Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sağa sola gerizekalı, aptal diye hakaret etmemelisiniz. neden? çünkü paticik bu tip şeyleri barındırmaya müsait bir ortam değil. lütfen bu konuya post atarken bu uyarıyı dikkate alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 al pankarti eline kahrolsun amerikan emperyalizmi diye bedavaya hl sat kadikoyde[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 WWW üzerindeki bir oluşumu 5 yıl takip edip sonrada kapandığını görmek insanı çok üzüyor ama yapacak birşey yok.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sanane.com a werilen ceza 6 ay kapalı tutulmak we 60bin dolarda para cezasıdır ama olayı ne kdr tatlıya baaladılar iclerinde bilemiom ama yapcaklarsa adam gibi ofişıl yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 yurtdi$indan aldigim oyun gumrukte "bu ne la?" diye konu$an insanlar tarafindan geri cevriliyorsa ve benim elime gecmiyorsa,orijinal oyun almak icin pek bi sebebim yok[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 TR de satılan orjinal oyunların malumunuz bizim bütçemize göre maşallahı war Kaç kişi alabiirki orjinal oyun bu fiyatlara yani hadi alalım ama gelirimiz gelir değilki ülkenin 1500 dolarmı ne yıllık ortalama geliri war oyun fiyiatlarını bilmiyorum kusuruma bakmayın ama ucuz değil anladığım kadarıyla. TR nin geliri yükselmediği yada Orjinal oyun fiyatları TRde düşmediği sürece Orjinale geçilemez korsanlar vurur parayı..[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 paramızın alım gücü çok düşük olduğu için biz çok etkileniyoruz. yannız benim anlamadıım bişey var. sanane'nin ticari bi kuruluş olduğunu sanmıyorum. zaten üye olurken senden para da istemiyo. e o zaman neden kapandı? agszone dururken mesela...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: quamor, 20 July 2003 22:59 tarihinde demiş ki: snn bitti = online gaming bitti.[hline]ALI G. MY BITCH parayı veren dudugu calar bassın biri parayı nası bitiomus görelim türkiyede sadece cs ve uo serverları oldukca online gaming olmas tabii[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ne olucak ki ? swg falan mı olsun .. turkiye'ye uo bile çok seviyesiz ve kalitesiz insanlar bollukta olduğu sürece ve "asddsafgdsgfd naber lam" mantığı ile oyun oynayan insanlar türedikçe bir şey olmaz.[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ya beyler şuna dikkat çekmek istiom orjinal oyunlar o kadarda ulaşılmaz deil!!ist ve ankarada yaşımıosanız tabiki zor ama ist ve ankarada oturan bi adamın "orjinal oyunlar çok paalı"demesi kendini kandırması dır!aral ithalattan orjinal oyunlar 30-35 milyon alınabilio.1 haftada 10 milyon kenera koyup aydabir orjinal oyun alabilirsiniz.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Çok istediğin bir oyuna tabiki verilir 30 milyon ama biz alışmışız gidip 1 seferde 2 -3 oyun almaya haftada. EE onuda hesaplayınca biraz pahalı geliyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bu bir alışkanlık meselesi,3-4 tane alınca dierleride gelir,en azından tr'ye gelen lisanslı oyunları almaya çalışın.yoksa netten sipariş zor bişi.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ya ben bir oyun aldığım zaman beğenmiyorum veya sarmıyor beni o zaman nolucak patlıcak mı elimde 20 milyon.[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 her oyun var sanki burda. avaturk'de swg için başvuru yapmıştım. 90 milyon diye yanıt geldi. bugün başlasam 2,5 ay sonra alırım o zaman. biz bunu hiç düşünmedik. *!zınnnkh*[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ya tr'ye her oyun gelmio zaten,çok bi çeşit yok o yüzden gelen oyunları bilirsin zaten,yada önce kopyasını al beenirsen lisanslısını al.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 eğer swg oynuacaksan zaten servera para vermiecekmisin?kaç ayda çıkar 90 milyon?[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Orjinali ile kopyası arasında 50.000 TL fark dahi olsa, hatta aynı fiyatı aynı bile olsa millet kopyaya hücum eder. Neden? "Bu daha ucuz!" "Firmaların zaten hayvan gibi parası var! Biraz da türkler kazansın" "Lanet olsun bu Amerikalılara!" "Herkes kopya alırken ben niye şu kadar fazla par ödiyim ki aynı oyun için?" "Fifa mı? Ee orjinali yok ki? Olsa alırdım valla bak." "Orjinal oyun mu o da ne?" vs vs vs SNN de biraz (?) baltalıyodu orjinal oyunculuğu. Nerdeyse tüm kaliteli oyunların server'ları vardı. SC, D2, WC, CS, UO, BF, SW:JK2, TF, HL... [hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. [Bu mesaj Eraq tarafından 22 July 2003 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar