ambulance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 frair auto train olabiliyormu ? oluyorsa neyden ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Her class lvl5ten sonraki lvllarda kendi classının trainer ına gidip train eder auto train diye birşey duymadım.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Hic train etmedigin, 1'de biraktigin bazi skiller 4 levelda bir autotrain olur, shade icin stealthdir bu mesela, level 48'e kadar stealth vermezsen 12 stealthin olur bedavadan, 77 puan kazandirir sana. Friar'da oluyorsa staff oluyordur heralde.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambulance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 tesekur ederim yanıtlamıssınız ama sordugum soru auto train diye bir sey varmı degil sadece frair da varmıydı... auto trainin ne ve nasıl oldugunu biliyorum ayrıca her class ta auto train yok bildigim kadarıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 dark age in ana sitesine girip about tan friar a bakarsan autotrain i varsa yazıyo ve ben şimdi baktım friarda autotrain yok. yani eğer yanılmıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Bakiniz: said: XaYd3r, 19 July 2003 16:11 tarihinde demiş ki: auto train diye birşey duymadım. Tepki vermeden once diger mesajlari da okursaniz, yazdigimin bu mesaja cevap oldugunu gorup 'ben bunu sormadim' turu cevaplardan daha rahat kacinabilirsiniz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ben yardım sever biri olarak bilgim dahilinde insanlara yardım etmeye çalışıyorum orada da belirttiğim gibi trainin nasıl olacağını yazdım.İnsanların yüzüne hataları vurarak egonu tatmin etmeye çalışmak sadece acizliktir ayrıca müslümanlıkta günahtır.Eğer bir hatam olduğunu düşünüyorsan bana özel mesaj ile ulaşabilirsin forumlarda bu tip polemik yaratıcı olaylar yaratıp ne saygı nede o nickinin altında bulunan ünvanları haketmiş olmazsın.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 *!yangin sondurme tupunu aramaya ba$lar..*[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambulance Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sanırım yanlış anlaşıldı ben kımseye ters birsey yazmak istemedim, yardım ıcın tesekurler ve kusura da bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bakmamistim buraya mesaji attiktan sonra, yanlis anlasilma olmus sanirim.. Xayder, senin mesajini quote etmemin sebebi sana herhangi birsey soylemek degildi. Ben sana autotrainin ne oldugunu soyledim, soruyu soran arkadas da demis ki 'ben autotrainin ne oldugunu sormadim, friar autotrain olabiliyor mu diye sordum', ben de ona senin mesajini gostererek 'benim cevap verdigim buydu' demek istedm. Nasil ne sekilde sana bisey diyormusum gibi anladin ki sen bunu?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Su auto-train meselesinde hangi karakterlerin hangi skilleri oluyor bununla ilgili basit bir liste var mı bildiğiniz? ya da basitçe bahseden bir site linki felan varsa verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Autotrain olayını kabaca tarif edersek "benim bildiğim" minstrel hariç caster hiçbir class autotrain olmuyor gerisi oluyor[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 yine benim bildiim kadarıyla armsman paladin mercenary reaver weaponlari auto minstrel instruments scout longbow infiltrator stealth[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Allakhazamda bazıları için yazmış nelerinautotrain olup nelerin olmadığını ama friar için göremedim birşey.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambulance Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 kimse kırılmasın yeter ya kafam karıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paladinin chantlarıda oluyor diye biliyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambulance Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bilgiler için teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 paladinler chant ve SADECE slash için autotrain oluyorlar!!! yani 40 da respec ile crush yada thrust olursaniz puan kaybi oluyor sitelerinde bunu belitmişler ve sizin mesuliyetiniz deniyor yani 40 a kadar slash yada thrust gidip slash i autotrain edip 50 puan felan kar edebilirsinz ole iste[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar