Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acayip Bi Yağmur Başladı.

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Hiçç kimseninn yağmuurruuun bilee böylee küçük elleri yoktu

oha bunu yazarken acaip şişmek çaktı aydınlandı şu andada gürledi

tabi siz okurken bunlar olmuyor ben yazarken oluyo muahahah[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

anadoluhisarındayım

gökgürültüsü var sadece[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Olum delirtme adamı yahyakaptan nerde karamürsel nerde çıkartsana bi kafanı balkonada bak (*!kafasına yıldırım düşsün die çıkarttırır*) karşında ne var.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
bLogger oLdum ben!

[Bu mesaj Xaero tarafından 16 Eylül 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yalova da da durumlar hiç iyi değil.mahmud kasırgası şiddetini arttırdı.bölgeden gelen haberlere göre can kaybı yok fakat maddi zararın artmasından endişe ediliyor.:p

*!kasırga modasına uymuş, esprisini yapmıştır. artık huşuu içinde uyuyabilir*[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbie lerin.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bak bizim karşıda dağlar var tam körfezin bitiminde kalıyoruz karamürsel aşşada bursa yolunda karamürsel in karşısı tüpraş tüpraştan 10km gidiodsun bizim burası bizden adapazarı adapazarından çapraz inince karamürsel devam edince yolava geç karşıya deniz otobüsüyle istanbul gel ordan doğuya doğru yahyakaptan yaaaaaaa[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...