Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia N Serisi

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Bi arkadaşım söylerdi hep bluetoothlu ipod olsa hiç beklemeden alıcam diye . Aha buyrun bluetooth'lu ipod mini . Kamerası ve telefonu da var . Keşke başka bişey dileseymiş heh . Bu aletleri ilk gördüğümde ben zaten şekilden şekle girmiştim gerek görüntü gerek kullanım olarak süperler ama 20 gb ipodum var telefonum da var combine edip kullanmaya da pek niyetim yok bu biraz fazla ekstreme kaçıyor . Biraz daha ucuz çıkarsalardı olabilirdi ama boşuna masraf çarçur .
Sosyal ağlarda paylaş

resimler geldi=)

[spo1=N90 - 1][/spo]

[spo2=N90 - 2][/spo]

[spo3=N90 - 3][/spo]

[spo4=N90 - 4][/spo]

[spo5=N90 - 5][/spo][signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=N70 - 1][/spo]

[spo2=N70 - 2][/spo]

[spo3=N70 - 3][/spo]

[spo4=N70 - 4][/spo]

[spo5=N70 - 5][/spo]

[hline]

kasmasın die beşer tane fotoğraf koydum, daha fazlası var eğer isteyen olursa

görünümü biraz garip olsa da n91 hala favorim benim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Türkiye de satısı baslasada alsak su n91 cok hos tam almak üzere iken söyle yeni cihazlar cıktımı deliriyorum :D bunu alırken hiç bakmıcam bir yere direk gircem sunu ver bana al parayı kosarak kacıcam[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Sosyal ağlarda paylaş

n91 ozellikle hasta oldugum bir cihaz... en kisa zamanda alina.... ipod cope atila...[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatları ancak nokia yeni telofon çıkardıkca düşecektir.n serisi gercekten çok kaliteli ama mesela n90 alıcagıma biras daha beklerim çünkü nokia nın 6280 ni gelioo we ayrıca bütün telfon markaları kendileriyle öyle bir büyük yarış içndeler ki mesela samsung d500 çok tutuldu ama adamlar bir süre sonra aynı teelfonu d 600 olarak önümüze getirip özelliklerini arttrmışlar.bence biras daha beklersek(ki bende tel almayı düşünüorum) n90 fiyatı düşecek çnkü dier markalar daha iyi modelleri daha ucuza önümze suncak..benim şimdilik favorilerim samsung V770 ve 8800[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...