Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bi arkadaşım söylerdi hep bluetoothlu ipod olsa hiç beklemeden alıcam diye . Aha buyrun bluetooth'lu ipod mini . Kamerası ve telefonu da var . Keşke başka bişey dileseymiş heh . Bu aletleri ilk gördüğümde ben zaten şekilden şekle girmiştim gerek görüntü gerek kullanım olarak süperler ama 20 gb ipodum var telefonum da var combine edip kullanmaya da pek niyetim yok bu biraz fazla ekstreme kaçıyor . Biraz daha ucuz çıkarsalardı olabilirdi ama boşuna masraf çarçur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 resimler geldi=) [spo1=N90 - 1][/spo] [spo2=N90 - 2][/spo] [spo3=N90 - 3][/spo] [spo4=N90 - 4][/spo] [spo5=N90 - 5][/spo][signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArtraistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 [spo1=N91 - 1][/spo] [spo2=N91 - 2][/spo] [spo3=N91 - 3][/spo] [spo4=N91 - 4][/spo] [spo5=N91 - 5][/spo][signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArtraistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 [spo1=N70 - 1][/spo] [spo2=N70 - 2][/spo] [spo3=N70 - 3][/spo] [spo4=N70 - 4][/spo] [spo5=N70 - 5][/spo] [hline] kasmasın die beşer tane fotoğraf koydum, daha fazlası var eğer isteyen olursa görünümü biraz garip olsa da n91 hala favorim benim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArtraistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Sağol orc lord yardımcı oldun gerçekten..[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Türkiye de satısı baslasada alsak su n91 cok hos tam almak üzere iken söyle yeni cihazlar cıktımı deliriyorum :D bunu alırken hiç bakmıcam bir yere direk gircem sunu ver bana al parayı kosarak kacıcam[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 n70 iyi bence. Series 60 ın devamı tam. 6680 in gelişmiş versiyonu. Diğerlerini bedavaya verseler satarım yine n70 alırım :) [Bu mesaj ColdShadow tarafından 30 Ağustos 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 n91 ozellikle hasta oldugum bir cihaz... en kisa zamanda alina.... ipod cope atila...[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 n91 in tuşları bi hoş:D n90ın şekli dha güzl[signature][hline]Ardhath Ovedron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gecenlerde televızyonda n90 ın reklamı vardı.Yakın zamanda gelıcek sanırım n serısı[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 süfer bişey,fiyatların düşmesini beklicez ne yazıkki..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 fiyatları ancak nokia yeni telofon çıkardıkca düşecektir.n serisi gercekten çok kaliteli ama mesela n90 alıcagıma biras daha beklerim çünkü nokia nın 6280 ni gelioo we ayrıca bütün telfon markaları kendileriyle öyle bir büyük yarış içndeler ki mesela samsung d500 çok tutuldu ama adamlar bir süre sonra aynı teelfonu d 600 olarak önümüze getirip özelliklerini arttrmışlar.bence biras daha beklersek(ki bende tel almayı düşünüorum) n90 fiyatı düşecek çnkü dier markalar daha iyi modelleri daha ucuza önümze suncak..benim şimdilik favorilerim samsung V770 ve 8800[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 N90[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar