Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Einstein böyle bir soru sormuş ve demişki insanlarının 98 % i bunu çözemez. bu adam diyorsa doğrudur.diyecem ama biraz uğraşsak çözeriz gibi. gerçi o devirde marlboro varmıymış yaw hadi herkese kolay gelsin 1-) 5 Tane ev var hepsi ayrı renk. 2-) Her evde oturanın, ayrı bir uyruğu var. 3-) Hepside ayrı bir içecek içiyor, ayrı bir hayvan besliyor ve ayrı bir marka sigara içiyor. 4-) Bu 5 insanin hiçbiri öbürünün yaptığını yapmıyor. Yani sigarası ayrı, içeceği ayrı, beslediği hayvan ayrı ve evi ayrı. SORU: BALIK kime ait? Açıklamalar: 1-) İngiliz kırmızı evde oturuyor. 2-) İsveçlinin köpeği var. 3-) Danimarkalı çay içiyor. 4-) Yeşil ev,beyaz evin solunda duruyor. 5-) Yeşil evin sahibi kahve içmeyi seviyor. 6-) Palmall sigarası içenin bir kuşu var. 7-) Ortadaki evde oturan süt içmeyi seviyor. 8- )Sari evde oturan Dunhill sigarası içiyor. 9-) Norveçli birinci evde oturuyor. 10-) Marlboro içen,kedisi olan evin yanındaki evde oturuyor. 11-) Atı olan insan, Dunhill sigarası içenin yanındaki evde oturuyor. 12-) Winfield sigarası içen, birayı seviyor. 13-) Mavi evin yanında Norveçli oturuyor. 14-) Alman,Rothmanns sigarası içiyor. 15-) Marlboro içenin komşusu sadece su içiyor. Einstein bunu son Yüzyılda yazmıştır ve iddia etmiştir ki : Dünya insanlarının 98 % i bunu çözemez. *!Soruyu sorar ve kaçar*[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! [Bu mesaj Xaero tarafından 21 Eylül 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Marlboro içenin kom$usuna aittir. Nihaha.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eh soruyu degistireyim cevabı bulan sartlı evet demeli ve acıklamalı[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu tip soırular cok var bunu einstainın yazdıgını sanmıyorum[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu soruyu yaptıgımda ortaokula gidiyodum.. %98 felan hikaye..[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 einstein trafikte elastik tren muhabbetini garaj paradoksunu falan ortaya atmis ama bilmeceyle ugrasacagini sanmam.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 cevap balık kimseye ait değil çünkü öyle bir bilgi verilmemiş[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Naa, 21 Eylül 2005 14:45 tarihinde demiş ki: bu soruyu yaptıgımda ortaokula gidiyodum.. %98 felan hikaye.. e zmn cvp'i söleee :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tamamen dayanaklı bir biçimde çözdüm. kendimi takdir ettim. [spo1=cevap]norveçli.[/spo][signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Baligi yesek daha guzel olmazmi?[signature][hline]Kerem Zerker rr5l5 excal/mid Elturco Warlock rr6l1 excal/mid Arikan50 hero rr4l0 pryd/hib Kokokoko Friar rr3l0 camlan ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bunun einstainla ilgisi yokki her hafta sonu radikalin bulamca ekinde böle şeyler bulabilirsiniz.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................( heheh @letscry yasah gardeşim bu kadar buyuk olması Imzanın ama süfer ya cok sefdim :) ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................( ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................( Al sana AL AL :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben bunu çözmüş idim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Cevap alman da bu konu daha önce 3 kere açıldı galiba..[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zezukka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 cevabı veriim =) balığın sahibi kahve içen rothmanns adlı sigarayı tüketmekle kalmayıp yeşil evde oturan alman :P yalansa söleyiN :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................( [signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................( -------------------------------------------------------------------------------- bu imzayı kullanana[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................([signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu einstein sorusu falan değil bu gayet kolay bir kağıt ve kalem kullanılarak her insanın çözebileceği basit bir mantık oyunudur.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Cevap Çok Basit Balık Benim[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Kağıt-kalem kullanarak yapılır herhalde... Yani eğer çok kopuk bir noktası yoksa ben kağıt-kalem kullanarak yaparım...yani yapardım... Tembelliğin gözü kör olsun:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar