Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue PVP sorusu

vav_heroin

Öne çıkan mesajlar

Aslında bu şöyle yapın bunu kullanın demekle olmuyor, yani oyun içi heyecanı sırasında bu tip öğeler kolay hatırlanmıyor bu nedenle tecrübe en önemli faktör bence rogue'la pvp'de.

Fakat karşında yeteneksiz bir mage var ve otomatiğe bağlamış gibi devamlı aynı şeyleri yapıyorsa 1v1'de karakterinin gücüne bağlı olarak birşeyler yazabilirim sanırım.

Rogue'la oynadığım dönemde karşılaştığım sıradan mage'lerin izlediği yol şu oluyordu;

Öncelikle dagger build'sen -ki pvp'de en başarılısıdır bence- ambush'la açılışı yaparsın, büyük bir ihtimalle blink atacak ve polymorph cast etmeye başlayacaktır. Blink kullandığı an ona koşmak yerine öncelikle vanish, ardından sprint'le tekrar yakalayacak ve cheap shot'la stun edeceksin. Stun'dan çıkana dek eşya ve build'ına göre belli bir dps'e ulaşmış oluyorsun zaten. Stun'dan çıktığında buzla yere bağlamayı deneyecektir büyük ihtimalle, işte o sırada blind kullanır ve kurtulmayı beklersin ve birikmiş combo'larını boşaltırsın.

Fakat başta da dediğim gibi pvp yazıyla anlatılacak birşey değil, karşındaki zeki bir oyuncuysa her an seni şaşırtabilecek bir hareket yapabiliyor.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Sosyal ağlarda paylaş

Valla rogue görünmediği sürece her class karşı avantajı var ancak bu avantajı kullanmak ise player görede değişir.Kullanırsan her classı alırsan kulanamassan her class'sa yatarsın.

Cs+Bs+Ks+Bs+Ss = 7s stun Hp %50-60[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 21 Eylül 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
cuce kandirma milleti
ehuehuehue
aman ha sakin
warriora evasion acmak
gel beni oldur demektir
overpower yemekten aklin sasar

Ben geleceğimiz için uygun Rogue'lar yeyiştirmeye calışıyorum Bonep o kadar, ne yanı yenı nesil rogue'ların overpower yemeye hakları yokmu neleri eksik?[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Cok yanlış bi düşünce phlox cunki bi attağın hit olmadna önce cirt olup omadığına baklır =) yanı bikez nromal attack değil cirtli critli overpwer yiyosunuz ayrıca dodge'lar dan rage gain alıyoruz ayrıca yine %30'u bulan cirt rate'ler sayesinde 3 attack tan biri kafanıza iniyo rend'e gerek yok overpwer cirtliycek deepwound alıcaksınız zaten tek sorun hamstring gibi gozukuyo ama merak etme oda iki bilemedin 3 seferde cuk oturuyo[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue'un en zorlandığı class'lar warrior, shadow priest, frost mage(preparation talent'ını seçmediysen). Diğer classlara eğer ilk saldırıyı stealth iken sen yapıyorsan şansın çok yüksek. Şu ana kadar horde olduğum için rogue shaman'lara karşı nasıldır pek bilmiyorum açıkcası(duel'i pvp ile bir tutmuyorum). Eskiden warrior'ları 30% civarında health'im kaldığında indiriyordum ama özellikle pvp trinket'tan sonra 5 combo kidneyshot boşa gitmeye başlayınca stunlock yapamıyorum ve warrior karşısında kazanma şansın sana vurmasını engellemek olduğundan durum tersine döndü artık o 30% health'leyken ben gidiyorum(işini bilen bir warrior'dan bahsediyorum tabi).
Mage'ler genelde frost nova+blink yaptıklarından bence en iyi yol, ambush+vanish(frost'tayken)+sprint+cheap shot kombinasyonu. Ve en zorlandığın dönemlerde muhakkak rakibini blind et, kendine bandaj at (paladinler hariç).[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue
Bloodscalp
Sosyal ağlarda paylaş

double sword combat rogue oynuyorum
her bgde kesin ilk 3teyim bu talent build sayesinde(genel olarak)
drizzt'in yandan yemişi gibi kılıç şov yapabilirsin
şamanlara karşı pek bir sorun yaşamıyorum
warrior dışında dier classlara da stealth değilken ard arda sinister saydırarak evis ya da kidney vuruyorum, stealthken cs+sinister+/sinister+evis/+kidney+gouge+sinister+evis falan
warriorları da teke tek kaldıysam vanish + gouge vurup stealth moda girme gibi olaylarla çok fazla zorlanmadan alabiliyorum eğer teke tek değil grup çarpışmasıysa allah ne verdiyse girişiyorum zaten bana dönene kadar 5combo point + adamın healthi %20 falan olmuş oluyo :)[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

rogue duel adamı değildir rogue ya hazırlıklı iseniz yenme şansınız yüksektir karşıdaki class ne olursa olsun soloda rogue kraldır...
İş duel e gelince sinek gibi kalıyor rogue buda bir gerçek ;) Tabi karşındaki adam işibiliyorsa...
Tarren mill safalarında basmak için gelen ally raidinin içinden cloth based karakteri gözüme kestirip diğer elemanlara çaktırmadan kestiğimi hatırlıyorum :)
Rogue nedir ?
Sinsilik - hız - max dps
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...