Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spor ayakkabıları

trikeratops

Öne çıkan mesajlar

senelerdir adam akıllı spor ayakkabım olmadı
ayaklarım sakat gibi bişi ayakkabı giyemiyom :)
ben istemezmiydim nike airlarımı giyip okulun bahçsinde basket oynamayı
hüzünlendim be :([hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 July 2003 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer ergenlik dönemindeysen zaten çok pahalı spor ayakkabılardan uzak dur derim.

Çünkü yırtılmasa bile ayak numaran nerdeyse her sene büyüyeceği için dar gelmeye başlayacaktır.

Ha diyorsan yok benim ayaklarım artık pek büyümüyor. O zaman bastır parayı en kalitelisini al, düzgün kullan yıllarca giy.

Ben şahset 3 yıldır mp kullanıyorum. Her sene ayakkabı değiştiriyorum ama. Bir buçuk senedir ayak numaram değişmedi, artık gönül rahatlığıyla düzgün bir ayakkabı alabilirim.

Sitelerden şurdan burdan ayakkabılara bakıyorum. Bu sene aynı hataya düşüp, ucuz alcam diye dandik bir şey almicam ama.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal Nike ve Adidas'lar gerçekten çok rahatlar. Kalite konusunu bilmiyorum. Giymeyi kaldıramama durumuna gelince, amblemleri fazla belli olmayan modelleri de var.

Mesela hani ayakkabının yanında boydan boya nike amblemi olan modelleri var. Ben de sinir oluyorum onlara. Ama bazılarında karınca kadar böyle. Onları tercih edebilirsin.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

bende galba adidas vardı
Ablamın mezuniyet gününe gitçektik annemde ayakkabıları yıkamıoş 1 gün önceden
Baktılar ayakkabılar ıslak (ben bilmiom ıslak olduğunu)
Annem gitmiş saç kurutma makinası ile kurutmaya kalkışmış olmamış sonra ne akıldırki açmış fırını ısıtımış ayakkabıyıda içine koymuş olaya bak ya! sonra ayakkabı noldu tahmin edin?

Fırında mantı...
Krem rengi ayakkabının üst kısımları eridi ve kumaşı simsiyah oldu
ve o ayakkabı ile mazuniyete gittim
Paçalar soalsun rezil omadım
[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .

[Bu mesaj Chemical tarafından 21 July 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

superstar ın basketbol modeli vardı lise 1 de aldığım
2 yıl giydim şu an biraz delindi eheha
düz bi adidas spor ayakkabı aldım altı süper ama üstü sıradan spor ayakkabı dikkat çekmio tam istediğim gibi
bi de adidas superstar 2 aldım kırmızı üstüne beyaz süper ehe
aslında bunu süper ucuza satan bi yer var
superstar sadece 99 milyon
ama ellerinde kalanı satıyorlar ayağıma uygun ve istediğim renk yoktu[hline]So let it be written so let it be done
I'm sent here by the chosen one
So let it be written so let it be done
To kill the first born pharoah son
I'm creeping death
Sosyal ağlarda paylaş

neresi orası?

said:
arcane, 21 July 2003 22:08 tarihinde demiş ki:
superstar ın basketbol modeli vardı lise 1 de aldığım
2 yıl giydim şu an biraz delindi eheha
düz bi adidas spor ayakkabı aldım altı süper ama üstü sıradan spor ayakkabı dikkat çekmio tam istediğim gibi
bi de adidas superstar 2 aldım kırmızı üstüne beyaz süper ehe
aslında bunu süper ucuza satan bi yer var
superstar sadece 99 milyon
ama ellerinde kalanı satıyorlar ayağıma uygun ve istediğim renk yoktu[hline]So let it be written so let it be done
I'm creeping death
Sosyal ağlarda paylaş

Ama ben o ayakkabıyı seviodum tek sevdiğim giyinebilir nitelikde cisimdi:) yenisini aldırdım ama nıha
zaten çok sevmem ayakkabıları felan
ona vericeem para koprasör alırım[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

göztepe deki sport & sport mağzası
şu an sadece beyaz üstü yeşil ve beyaz üstü kırmızı var ve sadece 41.5 numara mı ne var
ama 2 haftaya yenileri gelir demişti adam[hline]So let it be written so let it be done
I'm creeping death
Sosyal ağlarda paylaş

inanamıyorum converse giyen yok :P ben de converse vardı bir sene boyunca abartmıyorum her gün en az 6 saat giydim ayakkabıyı 1 sene sonra erimeye başladı :P sora gittim bakalım nasılmış bunlar diye adidas ın kaykay ayakkabısını aldım 120 milyona mı ne modelin ismi beta olması lazım hatırlamıyorm neyse kaykay için iyi ciddenüstü pofuduk gibin darbe emiyo yani :P 1 senedir giyiyorum içi eridi biraz ama dışı hala sağlam gibi simsiyah ayakkabıyı bembeyaz giyiyodum da silmeyi akıl ettim :P ama bi daha ki ayakkabım büyük ihtimalle converse olur, viva converse :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

Sana öyle geliyo ayakkabı seni sıçratmıyo kasların sıçratıyo =)

Ben 3 yıl kadar önce Superstar almıştım ozaman bu hiphopçu gençlik bunun farkına warmamıştı güel güzel giyiyodum sonra iğrendim halada duruyo ara sıra çok nadiren giyiyorum içinde biraz yırtılma oldu tabanındaki yapıştırma yerlerde kalkıyo fln

Ama günlük Hayatımda Cortez giyiyorum bidaha da başka spor ayakkabı giymem Cortez den başka.. 120 milyon civarında ama spor fln yapmak için pek uygun değil ben hergüne giyiyorum halada prıl pırıl şu bulaşık deterjanlarıyla temizleyin herkese öneririm okuldaki hoca şaşırdı sen bunu alalı baya oldu nasıl bu hala bembeyaz kalıyo fln dedi =)

ps: Cortez yani Nike'ın Cortez modeli..[hline]< V ò d à n >
Sosyal ağlarda paylaş

göztepe istasyon caddesinde Shine diye bir yer var. orası iyidir.
Bide göztepe iş hanının içinde Shine ın ortak olduğu bir yer daha vardır ucuzdur
kafaya alırsanız indirim yaparlar[hline]Ismayil U¢anpehlivan...
www.fikirtepe.cjb.net.
Alemin en delikanlı sitesi.
Fikirtepe ovası delikanlı yuvası.
By/Deathcrush&AnimaL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 21 July 2003 22:04 tarihinde demiş ki:
bende galba adidas vardı
Ablamın mezuniyet gününe gitçektik annemde ayakkabıları yıkamıoş 1 gün önceden
Baktılar ayakkabılar ıslak (ben bilmiom ıslak olduğunu)
Annem gitmiş saç kurutma makinası ile kurutmaya kalkışmış olmamış sonra ne akıldırki açmış fırını ısıtımış ayakkabıyıda içine koymuş olaya bak ya! sonra ayakkabı noldu tahmin edin?

Fırında mantı...
Krem rengi ayakkabının üst kısımları eridi ve kumaşı simsiyah oldu
ve o ayakkabı ile mazuniyete gittim
Paçalar soalsun rezil omadım

aauah ne dion ya ahhaha :lol:[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...