Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben ilaç kullandığım için istersem 3 gün uykusuz kalabiliyorum ancak psikologdan hiperaktivite raporu ve kırmızı reçete gerekli ağır bir ilaç çünkü . Senin durumunda ne yapılır tam olarak emin değilim ama sabah kalkınca kendimi uyandırma yöntemimi tavsiye edebilirim . Kalkıp giyiniyorum dehşet uykum var mesela kendimde değilim tek gözüm kapalı geziyorum . Parke bir zemine gidiyorum ev içinde . Anahtarı elime alıyorum , anahtarlığın yuvarlak kısmını baş parmağım ve işaret parmağımla her an düşürebilecek vaziyette tutuyorum . Gözlerimi kapıyorum , o uykuyla yaklaşık 20 saniyede ''ayakta uyuma'' evresine giriyorum , bu durumda kaslarım gevşiyor ve elimde tuttuğum 5 anahtarlı anahtarlık parke zemine düşüyor ve güzel bir ses çıkarıyor . Bir anlık paniğe neden olan şıngırtı vücutta inanılmaz bir adrenalin salgılanmasına yol açıyor ve eureka ...Ne uyku kaldı ne bir şey . Kesinlikle sabahları uyanma zorluğu çekenlere tavsiye ederim bu yöntemi .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Xaenin, 21 Eylül 2005 16:59 tarihinde demiş ki: Ben ilaç kullandığım için istersem 3 gün uykusuz kalabiliyorum ancak psikologdan hiperaktivite raporu ve kırmızı reçete gerekli ağır bir ilaç çünkü . Senin durumunda ne yapılır tam olarak emin değilim ama sabah kalkınca kendimi uyandırma yöntemimi tavsiye edebilirim . Kalkıp giyiniyorum dehşet uykum var mesela kendimde değilim tek gözüm kapalı geziyorum . Parke bir zemine gidiyorum ev içinde . Anahtarı elime alıyorum , anahtarlığın yuvarlak kısmını baş parmağım ve işaret parmağımla her an düşürebilecek vaziyette tutuyorum . Gözlerimi kapıyorum , o uykuyla yaklaşık 20 saniyede ''ayakta uyuma'' evresine giriyorum , bu durumda kaslarım gevşiyor ve elimde tuttuğum 5 anahtarlı anahtarlık parke zemine düşüyor ve güzel bir ses çıkarıyor . Bir anlık paniğe neden olan şıngırtı vücutta inanılmaz bir adrenalin salgılanmasına yol açıyor ve eureka ...Ne uyku kaldı ne bir şey . Kesinlikle sabahları uyanma zorluğu çekenlere tavsiye ederim bu yöntemi . oy ne şahane bir buluş çok zorda kalırsam denerim..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Soğuk şok da güzel oluyor da bende sabah nezlesi olduğu için pek yapmıyorum . Çok çaresiz durumlarda kullanırdım yukarda belirttiğim tekniği geliştirmeden . Duşu bütün vücuduma su gelecek şekilde ayarlayıp bi anda buz gibi suyu açıp 3 sn içinde kapıyordum . Yine aynı şekilde uykudan eser kalmıyordu . Uyku sorunu çekenler bana başvurabilir yani heh .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kolanın icine neskafe koymak cok tehlikelidir bilginize[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: twistedemo, 21 Eylül 2005 15:00 tarihinde demiş ki: kolanın içine bir kaşık türk kahvesi at demişti paticikten biri ben de denemiştim ve öldüm öldüm uyuyamadım sen de öyle yap ama bence bi yolunu bulup kestir biraz vücuduna zarar vericeksin bunu ilk kez deniyenlerde el ve ayak titremesine neden olabiliyor sonra noluyor bana demeyin de.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Öne çıkan mesajlar