Siamon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ya ne lanet bişm,iş bu acımıo faln yalan acıyo o kdr şiddetli olmasada.. şimdide orda boşluk oluştu nolcak o kapancakmı?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kapanır kapanır :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Geçmiş olsun Tarık bey. Arka diş çekilmiş[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 21 Eylül 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Çekilen dişin yeri kapanmaz. Yani dişlerin yamuk yumuk ve duzelsin diye yer açmak amaçlı çekilmedi sie :) Köprü veya implant yaptırman lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abosu doru sölemiş[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 21 Eylül 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi... bu kanama durmuyo sinir oldum. ve çok boşluk gözüküo onada snir oldum.. bişiler içsemmi?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Annem 20 yaş dişini çektirdi 1-2 haftada kapandı.Kapanıyor yani.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yavaş yavaş kayıyo dişler.Boşluk arkadaysa görüntü açısından problem olmazda,kaydıkça dişlerin arasında boşluk olabilir o zaman görüntü bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gençsin düzelir...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 geçmiş olsun[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 geçmiş olsun :) dişlerin kayıp da dizilişi bozacağını filan sanmıyorum, dişçin onu düşünmüştür zaten heralde.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Geçmiş olsun. Dişini yastığınıh altına koy, diş perisi yerine yenisini getirsin;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ama yeni fark ettim konu başlığı şöyle gibi olmuş: Çok direndim ama yine de laf dinlemediler zorla da olsa dişimi çektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu 20lik diş neden varya..ne işe yarıokine[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kapanr kapanır geçmiş olsun ahueha[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Menzoberranzan'daki en güçlü kişiler hayatlarını sırttan yiyecekleri hançerden korunmak için, sürekli omuzlarının üzerinden geriye bakarak geçirirler. Ancak genelde ölüm onları tam karşılarından yakalar. - Drizzt Do'Urden Dişçiler böyle çalışıyor işte :) Hatırlıyorum dişçiye gitmişim korkuyorum ağlamaklı oldum.Adam konuşturdu konuşturdu bir anda langirt!! iğneyi sapladı uyuşturdu :) O günden beri korkmuyorum :) Ayrıca kapanır merak etme :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Absolut, 21 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: Köprü veya implant yaptırman lazım. ooofffffffffff implant kelimesini okuyunca bile yemin ediyorum tüm dişlerim sızlamaya başladı. Ağzıma iğrenç bi tad geldi. Allah'ım sen beni implanttan koru yarabim. oooooooooofffff Tüm dişlerimi çektirir damak taktırırım ama implant tövbeeeeeeee :(:(:(:(:(:([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: nileppezdel, 21 Eylül 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun. Dişini yastığınıh altına koy, diş perisi yerine yenisini getirsin;) Dis PErisi yeni dis getirmiyor be, para koyuyordu yerine[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar