madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Arkadaslar fazla soze gerek yok ke'in cilki cikmistir.. Binbir turlu pisligin, serefsizligin dallamaligin haddi hesabi kalmamistir. bu yuzden oyunu birakip mmog dunyasina elveda diyenler ve oynayacak oyun bulamadigindan elleri titreyenler icin iste size mukemmel bir oyun. hem bedava, hem lagsiz, hm ks'siz ve harika grafiklere sahip.. Adamlarin 400mbit cikisa sahip oldugunu belirtmeden gecmeyelim.. daha fazla bilgi icin asagiya bakalim; Ferentusu Taniyalim; [spo7=Ferentus Giris][/spo] "ben tur rehberiniz electra size ferentusu biraz tanitmaya calisacagim. iste ana sehrimizin giris kapisindayiz. Hobgoblin Fighterlara kabuklu yemis vermek yasaktir" [spo11=Ferentus dunyasina hoz geldiniz][/spo] "Kapidan iceri girdikten sonra ne kadar guzel bir sehir insa etmis oldugumuzu kendi gozlerinizle goreceksiniz" [spo8=Silah Satin Alma][/spo] "Dostlarim elmo ve ines le tanisin. Silahlarinizi satin alirken size yardimci olacaklar" [spo9=Guard'lar][/spo] "İsimlerini hicbir zaman soylemez ve sizinle konusmazlar. konusmayi deneginizde size su anda calistiklarini ve defolup gitmenizi soyleyeceklerdir. ama arkanizdan bir hobgoblin kovalarken ne kadar faydali olduklarini kesfedeceksiniz" [spo11=Sato girisi][/spo] "İc sato girisindesiniz" [spo11=Ferentus'ta Gece][/spo] "sehir turumuz sona erdi yarin gorusmek uzere" [spo1=Gozunuz Portal Gorsun][/spo] "Diger kullanicilari oldurebilecegimiz 'player kill' arenasina acilan teleport kapisinin hemen onunde kendim icin kiraladigim sovalyem ile birlikte hazirlik yapiyoruz" [spo2=Summoned Creature][/spo] "mage severlerin bayilacagi ozelliklerden biri.. kendiniz icin bu tip yaratiklar summon etme imkaniniz war." [spo5=party begins][/spo] "İleride ki goblin fighter'lar oldukca sinirli arkadaslardir bilginize" [spo3=Party][/spo] "Hareket zamani" [spo4=Action][/spo] "Parali asker ile orc keserken" Eylemlerimiz surecek, kahrolsun KE yasasin Ferentus... Kral oldu yasasin KRAL! :D Bu oyunu oynadiginiz zaman online oyunun cile cekmek anlamina gelmedigini anlayacaksiniz! WEST SERVERINA GELIN LAG "0" 7/24[Bu mesaj madnmad tarafından 20 Eylül 2005 06:54 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj madnmad tarafından 20 Eylül 2005 06:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yonetici arkadaslar lutfen bu topic'i tasimayin.. buradaki amacimiz bunalan oyunculara yeni bir oyun tavsiyesinde bulunmaktir.. dolayisi ile forumumuz ile etkilesimi olan bir hadisedir.. respect.. [Bu mesaj madnmad tarafından 20 Eylül 2005 06:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 birçok kişi ufak ufak koyu bırakmaya başladı zaten mantıklı bir iş yapmışsın. şansa bugün soruşturuyodum bu oyunu mmo bölümünde.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 biliyorum seni gordum.. sorada herkeze kolaylik olsun die burayada actim topic'i. cunki ke'cilar pek cikmaz burdan ki gitsin gorsun mmo bolumunu.. [Bu mesaj madnmad tarafından 20 Eylül 2005 07:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ke'ye olum. Maymun ettiler bizi bunca zaman.. Aha da $eytan uyandi.. Ferentus'un reklamini yapmak farz oldu :D [Bu mesaj madnmad tarafından 20 Eylül 2005 07:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 www.ferentus.com (354mb) client'i download edersiniz.. ayni siteden kayit olur oynarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ya Ne gibi özellikler istio acaba ? Yani gforce 4 128 ekran kartı 512 de cakısırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 calisir.. up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 batiricam knight online'i.. yaptiklari serefsizliklerin sonu gelecek canavar gibi rakibi war artik... up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dengal5 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bende knight dan çok sıkıldım !! ve bir çok online oyun denedim fakat hiçbirini amacı yoktu yani hep lvl kasıyon kas kas kas amaçsızca !!! enfazla 1 hafta oyalıyo beni BU oyunda cz gibi biyer np gibi bişey varmı yoksa buda mı amaçsız ( cevabınız : arena var kapışabiliyonuz ama np gibi bişey yok diyosanız beni fazla sarmaz) ama yinede indirecem acaba en iyi char hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bağre bi döküman hazırla en ince ayrıntısa kadar yeni başlayanlar için nasıl oynarıs? party nasıl yaparıs? fln gibi..[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 KO ile ilgili olmadığı için taşımak zorundayım kusura bakma. Ayrıca şunu da belirtim, oyundan eskisi gibi zevk almıyor olman, böyle bi yazıyı burada tutmamı gerektirmez. Ha ben KO' dan para almıyorum... Ama bi okuyucu olarak baktığımda rahatsızlık verici bir topic... Bu oyunu seven insanlar, oynamaya devam edecek olan insanlar var... Topic Knightonline bölümünden MMORPG genel e taşınmıştır...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 madmad her yeri spamleme.her konuya aynı mesajı atıp,buradada aynı konuları açıp düzensizlik yaratıyorsun.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bu konu K.O dan taşında :D buraya murtaza taşıdı :) Oradada her topic e aynı msj ı atmak zorunda diilsin [signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! [Bu mesaj TrTownUser tarafından 20 Eylül 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 oynayanlara başarılar. girdim hiçbişey beceremedim . son derece dandik geldi bana .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 mmo genel bolumunde oyunla ilgili detayli bilgi bulabilirsiniz.. + ugrasirda 10. levela kadar gelirseniz zevkli oldugun goruceksiniz.. benim ko'da da master charim war.. we diyorumki bu oyun cok zevkli.. azicik rpg kulturu olan gelir bakar.. emin olun deger. ve evet ko'a verdikleri hizmetin kalitesizligi yuzunden kisisel olarak garezim war.. ondan dolayi bol bol reklamini yapiyorum bu oyunun.. cunki ko oynayan gamer'larin kolaylikla becerebilecegi bi oyun biraz train'den sonra. son sozum su; arkadaslar size turklugunuzden oturu demedigini birakmayan, milyarlarca lira para kazanmasina ragmen kesintisiz bir baglanti bile sunamayan, yeni surum cikariyorum diye hepimizi surum surum surunduren heriflerin yaptigi bu oyunu oynamayi birakin.. gelin ferentus'a.. adamlar kimseden henuz 5 kurus toplamamasina ragmen nasi sistem kurmus gozunuzle gorun... konu burda kapanir.. herkeze ii oyunlar.. [Bu mesaj madnmad tarafından 20 Eylül 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dengal5 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 oyun open beta.. sürüm diyo paralı yapmasınlar sonra? hala soruma cevap bulamadım BU OYUNDA CZ VE NP gibi şeyler var mı???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 gordugum kadariyla np yok.. pk elbette war.. bizdeki cz nin belki 5 misli buyuklugunde pk zone war.. keza yine orada parti yapip boss kesmekte mumkun.. parali olabilir bunag garanti vermem.. ama sahsen ben oderim.. zaten beta'nin bitmesine 2 ay war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 KO dan bunalamaz hiç bir insan o pk lar o sohbetler :D yaşasın KO KO :P[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Grafikler çok dandik beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 rpg kültürü iki skill e veya iki stat a puan vermek değildir,.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: dreagloth, 20 Eylül 2005 16:18 tarihinde demiş ki: rpg kültürü iki skill e veya iki stat a puan vermek değildir buna katılmadan edemiycem.[signature][hline]Beş Hececiler [WwW]Bonecrusher, QAOSbringer, [QAOS]Bonecrusher vs... -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bana ogretmeyin frp kulturunu? kacinizin frp kafesi oldu? benim kadıkoyun gobeginde wardi.. bilmeden etmeden herkeze noob muamelesi yapmiyomusunuz gel de delirme. grafikler kotu dien arkadasa burdan bi tasarimci olarak sesleniim.. hade lan! [Bu mesaj madnmad tarafından 20 Eylül 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj madnmad tarafından 20 Eylül 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ne olursa olsun KO-KE den iyidir tabii ki bunu düşünmeye bile gerek yok...Sen 2 yıl oyna o kadar geliş , sonra adamın birisi 1000$ verip GM'ye , edit char yaptırıp gelip seni ezsin ,KO-KE bundan ibaret , bu kadar basit.......Ha bunu kabul edip Ko oyunuyorsan eyvallah, adam gelsin edit charla benim o kadar emek verdiğim charımı ezsin diyorsan eyvallah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 wow un yandan yemisi gibi geldi bana[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar