Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dişimi çektiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun Tarık bey.
Arka diş çekilmiş[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 21 Eylül 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çekilen dişin yeri kapanmaz. Yani dişlerin yamuk yumuk ve duzelsin diye yer açmak amaçlı çekilmedi sie :) Köprü veya implant yaptırman lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
Yavaş yavaş kayıyo dişler.Boşluk arkadaysa görüntü açısından problem olmazda,kaydıkça dişlerin arasında boşluk olabilir o zaman görüntü bozulur.
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun :) dişlerin kayıp da dizilişi bozacağını filan sanmıyorum, dişçin onu düşünmüştür zaten heralde.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun. Dişini yastığınıh altına koy, diş perisi yerine yenisini getirsin;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
Menzoberranzan'daki en güçlü kişiler hayatlarını sırttan yiyecekleri hançerden korunmak için, sürekli omuzlarının üzerinden geriye bakarak geçirirler. Ancak genelde ölüm onları tam karşılarından yakalar. - Drizzt Do'Urden

Dişçiler böyle çalışıyor işte :) Hatırlıyorum dişçiye gitmişim korkuyorum ağlamaklı oldum.Adam konuşturdu konuşturdu bir anda langirt!! iğneyi sapladı uyuşturdu :) O günden beri korkmuyorum :)

Ayrıca kapanır merak etme :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 21 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
Köprü veya implant yaptırman lazım.

ooofffffffffff
implant kelimesini okuyunca bile yemin ediyorum tüm dişlerim sızlamaya başladı. Ağzıma iğrenç bi tad geldi.
Allah'ım sen beni implanttan koru yarabim. oooooooooofffff
Tüm dişlerimi çektirir damak taktırırım ama implant tövbeeeeeeee :(:(:(:(:(:([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun.
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 21 Eylül 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
Geçmiş olsun. Dişini yastığınıh altına koy, diş perisi yerine yenisini getirsin;)

Dis PErisi yeni dis getirmiyor be, para koyuyordu yerine[signature][hline]Bal adam...
  • Yeni Oluştur...