Lisze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Chuck, 16 Eylül 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Bunlar için tek çözüm toplu katliyam ! Evet... onlarda böle düşünüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 abi konusu aynen fight cluba benziyo ondada aynısı kavga etmek icin sadece ben ole birsey gelmisti gecen sene pisikletle doalsıuyodum dediler aynen buna benzer ola laf ettiler felan aldırmadim biraz arayi acip seslendim hareketimi cektim kactim :D:D:D ertesi gun bunlari yine gordum polis goturoydu sivil polisi bıcaklamıslar polis goturyodu bir daha gormedim zaten [Bu mesaj BullDoG tarafından 16 Eylül 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: DarKRideR, 16 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Çalışın evde gidin sataşan olursa vurun yumurtalığına dayakta yeseniz içiniz rahat eder :) adama hayatı boyunca unutmayacağı bir iz bırakmış olursunuz :) bunu yapmak, weya bıcak sokmak, weya arkadan wurmak.. Bence bi farkı yok.. dediğini kızLar yapıo =)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: SKeLeToN, 16 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 16 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Çalışın evde gidin sataşan olursa vurun yumurtalığına dayakta yeseniz içiniz rahat eder :) adama hayatı boyunca unutmayacağı bir iz bırakmış olursunuz :) bunu yapmak, weya bıcak sokmak, weya arkadan wurmak.. Bence bi farkı yok.. Naapcaz o zaman? Karşısına geçip "Guardını al" mı dicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 gidip hayaLarına da wurmucan yani hocam..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Aşkda ve savaşda bişey bişey... bununla ilgiliydi sanırım hatırlıyamadım şimdi ambele oldu kafam heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dayt al gardını ahh gözümm[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yanımızda katana, longsword filan taşısak ne biçim yusuf ederler ama:D -Huelaayn kaçın adam kılıç çekti aaaa Tabii sorun şu ki; kol kadar kılıcı nerde taşıycaz Ah ulan şu bilimin gözü kör olsun... Bi lightsaber icat edemediler...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bıçak, kurusıkı taşımayın. Basına yansıyan kurusıkı çekip gerçek tabancayla vurma olayları gayet az görünüyor. Ama satıcısı olduğumdan biliyorum. Adamla bize gelip kurusıkı, bıçak (özellikle sustalı ve kelebek soruyorlarki kopuyorum buna. Satışı ve taşınması yasak arkadaşlar. Görürlerse alırlar elinizden) falan soruyolar. 3 gün sonra haberini alıyoruz kendine laf atana bıçağı çekmiş adam buna kasap bıçağını çekmiş. Sonrası bıçağın görevini yerine getirmesiyle alakalı. Bu gibi durumlarda ya o spreyi onların tarafına püskürtüp arkasından sıkı birkaç tekme ile gömeceksiniz ve koşarak uzayacaksınız (ki kendim gibi büyük arkadaşlar için bu öneri sadece) yada sıkıp kaçacaksınız. Elinizde sprey yoksa dik yürümek bir yere kadar etki eder Ama adamlar tipini bepenmediyse depara güvenmek lazım. İnsan içine çıktınmı bi halt yapamıyorlar.[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 var öyle tipler. bende nefret ediyorum fakat elimden geldiğince bulaşmadan, kıyıdan köşeden geçmeye çalışıyorum. sakın dalaşmayın yada bulaşmasın. bıçaklayabilirler bile. :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 war mı aranızda bıcakLanan faLan ?[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bostanci lunaparkin karsisinda oturuyorum her gun okul donusu duragin ordan sabit pazara girmek durumundayim ancak 1 ay once orayi masken edinmis tiplerden 3 tanesini saat 1-2 gibi feci bir sekilde hirpalamak durumunda kaldim.uzun suredir thai box la urasiyorum. beni gorduler arkadaslarida geldi hakikaten canimi zor kurtardim. malesef artik ordan donemiyorum cunku olaydan bir hafta sonra 10 kisi 1 dakka boyunca kovaladi gene zor kactim. su an kara kara neyapsam diye dusnuyorum. arkadaslarimi toplayip tepelerine binsem ne degisecek? ben gene yalniz gecerken ordan bi yerden bicak sokmiyacaklari ne malum. babami devreye sokup polise toplatsam en degisecek? max 1 aya cikacaklar gene yerlesecekler oraya.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bahsettiimiiz oLayda bostancıda gercekLeşmişti zaten..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 adını söylesene bana sen , söylerim bizimkilere bi daha dalmazlar sana .[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Valla yuhu ben doğduğumdan beri diyorum. Çünkü bi karamürselli olarak genelde sırf bu nedenlerden ötürü kavga etmişimdir. Bi laf vardır eskiler daha çok söyler. "Karamürsel'de yürürken arkana dikkat et" die. Ama napalım mecbur kalınca yaşamaya ister istemez alıştık böyle şeylere. Tabi genede böyle adam bıçaklama falan olmuyor. Yada öldürme girişimi falan. Bunları yapanlarında zaten aklı başında insanlar olduklarını sanmıyorum. Sanırım çoğu ex yada daha farklı bir uyuşturucu içip ondan sonra ona buna neden bakıyorsun diyip saran insanlardır. Öncelikle uyuşturucunun önüne geçmek gerek die düşünüyorum..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 *Uyuşturucunun önüne geçer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 *arkasına geçer, gerisi Allah Kerim..*[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Benim yanıma metro çıkışında bi 8-9 yaşında ayakkabı boyacısı bi oğlan gelmişti abi boyayımmı dedi yok dedim para ver yoksa bıçağı çıkarırım dedi sie git deyince döndü arkasını gitti acaba düzgün konuşsaydım bıçak mı yerdim?[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology [Bu mesaj Moncain tarafından 16 Eylül 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 benim tek bir korkum var oda yanimda biri varken ozellikle kosamayacak bir arkadas veyahut bir kiz varken yakalanmak. ne kadar kendime guvensemde hic bir zaman sokak tipleriyle kavgaya girismem...sagi solu belli olmaz o yuzden kacarim. zaten eski atletim yakalamalari mumkun degil. ancak yaninda biri varsa durum degisiyor o zaman dovuseceksin. hepsinde kesin bicak oluyor bicak olmasa iyi bir dovuscu 5 tane adam bile alir hele ki dovus spor/sanatlarini eglence icin degil meslek olarak yapiyorsa alayini katleder ancak bir bicak darbesi herseyi bitirir. ben kavga ettigim 3 tanesine nefes almak icin zaman bile tanimamistim bi tanesi koluma girdigi gibi durumu faredip eyleme gecmistim. konussam muhtemelen saracaklardi etrafimi birine vurunca oteki bicakliycakti... tahminimce hic beklemiyorlardi da yirttik ordan.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Geçen sene özel kuvvetlerden yüksek rütbeli (galiba bordo berelilerden) bir subayı bıçaklayıp öldürmüştü tinerciler cenazesinde komutanı konuşuyordu bunlar kolay yetişmiyor hazırlıklı olsa 15 tanesini tek başına halleder kötü gitti çok yazık oldu diye.Saldırgan konuşsan anlamıyor abi çeksen iyice çoşuyor yok yani çaren yok.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: arina, 16 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: cevap vermezsekde bişey yaparlarmı??? -niye cevap vermion!! pat küt çat uff !! :D:D:D [Bu mesaj Padi tarafından 17 Eylül 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yok bişi yanlış bişi yazdım edit delete pls [Bu mesaj Padi tarafından 17 Eylül 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 maniaaac maniiaaac demiş bir şarkıcımız ama hatırlamıyorum[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 5-6 sene önce yanısı kadıköyün göbeğinde bana olmuştu... tanımadığım ve bende 2-3 yaşta küçük olduklrarını tahmin eattiğim 8-10 kişilik bi grup , "vaaay kardeşim naber" diyerek üzerime gelmişlerdi ancak ben cevap vermemiştim.. sonra perşimden geldiklerini farketmiştim ama kaçamadım.. kadıköyün ortasında çok şiddetli olmasada meydan dayağı yedim :):) işin bana koyan kısmı orama burama yediğim tekmeler değil , insanların yollarına devam edip , ban ayardıme etmemeleriydi.. üstüne bide yanında çalıştığım adama olayı anlattıktan sonra inanmayıp , atariye gitmişsindir sen dedi.. haftalıktanda 10 milyonu kesmişti.. ne esik bi durum :D:D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bizide birkaç sene önce FB-GS maçına giderken ara yolda kıstırdılar. Güya GSliler ile kapışmışlar arkadaşlarını karakoldan çıkartcaklarmış, allahtan arkadaş kimliği gösterip buyrun beraber çıkartalım yardımcı olayım dedi de adamlar ha yok abi sizi tutmayalım hede falan diyip geldikleri apartman aralığına geri gittiler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar