Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gömleeni içine sok!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

hergün bu lafı duymaktan gına geldi ha:).
Ya şimdi, hava ağır. sıcak. okulun 4. katındayım. kantinde -2 de.
merdiven çıkıyoruz, hava nemli zaten terimiz üstümüzde kalıyor.
Gömleğide bellere sokturuyorlar yoksa makasla kesiyorlar.
E noluyor? terliyen bünye, okadar hareket merdiven falan. bide rahat durmam da ben.
Okadar ter kalıyor içinde. Kravat da bağlı (zorla) en üst düğümü açmaya izin var bitek. Ama kravat gene sıkı.
Neyse. Böle tepesi düğümlü çuvala dönüyor tabi.
Hava akışıda yok, hava harbiden sıcak olsa terimiz uçucak, böyle ılık ve yağmur öncesi pis bir hava var.
Nemli havalarda ter uçmuyor hali ile.
Başlıyo gömlek saunaya dönmeye.
Klimada yok okulda tabiki.
Terledikce sıcaklıyorsun terledikce terliyosun
sora aha
ıslandı gömlek
tamamen ıslanıyor bir süre sonra.
2 gün hasta yattım. dışarı çıkıyoruz terli terli. hasta oluyoruz sora sağımız solumuz tutuluyor.

e bende sokmam kardşeim bu gömleği içime
sora hoca "BEN NASI GİYİYORUM?" diyorlar ya
nası uyuzum o cevaba.
E giymeyin.
Hem sizin metabolizmanız daha yavaş, biz genciz. hopluyoz zıplıyoz terlememiz lazım. "E hoplayıp zıplamayın" diyolar enerjimiz fazla kaçıyo ozamanda benim gibi sınıfta bateri çalmaya başlıyor insanlar.

Anlamıyorum eğitim miii yoksa işkenceli ezbermi.
Birde öğrenciyi bi yerde salarsan suyunu çıkarır.
Kurunun yanında yaş da yanarmış, vs vs. yanmasın kardeşim. özel okul. yıllık okadar para veriliyor. yaktırmayın. ben tshirt giyeyim ama suyunu çıkartmayayım, diğerleri gömlek giysin. beceremiyomusunuz lan?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

sistemi bozacak her türlü davranış tehlikelidir, o yüzden.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

iğrenç bir nıhahaha gülümsemesi atasım var.. bizim okulda saç sakal kıyafet hiçbirşeye karışmıyolardı, ekim olunca zaten üşüyooz deyip serbest kıyafetle geliyoduk :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Ozel okullar daha da kasinti oluyor zaten, OSS formlari zamaninda elimizde formla gidiyoruz, belli ki sevgilim ve formu verip cikicaz, gene de kimlik aldilar benden, utanmasalar duvara dayayip uzerimi arayacaklar. Devlet okulunda en azindan soyluyolar, tamam hocam diyip iceri kiviriyosun gidiyosun, iki dakka sonra olay unutulup gomlek yerine iniyo zaten :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 20 Eylül 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
Ee marmarada kalsan böyle olmayacaktım chem :) Herşey meydanda dolaşılıyo hocaların karşısında bizim okulda

aferdersin ama orayı bırakma sebebim allahın belası zengin çocuğu bir tarafı kalkmış ama kendisi itlikten çıkamamış suyu bol bazı öğrencilerdi.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 20 Eylül 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 20 Eylül 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
aferdersin ama orayı bırakma sebebim allahın belası zengin çocuğu bir tarafı kalkmış ama kendisi itlikten çıkamamış suyu bol bazı öğrencilerdi.

Hehe evet biliyorum okulun yüzde 90'ı böyle zaten.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

duzen bozmuyorduk, sapitanlar zaten ogrenciler tarafından "kın kın kın" diye eziliyor, kendini duzeltiyordu, anlamayanlara zaten okuz der gecerdik, ama yonetimin karısmamasını hiç "muhuhaua sapitalim" diye gormedik, belki de bunu bildikleri için yaptıgımız ufak cozutmalara bagırarak karsilik vermediler[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..
Sosyal ağlarda paylaş

Ahh ahh lise günleri , Ben hayatımda hiç gömlegimi panolonuma sokmadım sisteme herzaman karsı geldim. Napim igrenc gozukuyodu. Okul gomleginide giymedim hep abuk abuk gomlekler gravatlar takardım. Bikere mor gravat bile takmıstım. Sistem iyi degil karsı cıkmak gerek...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

gömleeim dışarda bi tek geç kağıdı almaya yeltenince kıvırırım, kravat çoğu zaman elimde derslerin çoğunda boynumda durur lakin kravattan başka her türlü ip çeşidine benzer, kolye de takarım, ilk gün koca zincirimi alıp vermediler şimdi ne taksam bişi diyemiyolar içimde de hep siyah var manyak mıyım neyim bütün yasak olan şeyleri yapıyorum işte aykırıyım ya..

amma ve lakin kardeşler her sene başı gibi bu sene de spor ayakkabı hede hödösü çıkardılar ama bu sene hazırlıklar yüzünden azıttılar aptal herifler bizden özenip spor ayakkabı saçma sapan çoraplar giyiyolar fln 47 numara kösele ayakkabı bulamıyorum bulsam da giyemiyorum bu sebepten kocca botları giyiyorum bu sıcakta ben hiç ayağı kokmayan insan eve gelince kendi ayağımın kokusunu çekemiyorum üstüne üstlük bütün gün topallayarak yürüdüğümden iki ayağım da ağrıyor böyle bi saçmalık olamaz

en son ben okula çanta götürmeyen adam çantama spor ayakkabılarımı taşıma vazifesiyl yanıma aldım, kontrolden geçtikten sonra ayakkabıları değiştirdim. bugun yine spor ayakkabılarla gittim yine kontrol vardı. emekli dilekçesini vermiş menopoz adam giderayak sinir etti beni. yarın yine sırtıma alcam ayakkabıları...[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...