wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 abi deli güzel yapmışın anca şimdi okuyabildim walla bende geliyorum çoooooooook saol[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Destruction, 20 Eylül 2005 14:36 tarihinde demiş ki: oynayanlara başarılar. girdim hiçbişey beceremedim . son derece dandik geldi bana .. +1KOÇUM...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bu oyunda Knight Online daki gibi KS Dupe fln var mı ya?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Grafikler körü diyen benim, birincisi terbiyeli ol ikincisi frp külrütü kafe açmaklada olmaz üçüncüsü iyi bir ekran kartıyla eq2 oynamanı tavsiye ederim.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 benim gordugum kadariyla sistem cok saglam oyunda. yani epey ugrasilmis belli.. henuz open beta olmasina ragmen tek bir bug'a rastlamadim.. adamlar gayet ciddi oturup calismis.. ks ve dupe olacagini sanmam.. zaten ks yapamiyosun bi yaratiga en yuksek damage i kim vurursa o aliyo kutuyuda xp'yide.. baskalari vurmus olsa dahi xp bolunmuyo.. + ks tamamen gereksiz haritalar dev gibi. spot kayniyo.. [Bu mesaj madnmad tarafından 21 Eylül 2005 08:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 1-her şey grafik değildir lütfen 2- KO dan gelenler oyunda bir şey yapamaya bilirler çünkü KO daki sistem dandik :D 3- Bence ilk önemli olan grafik yerine sağlam oturmuşluk, skiller statlar, classlar arası denge bu gibi şeyler grafikten daha önemli. 4- Amiga dan oyun oynadığınız günleri ne çabuk unuttunuz. O güzelim grafikleri cx cx cx[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 solediklerine katiliyorum dogrusu.. zaten bu oyunda acikladigin tum kriterlere gore goz dolduran bi oyun.. henuz beta olmasina ragmen benden tam not aldi.. adamlarin hizmet kalitesi kayda deger.. onumuzdeki 1 yil icerisinde cok ciddi bi potansiyele sahip olacagini tahmin ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 deniyecem bilgilendirdiğin için sağol ben zaten ke yi 1 senedir fln oynuyorum japkoda bir sorunum yok dilden başka ama bu oyunu denemek için oynayacam beğenirsem büyük bir ekiple geçerim oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: madnmad, 21 Eylül 2005 11:30 tarihinde demiş ki: solediklerine katiliyorum dogrusu.. zaten bu oyunda acikladigin tum kriterlere gore goz dolduran bi oyun.. henuz beta olmasina ragmen benden tam not aldi.. adamlarin hizmet kalitesi kayda deger.. onumuzdeki 1 yil icerisinde cok ciddi bi potansiyele sahip olacagini tahmin ediyorum.. sorun senin ko dan geliyor olman e dolayısıylada diğer mmo lar hakkında fikrin yok.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 çıkmış kaliteli mmorpglerin çoğunu oynamış birisi olarak oyun bana nwnden aldığım tadı verdi ve iki gündür çok eğlenerek oynuyorum.ko oynayanlar gelmesin,onların kafa dengi bir oyun değil zaten.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar