Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Wikipedia'yı dolaşırken, Ben bugün bunu gördüm dediğim bir hadiseyle karşılaştım. İnternetin en komik ve en popüler olmuş hadiseler hakkında bile bölüm var: http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_phenomenon Numa Numadan The Star Wars Kide, Happy Tree Friendsten The End Of The Worlde deli birton şeyi eklemişler. Gayet de enfes bir kaynak site olmuş. Bilmediğiniz şeyler varsa gidin izleyin işte. Ayrıca size kafayı yeme tutorial'ı benden :) 1)http://weebls-stuff.com/toons/badgers Önce Badger Badger Badger izlenir. 2)http://www.weebls-stuff.com/toons/footy Sonra Footy Footy Footy izlenir. 3)http://www.fileplanet.com/154105/150000/fileinfo/World-of-Warcraft---Banana-Phone Wow için hazırlanmış bananaphone videosu izlenir. 4)Gerekirse http://en.wikipedia.org/wiki/Bananaphone ve http://en.wikipedia.org/wiki/Badger_Badger_Badger okunur bilgi alınır. 5)http://www.lemonizer.com/banana En son olarak bu video da izlenir. yazılan videoları günde birkaç kere loop halinde izlerseniz, kafayı yemeniz işten bile değil. Sonra etrafta "bananaphone badger badger badger bananaphone" diye dolanmaya başlarsınız :-P[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Temmuz 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 uykum kaçtı gülmekten :-)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 daha az önce starwars kidlerimi izledim arşivimdeki tekrar tekrar güldüm eğlendim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 fotoşop'un bir insanı ne kadar rezil edebileceğini gösteren çekik gözlü bi arkadaş vardı bir zamanlar onu da aradı gözlerim[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Newgrounds da çok beenilen şeyler var benim en çok beğendiğim Weebl' and bob ve adamın yaptığı diğer flashlar(magical trevoru 100 kez dinlemişimdir). bide bi ara tüm sprite flashlarında kullanılmış http://www.albinoblacksheep.com/flash/banana.php var pek baska birsey yok gibi knox ve birçok kişi var newgrounds sayesinde ve newgrounds da ünlü olmuş.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 zaten bu tip flash hazırlıyanlar genelde albinoblacksheep, newgrounds gibi sitelere koyuyor. daha çok yayılsın diye. ya da yayıldıktan sonra o tip siteler zaten kendileri alıyor hemen :) Legendary Frog denen deli manyak geek kişiyi newgrounds sayesinde öğrenmiştim mesela ben :) tapıyorum adama resmen.. :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 şu starwars kid'in tam linkini verebilicek biri var mı siteden bulamadım da.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 http://en.wikipedia.org/wiki/Mahir_Cagri vuu nukem benden önce görmüş nukem buna bayılırsın eheh[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: [Bu mesaj nameless13 tarafından 01 Temmuz 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Starwars kid[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Cuce, 01 Temmuz 2005 03:06 tarihinde demiş ki: Starwars kid tenk yu[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 anytime lad.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ama indiremiyorum 404 error :'([signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 o zaman şimdilik ebaumsunkilerle idare et sorna host duzelir. bu arada bende baktım error 404 sayfası supermiş =) adamalr sorunu cözene kadar burdan görebilirsiniz[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 o zaman thanks you again[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 banana phone wow için hazırlanmadı benim bildiğim www.deathball.com/notpron bu oyunda bi bölümde url ye ipucu girince bu çıkıyodu, ama çok hoş : ))[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bananaphone wow için hazırlandı demedim ki. wow için bananaphone videosu hazırlandı dedim. yani bananaphone'ın çıkış nedeni wow değil. yayılma nedeni de wow değil. ama orda ben "wow için hazırlanmış" bir bananaphone videosu linki koydum :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 abi stealth disco iste ben de yapiyodum bunu surekli meger organizasyonu varmis ehuee hastasiyim[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 up. bilmeyenler de görsün faydalansın.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya birde bir patates vardi havada ucup ziplayip milleti patakliyordu . bir nevi matrix ti ama adi neydi hatirlayan var mi ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 onu hatırlamıyorum ben[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Şükrü'den ala fenomen yoktur. İnternet Mahir hariç tabii.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bence internet tamamen kaldırılmalı çok zararlı birşey[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 leeroy jenkins bile var. aslında hepsini gözden geçirmek lazım. bilmediğimiz güzel şeyler de vardır. ayrıca arkansis'e katılıyorum :-P[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone hebebelöhöhönönööböböhebelelebööhöhööbööö bananaphone böbögögöhöhöhöböböhöböhöhöö leehelvelvel babaphone hebeeheheebebebehebehebehebehebehehelehelehelelehe banaphone[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Bone, 11 Temmuz 2005 11:07 tarihinde demiş ki: up. bilmeyenler de görsün faydalansın. seni şiddetle kınıyorum ! Akıllara banaphone bu pardon akıllara zarar phonE ! hebelellelbell[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar