Arden Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Topunun allah belasını.....[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 İnsanlarımız cahi oldyjca olca böyle şeyler malesef :/[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blues_man Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 banada neden şu sigarayı içiyosunda bunu içmiyosun diye saldıran iki arkadaş vardı dün gece aldırmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: vaniLLe, 16 Eylül 2005 17:29 tarihinde demiş ki: bence; yumurtatopuk ayakkabi , killi bagirlarini gösteren beyaz gömlek, beyaz corap ve ütülü siyah pantolon giyen , tesbih sallayan , ve ayrica saclarini yalatan ,delikanlilik taslayan , cengiz-ferdi-müslüm 3lüsünü dinleyen bir zihniyet yapabilir bunlari.. 11 yaşındaki, izlerdiği 3-5 filmden kaptığı replikleri buraya yazan tikican kardeşim, bi git işine. Klişeleşmiş zırvalamalarınıda yanında götür. Baydı senin gibiler.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bizimde arkadaşa çakmak var mı demişler sonra bu çakmak barya ananım diye devam edip dalmışlar çocuğa. Ama bu olalı çok uzun yıllar oluyor ve yapanda serseri değil normal kıllanan karşı grup vs gibi elemanlardı. Sonra biz toplandık dayak öyle atılmaz böyle atılır vs vs. Şimdi aynı çocukları toplantıda falan görüyorum 2mizde gülüyoruz ne mallıkmış diye. Ama tabi kalıcı bir hasar bırakmadan o yılları bitirmek şanstı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 İstediğini der.[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya serserinin teki cafede dedigi seyi yapmadi diye cocugun tekinin baldirini kesiyor bicakla polisler gorevliler geliyor bicakli adami sakinlestirmeye calisiyor cocuk kan kaybederken halimiz budur kisaca.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Abi neler yazmışınız yaa. Çok pis tırsyım. Ankara'da nerelere girmiyim abi[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ana yoldan ayrılma :) Ankara istanbula göre herhalde 10 kat daha güvenli bu tip olaylarda yani başkent vs vs ve tabi daha ufak diye baya güvenlik var. Ve kalabalık alanlarda bir sürü sivil abimiz görev yapıyor. Yani bir yere girerken eğer için huzursuz oluyorsa girmemek en güzeli.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bi topicte idam ne güzel yazmıştım ben[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 toplancaksın böyle 2 - 3 mahalle ordu gibi giriceksiniz. :)[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ozaman bende dün gece başıma gelen garip oalyı analtıyım... Düngece evden çıktım ve bızım ordan ana caddeye baglanan ara sokakta yuruken kendı kendime:''Ulan burdan biri çıksa ne pok yerim!Yanımda emanetde yok ''derken arkdan bises duydum ve bir çocuk yaklaşık oalrak benle akran bana kufrederek gelıyo..Ben neye ugradıgımı şaşırdım gecenın karanlıgından da aldıgım gazla bir depar atmışım heralde rahat bir atlet gibi koşmuşumdur.Neyse bıraz daha koştuktan sonra yaklaşık 100 m sonra bizim ordakı pastaneye geldim ve orda bir kaç kişin bağırıştığını gördüm.Sordum nedir nediildir. 2 arkadaş tartışmış biri birini kovalıyorlarmış arkada kalan benı arkadaşı sanıp kufrederek gelıomuş çocuk benı gorunce dona kalmıştı zaten:)) Neye ugradıgımı şaşırmıştım ama....[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 saol absolut semt adı da alsam mesela ulus diye duydum ben doğrumudur Bi de eğitim şart[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bizde ilkbaharda Atakulenin orda bu serserilerin nasıl oluştuğuna şahit olmuştuk. İkisi yolun kenarında duruyorlardı yanlarında da bi ağaç var orta büyüklükte. Yanlarından geçenlere laf falan atıyorlar sonra orta yaşlı bi amca ne diyorsunuz siz lan falan dedi bunlara bir anda ağaçtan olgunlaşmış 2 serseri filmlerdeki gibi adamın üstüne atladı. Resmen ohaaaa dedik arkımla yani organize suç mu lan bu , bu kadar senaryo nedir? :) Daha sonra aramızda hep bunlar demekk ki ağaçta yetişiyorlar olgunlaşınca düşüyorlar diye gülmüştük.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Arkadaşın kurusıkısını aldım artık onsuz çıkmam dışarı . Dayayınca bakalım ne oluyor merak ediyorum .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ne olucagını soyleyim adamın silahı varsa ya olursun ya hastanelık olursun ....[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bir de kurusıkı ile yakından ateş edersen karşındaki yaralanabiliyor hele kafaya sıkarsan çıkan barut parçaları kör ediyor yani hepse giren sen olursun sonunda aman dikkat.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ortalık öyle bir halde ki... Böyle bir karambolde birilerini öldürüp kaçabildiğin sürece hapis ile bir alakan olacağını zannetmiyorum.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Absolut, 17 Eylül 2005 14:31 tarihinde demiş ki: Bir de kurusıkı ile yakından ateş edersen karşındaki yaralanabiliyor hele kafaya sıkarsan çıkan barut parçaları kör ediyor yani hepse giren sen olursun sonunda aman dikkat. Biliyorum benim arkadaşımın kafasına sıkmışlardı ankarada kız mevzusu için . Refleksle gözlerini kapamış da birazcık geç olmuş . Gözünde lens olduğu için retinayı korumuş birazcık lens ama bütün alnı yanmıştı . Ben sıkmam sadece gösteririm eğer yemezlerse dipçik+topuk kombinasyonu yaparım kimsenin canında gözüm yok .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 gaza geldim küfür ettirdim uğraştırdım insanları [Bu mesaj Nefr tarafından 17 Eylül 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Küfür yok . Başım döndü *'lardan[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Valla bana öyle bir şey olmuştu direk beddua ettim işallah ölmüştür.[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bostancı ve küçükyalı'da sadece milli maç ve kurtlar vadisi saatlerinde tedirgin olmadan dolaşabiliyorum. Bahsettiğimiz bu insanlar tinerciler kırolar değil. mahalle serserileri. paçoz clubber tipli insanlar. tamamen aksiyon arıyorlar. birde sanki kızılderiliymiş gibi erkekliklerini ispatlamak için illaki bir mevzuya bulaşmaları gerektiğini düşünüyorlar. Eskiden işim kolaydı. Ama artık baya bir uzun saçlı olduğum için daha çok göze batıyorum. Siz ne olursa olsun polise gitmekten çekinmeyin. Ve de polisleri bunaltana kadar bunu sürdürün. Mahalledeki ebeveyn güruhunu da fitilleyip sürekli polise şikayet edin dilekçeler yazın. gazetelere mağduriyet mektupları yazın. o bölgeler temizlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bu olaylar yıllardır var . Kaç tane insan öldü böyle tinerciler yüzünden . Hala da aynı şekilde devam ediyor . Gazetelerin tek yaptığı haber yapmak . Başka bir işe yaradıkları yok bu konuda . Bu böyle gelip böyle gidecek . Böyle giderse de merak etmeyin en geç 15 yıl sonra herkes mecburiyetten kara kuşak sahibi olacak .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Xaenin, 17 Eylül 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Arkadaşın kurusıkısını aldım artık onsuz çıkmam dışarı . Dayayınca bakalım ne oluyor merak ediyorum . hicbirsey olmuyor eskidendi o[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar