Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Einstein böyle bir soru sormuş ve demişki insanlarının 98 % i bunu çözemez. bu adam diyorsa doğrudur.diyecem ama biraz uğraşsak çözeriz gibi. gerçi o devirde marlboro varmıymış yaw hadi herkese kolay gelsin 1-) 5 Tane ev var hepsi ayrı renk. 2-) Her evde oturanın, ayrı bir uyruğu var. 3-) Hepside ayrı bir içecek içiyor, ayrı bir hayvan besliyor ve ayrı bir marka sigara içiyor. 4-) Bu 5 insanin hiçbiri öbürünün yaptığını yapmıyor. Yani sigarası ayrı, içeceği ayrı, beslediği hayvan ayrı ve evi ayrı. SORU: BALIK kime ait? Açıklamalar: 1-) İngiliz kırmızı evde oturuyor. 2-) İsveçlinin köpeği var. 3-) Danimarkalı çay içiyor. 4-) Yeşil ev,beyaz evin solunda duruyor. 5-) Yeşil evin sahibi kahve içmeyi seviyor. 6-) Palmall sigarası içenin bir kuşu var. 7-) Ortadaki evde oturan süt içmeyi seviyor. 8- )Sari evde oturan Dunhill sigarası içiyor. 9-) Norveçli birinci evde oturuyor. 10-) Marlboro içen,kedisi olan evin yanındaki evde oturuyor. 11-) Atı olan insan, Dunhill sigarası içenin yanındaki evde oturuyor. 12-) Winfield sigarası içen, birayı seviyor. 13-) Mavi evin yanında Norveçli oturuyor. 14-) Alman,Rothmanns sigarası içiyor. 15-) Marlboro içenin komşusu sadece su içiyor. Einstein bunu son Yüzyılda yazmıştır ve iddia etmiştir ki : Dünya insanlarının 98 % i bunu çözemez. *!Soruyu sorar ve kaçar*[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! [Bu mesaj Xaero tarafından 21 Eylül 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Marlboro içenin kom$usuna aittir. Nihaha.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eh soruyu degistireyim cevabı bulan sartlı evet demeli ve acıklamalı[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu tip soırular cok var bunu einstainın yazdıgını sanmıyorum[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu soruyu yaptıgımda ortaokula gidiyodum.. %98 felan hikaye..[signature][hline]Biter!
Dela Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 einstein trafikte elastik tren muhabbetini garaj paradoksunu falan ortaya atmis ama bilmeceyle ugrasacagini sanmam.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 cevap balık kimseye ait değil çünkü öyle bir bilgi verilmemiş[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Naa, 21 Eylül 2005 14:45 tarihinde demiş ki: bu soruyu yaptıgımda ortaokula gidiyodum.. %98 felan hikaye.. e zmn cvp'i söleee :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tamamen dayanaklı bir biçimde çözdüm. kendimi takdir ettim. [spo1=cevap]norveçli.[/spo][signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
letscry Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Baligi yesek daha guzel olmazmi?[signature][hline]Kerem Zerker rr5l5 excal/mid Elturco Warlock rr6l1 excal/mid Arikan50 hero rr4l0 pryd/hib Kokokoko Friar rr3l0 camlan ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................(
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bunun einstainla ilgisi yokki her hafta sonu radikalin bulamca ekinde böle şeyler bulabilirsiniz.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................( heheh @letscry yasah gardeşim bu kadar buyuk olması Imzanın ama süfer ya cok sefdim :) ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................( ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................( Al sana AL AL :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben bunu çözmüş idim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Cevap alman da bu konu daha önce 3 kere açıldı galiba..[signature][hline]"Mph Rmph !!"
zezukka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 cevabı veriim =) balığın sahibi kahve içen rothmanns adlı sigarayı tüketmekle kalmayıp yeşil evde oturan alman :P yalansa söleyiN :P
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................( [signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
amon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................( -------------------------------------------------------------------------------- bu imzayı kullanana[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ........................./´¯/) ......................,/¯..// ...................../..../ / ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´(..´......,~/'...') ........................../..../ ..........''............. _.·´ ..........................([signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
sheref Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu einstein sorusu falan değil bu gayet kolay bir kağıt ve kalem kullanılarak her insanın çözebileceği basit bir mantık oyunudur.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Cevap Çok Basit Balık Benim[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Kağıt-kalem kullanarak yapılır herhalde... Yani eğer çok kopuk bir noktası yoksa ben kağıt-kalem kullanarak yaparım...yani yapardım... Tembelliğin gözü kör olsun:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Öne çıkan mesajlar