trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 spor ayakkabınız kaç yıllık? hangi spor ayakkabısı uzun süre dayanabiliyor? her sene yırtıldığı için spor ayakkabısı değiştirmekten bıktım. sizin ayakkabınız hangi marka? belki de orta kaliteli spor ayakkabısı olduğu için yırtılıyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 6 senedir aynı adidasları giyiyorum.. Biraz yıprandı ama herhangi bir tarafında yırtık ve benzeri yok, gayet sağlam ve rahatlar.. Tabi ayakkabılarla hiç futbol oynamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 senelerdir adam akıllı spor ayakkabım olmadı ayaklarım sakat gibi bişi ayakkabı giyemiyom :) ben istemezmiydim nike airlarımı giyip okulun bahçsinde basket oynamayı hüzünlendim be :([hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 July 2003 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 [Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 July 2003 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 eylül 2002 de lescon spor ayakkabı almıştım hem dışarı ayakkabısı okul hariç hem de futbol ayakkabısıydı ama şimdi n'oldu yırtıldı düşünüyorum şu fiyatı 150-200 milyonluk ayakkabılardan mı alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Eğer ergenlik dönemindeysen zaten çok pahalı spor ayakkabılardan uzak dur derim. Çünkü yırtılmasa bile ayak numaran nerdeyse her sene büyüyeceği için dar gelmeye başlayacaktır. Ha diyorsan yok benim ayaklarım artık pek büyümüyor. O zaman bastır parayı en kalitelisini al, düzgün kullan yıllarca giy. Ben şahset 3 yıldır mp kullanıyorum. Her sene ayakkabı değiştiriyorum ama. Bir buçuk senedir ayak numaram değişmedi, artık gönül rahatlığıyla düzgün bir ayakkabı alabilirim. Sitelerden şurdan burdan ayakkabılara bakıyorum. Bu sene aynı hataya düşüp, ucuz alcam diye dandik bir şey almicam ama.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 kinetix nasıl iyi mi? doğrusunu söylemek gerekirse ben nike,puma giymeyi falan kaldıramam napayım alışmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Orjinal Nike ve Adidas'lar gerçekten çok rahatlar. Kalite konusunu bilmiyorum. Giymeyi kaldıramama durumuna gelince, amblemleri fazla belli olmayan modelleri de var. Mesela hani ayakkabının yanında boydan boya nike amblemi olan modelleri var. Ben de sinir oluyorum onlara. Ama bazılarında karınca kadar böyle. Onları tercih edebilirsin.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bilemiyorum! [Bu mesaj trikeratops tarafından 21 July 2003 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bende galba adidas vardı Ablamın mezuniyet gününe gitçektik annemde ayakkabıları yıkamıoş 1 gün önceden Baktılar ayakkabılar ıslak (ben bilmiom ıslak olduğunu) Annem gitmiş saç kurutma makinası ile kurutmaya kalkışmış olmamış sonra ne akıldırki açmış fırını ısıtımış ayakkabıyıda içine koymuş olaya bak ya! sonra ayakkabı noldu tahmin edin? Fırında mantı... Krem rengi ayakkabının üst kısımları eridi ve kumaşı simsiyah oldu ve o ayakkabı ile mazuniyete gittim Paçalar soalsun rezil omadım [hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 21 July 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 superstar ın basketbol modeli vardı lise 1 de aldığım 2 yıl giydim şu an biraz delindi eheha düz bi adidas spor ayakkabı aldım altı süper ama üstü sıradan spor ayakkabı dikkat çekmio tam istediğim gibi bi de adidas superstar 2 aldım kırmızı üstüne beyaz süper ehe aslında bunu süper ucuza satan bi yer var superstar sadece 99 milyon ama ellerinde kalanı satıyorlar ayağıma uygun ve istediğim renk yoktu[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 fırın olayına bayıldım doğrusu!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hiç kasma git pazardan al bi terlik sıcakta ayakkabıylamı uğraşıcann be[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 neresi orası? said: arcane, 21 July 2003 22:08 tarihinde demiş ki: superstar ın basketbol modeli vardı lise 1 de aldığım 2 yıl giydim şu an biraz delindi eheha düz bi adidas spor ayakkabı aldım altı süper ama üstü sıradan spor ayakkabı dikkat çekmio tam istediğim gibi bi de adidas superstar 2 aldım kırmızı üstüne beyaz süper ehe aslında bunu süper ucuza satan bi yer var superstar sadece 99 milyon ama ellerinde kalanı satıyorlar ayağıma uygun ve istediğim renk yoktu[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ama ben o ayakkabıyı seviodum tek sevdiğim giyinebilir nitelikde cisimdi:) yenisini aldırdım ama nıha zaten çok sevmem ayakkabıları felan ona vericeem para koprasör alırım[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 göztepe deki sport & sport mağzası şu an sadece beyaz üstü yeşil ve beyaz üstü kırmızı var ve sadece 41.5 numara mı ne var ama 2 haftaya yenileri gelir demişti adam[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 göztepe istasyon caddesi üzerinde mi? açık adresini verirsen sevinirim. yada nerede olduğu yaz işte. tarif et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 gidin 150-200 milyonluk ayakkabı alın onu eskitceiniz sürede 4-5 tane 50 milyonluk ayakkabıyı parçalarsınız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 inanamıyorum converse giyen yok :P ben de converse vardı bir sene boyunca abartmıyorum her gün en az 6 saat giydim ayakkabıyı 1 sene sonra erimeye başladı :P sora gittim bakalım nasılmış bunlar diye adidas ın kaykay ayakkabısını aldım 120 milyona mı ne modelin ismi beta olması lazım hatırlamıyorm neyse kaykay için iyi ciddenüstü pofuduk gibin darbe emiyo yani :P 1 senedir giyiyorum içi eridi biraz ama dışı hala sağlam gibi simsiyah ayakkabıyı bembeyaz giyiyodum da silmeyi akıl ettim :P ama bi daha ki ayakkabım büyük ihtimalle converse olur, viva converse :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 çorap gibi ayakkabı converse, yönetir yani :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 mezarlıgın orda galiba sport sport[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 *! T-MAC lerine defalarca bakar* ya yoq böyle bi ayakkabı t-mac'in giydiği ayakkabıyı giyiyorum allahım ayağına bi giysen bi daha çıkartmak istemezsin abartmion en az 3 cm daha fazla şıcratio seni manyaq bi dizan var altında[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Sana öyle geliyo ayakkabı seni sıçratmıyo kasların sıçratıyo =) Ben 3 yıl kadar önce Superstar almıştım ozaman bu hiphopçu gençlik bunun farkına warmamıştı güel güzel giyiyodum sonra iğrendim halada duruyo ara sıra çok nadiren giyiyorum içinde biraz yırtılma oldu tabanındaki yapıştırma yerlerde kalkıyo fln Ama günlük Hayatımda Cortez giyiyorum bidaha da başka spor ayakkabı giymem Cortez den başka.. 120 milyon civarında ama spor fln yapmak için pek uygun değil ben hergüne giyiyorum halada prıl pırıl şu bulaşık deterjanlarıyla temizleyin herkese öneririm okuldaki hoca şaşırdı sen bunu alalı baya oldu nasıl bu hala bembeyaz kalıyo fln dedi =) ps: Cortez yani Nike'ın Cortez modeli..[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 göztepe istasyon caddesinde Shine diye bir yer var. orası iyidir. Bide göztepe iş hanının içinde Shine ın ortak olduğu bir yer daha vardır ucuzdur kafaya alırsanız indirim yaparlar[hline]Ismayil U¢anpehlivan... www.fikirtepe.cjb.net. Alemin en delikanlı sitesi. Fikirtepe ovası delikanlı yuvası. By/Deathcrush&AnimaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Chemical, 21 July 2003 22:04 tarihinde demiş ki: bende galba adidas vardı Ablamın mezuniyet gününe gitçektik annemde ayakkabıları yıkamıoş 1 gün önceden Baktılar ayakkabılar ıslak (ben bilmiom ıslak olduğunu) Annem gitmiş saç kurutma makinası ile kurutmaya kalkışmış olmamış sonra ne akıldırki açmış fırını ısıtımış ayakkabıyıda içine koymuş olaya bak ya! sonra ayakkabı noldu tahmin edin? Fırında mantı... Krem rengi ayakkabının üst kısımları eridi ve kumaşı simsiyah oldu ve o ayakkabı ile mazuniyete gittim Paçalar soalsun rezil omadım aauah ne dion ya ahhaha :lol:[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar