinde Niğde Nüfus Müdürlüğü’nden aldığı belge ile de son olarak S.Ö. ile resmi nikah yaptığı belirlendi. Bu gelişme üzerine Cumhuriyet Savcılığı’na giderek hem damadı, hem nüfus müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulunan baba Cemil Y. ‘Bu nasıl olur anlamak mümkün değil. Adam hiç boşanmadan üç ayrı kişiye resmi nikah yapıyor. Bu olayda ihmali olanların cezalandırılmasını istiyorum. Bu kişi elalemin çocuğun lekeleyip bir tarafa bırakıyor. Böyle bir şey olur mu?’ diyerek tepkisini dile getirdi. Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla uyanık damat hakkında yakalama emri çıkarıldı, ‘bekar’ belgesi veren nüfus müdürlüklerinde de araştırma başlatıldı.[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hoho :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Fabrika gibi çalışıyormuş mübarek. Evlen, Döv, yolla - evlen, döv, yolla.. Maaşallah[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Maxen, 22 Eylül 2005 09:56 tarihinde demiş ki: [Yapılan incelemede Erkan T’nin daha önce 1999 yılında S.T. ile evlendiği, ayrıca kızı S.Y. ile de resmi nikah kaydırdığı, bu yetmemiş gibi 9 Eylül 2004 tarihinde Niğde Nüfus Müdürlüğü’nden aldığı belge ile de son olarak S.Ö. ile resmi nikah yaptığı belirlendi. Herifin S.'lere takıntısı varmış, adı S ile başlayan bayanlar uzak dursun.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 az bile[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 boyleleri de cikiyor... Sen git Dooguda koylere orada gor resmi olmayan 10 karisi olan adamlari...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 işin ilginç kısmı hepsinin Resmi* olması zaten![signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Burasi Turkiye desem o zaman... hersey beklenir, adam para verip 4. ile de evlenir gazetelere yansimasa.... Hatta para da vermesine gerek yok, vardir bir kankasi o halleder isi[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Valla 1 eş dahi zorken adam 4 tanesini idare ediyorsa bence helal demek lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yok abi zaten evlendiğini tokatlayıp gönderiyormuş :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 farklı bi bakış açısı :)[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 aahaha :) yalan mı :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: elektrot, 22 Eylül 2005 10:10 tarihinde demiş ki: Herifin S.'lere takıntısı varmış, adı S ile başlayan bayanlar uzak dursun. "Sarah Connor" hesaabı :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Zegna, 22 Eylül 2005 10:00 tarihinde demiş ki: hoho :) [signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Röhhhhh[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 röhh ki ne röhh tekrar okudum yine şaşırdım.. başlığı kendim açmışım meğersem :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blacknight Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 evet ya burası Türkiye derler ya hep ve ben de nefret ederim bu laftan ama böyle saçma seyler başka hangi memlekette gerçekleşiyor.. adama bak ya :) kusursuz beyimiz begenmio hiçbirini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yürü beaaa analar neler doooruo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar