Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rıza Çalımbaydan Bomba Açıklama

huun

Öne çıkan mesajlar

Bu Tahrik olayını FB'liler yada BJK liler olarak ayırmak yanlış yani bir kac kişi vardı 2 takımında taraftarı olan ve uzaklaştırıldılar. Şuan ben konular rahatsızlık veren milleti kışkırtan bir FB'li kimse goremiyorum.
Pass bir tek sen varsın sorun yaratan umarım sende uzaklaştırılırsında forum rahatlar.[signature][hline]Biter!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 21 Eylül 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
peki sayın zegna.Sıze bırkac soru sormak ıstıyorum.
Bir kişi sureklı tahrık edılırse bu tahrıklerın sonunda yapacaklarından onu tahrık eden mı sorumludur?Yoksa tahrıge goz yumanlarmı?aglıyorlar,emzık, vb. yaklasımlar benı sureklı tahrık edıyor.Sankı antudayız.
Ben sahsen forzabesiktas adlı foruma hıc uye olmadım olmamda.Ama burası gıderek oralara benzıyor.Sevıyeyı korumak sanırım sızın gorevınız.Peki neden acılan forumlardakı kıskırtmaları uyarısız bırakıyorsunuz?Acılan konulara bakın hepsında fenerlı arkadasların kıskırtıcı hatta bazen hakarete varan yazıları var.Bızımde karsılıgını vermemız en dogal hakkımız deyılmıdir?

Agliyorlar demek hakaretmidir? burada FUTBOL konusuyoruz , ayrica kimseyi agliyorlar dedi diye men edemem futbol bolumunden , agir tahrik , seviyesiz yorumlar ve kisiye hakaret men sebebi.

ayrica neden antu forumunu ornek verdigini anliyamadim , cunku bahsettigin tarzda davranis gosteren her takimdan taraftar var burada.

Men edilen insanlarin arasinda az fenerbahceli olmasini bana bagliyorsan , senin dusuncendir degistirmek icin herhangi bir cabada bulunmam acikcasi.

Takdir edersinki 24 saat burada olamiyorum , eger birisinin seni tahrik ettigini dusunuyorsan ozel mesaj ile bana iletebilirsin ona "ayni sekilde" cevap vermek yerine?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 21 Eylül 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
İmzamı daha oncede acıkladıgım uzere ABSOLUT'un oldugu ıcın kullanıyorum.Ayrıca Okudugunu anlama kabılıyetıne sahıp bırı orada aslında fenere gızlı bır ovgu bıle bulabılır.

Bak işte tupac de senin tam bu yukardaki mesajın gibi mesajları yüzünden ban yedi bence. Üstteki mesajında açık seçik hakaret ediyorsun ve bunu bir değil bininci kere yapıyorsun. Bunun Beşiktaşlı Fenerli olmanla hiç bir alakası yok.

İmza konusuna gelince. Evet pati de insalar başkalarının quotelayarak imza yapıyor, abso o lafı söylediğinde harbi çok eğlenmiştim ama senin düşüncelerin doğrultusunda o lafı her gün 14214 kere görmek beni veya başka bir fenerliyi tahrik edebilir. Anlatmaya çalıştığım budur.
edit: araya baya bi mesaj girmiş
[signature][hline]rtc

[Bu mesaj Smoke tarafından 21 Eylül 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 21 Eylül 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
said:
Passanger, 21 Eylül 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
peki sayın zegna.Sıze bırkac soru sormak ıstıyorum.
Bir kişi sureklı tahrık edılırse bu tahrıklerın sonunda yapacaklarından onu tahrık eden mı sorumludur?Yoksa tahrıge goz yumanlarmı?aglıyorlar,emzık, vb. yaklasımlar benı sureklı tahrık edıyor.Sankı antudayız.
Ben sahsen forzabesiktas adlı foruma hıc uye olmadım olmamda.Ama burası gıderek oralara benzıyor.Sevıyeyı korumak sanırım sızın gorevınız.Peki neden acılan forumlardakı kıskırtmaları uyarısız bırakıyorsunuz?Acılan konulara bakın hepsında fenerlı arkadasların kıskırtıcı hatta bazen hakarete varan yazıları var.Bızımde karsılıgını vermemız en dogal hakkımız deyılmıdir?

Agliyorlar demek hakaretmidir? burada FUTBOL konusuyoruz , ayrica kimseyi agliyorlar dedi diye men edemem futbol bolumunden , agir tahrik , seviyesiz yorumlar ve kisiye hakaret men sebebi.

ayrica neden antu forumunu ornek verdigini anliyamadim , cunku bahsettigin tarzda davranis gosteren her takimdan taraftar var burada.

Men edilen insanlarin arasinda az fenerbahceli olmasini bana bagliyorsan , senin dusuncendir degistirmek icin herhangi bir cabada bulunmam acikcasi.

Takdir edersinki 24 saat burada olamiyorum , eger birisinin seni tahrik ettigini dusunuyorsan ozel mesaj ile bana iletebilirsin ona "ayni sekilde" cevap vermek yerine?

Birkere ben sadece antuyu deyıl forzabesıktasıda ornek verdım.Ve nededıgımı galıba anlatamadım.Neyse ya bosver zaten okul 3 ekımde baslıyor pek zamanım olmayacak ozaman kendı aranızda takılırsınız.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jediiiiii, 21 Eylül 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
said:
Zegna, 21 Eylül 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
said:
Passanger, 21 Eylül 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
yok febelı soyleyınce deyıl.Olsada 1 hafta out.Ama 2pac yapınca yorunge dısı.

tupac , fake account acip kufur ettigi icin blackrose tarafindan banlandi.

Daha sonra baska bir account ile geldi ve kurallara uydugu surece kimse ona dokunmadi.

Sen simdi bana tupac ile ayni uslubu kullanan bir fenerbahceli gosterirmisin bana? Hani senin deyiminle kayirdigim adamlardan.

adam sana kışkırtıyo diyo sen küfür eden başka öle fenerli, varmı diyosun

bu konuyu baştan oku istersen hee
hiç bişe yokken fenerlinin teki hemen lafı yapıştırdı ozmana mevzu çıktı onun suçu yok dimi işte arkadaşıon dediği çifte standartlık bu ama anlayana seni alan yetkilisi yapmışlar oku bak die

KO bölümündede bi alan yetkilisiyle tartışmıştık adamı aldılar alandan puhahahah kendinize bakın ilk önce

2pac , su uslubunun neyine cevap vereyim?
ozel mesaj attinmi bir gun su beni kiskirtiyor diye?
Ne olursa olsun , kiskirtiyo diye kufur edemessin kimseye , edersende banlanirsin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 21 Eylül 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
said:
Passanger, 21 Eylül 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
İmzamı daha oncede acıkladıgım uzere ABSOLUT'un oldugu ıcın kullanıyorum.Ayrıca Okudugunu anlama kabılıyetıne sahıp bırı orada aslında fenere gızlı bır ovgu bıle bulabılır.

Bak işte tupac de senin tam bu yukardaki mesajın gibi mesajları yüzünden ban yedi bence. Üstteki mesajında açık seçik hakaret ediyorsun ve bunu bir değil bininci kere yapıyorsun. Bunun Beşiktaşlı Fenerli olmanla hiç bir alakası yok.

İmza konusuna gelince. Evet pati de insalar başkalarının quotelayarak imza yapıyor, abso o lafı söylediğinde harbi çok eğlenmiştim ama senin düşüncelerin doğrultusunda o lafı her gün 14214 kere görmek beni veya başka bir fenerliyi tahrik edebilir. Anlatmaya çalıştığım budur.
edit: araya baya bi mesaj girmiş

Bana burda nasıl bır hakaret oldugunu acıklarmısın?Okudugunu anlama kabılıyetı kolay kolay gelısen bır kabılyet deyıldır ve kanımca herkeste bulunmaz.Buysa hakaret oalrak ıma ettıgın kımseyı hedef almadan soylenmıs bır sozdur.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

Bikaç yorum yapıcam ..

Ultima Online'dan gelmek üzere son 6-7 yıldır yöneticilik yapmaktayım bunların içindede Nebula, Avalon, Qualohtarie, Istiaron, Exile, Kolayoyun, Anet vs vs olmak üzere..

Tahrik tamamiyle Caydırıcı etmendir onu biyere yazıyorum .. Fakat Benim bu forum'da çok sinirlendiğim zamanlarda oldu Tahrik ettiğimde oldu fakat Asla Uslubumda bir kayma göremezsiniz genel olarak herkeze karşı Saygı çerçevesinde yaklaşırım.. Tekrar diyorum .. Genel olarak, Tamamiyle demedim ..

Ama Asla benim .....'e kadar banlasın vs gibi bi uslubla görmediniz göremessiniz ..

Asla kişiliğe ağır bi hakaret yaparkende göremessiniz .. Genel olarak zaten kimse sizi Tahrik ettin diye uzaklaştırmayacaktır veya hiç bir şekilde Yaptırım uygulayamayacaktır .. Tahriklere karşı bile genel olarak sakin bir şekilde yanıt vermeniz gerekmektedir ..

Sonuçta sizin Stad'taki aman mevzu çıksın mantığıyla hareket edemlerden bir farkınız var bunu asla unutmayın[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

Kufur eden kim olursa banlanir , hatta futbol bolumunden degil tum forumdan banlanir.
"her zaman her yerde kufur ederim" diyen birisi zaten barinamaz burda , kimsede onu savunamaz.

topigi kitlemiyorum ,konu basligi olan Riza Calimbay ve aciklmasi hakkinda tartisirsaniz sevinirim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu açıklama Hürriyette tam sayfa haber olmuş hatta futbolcularla bile röportaj yapılmış bu konuyla ilgili, yalan olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum ve tekrar yakışmamış Rıza beyefendiye diyorum. Suçu başkalarına atmak küçüklüktür, eğer ortada kötü sonuçlar ve başarısızlıklar varsa bunun sorumululuğunun en büyük payı Rıza Hocanın kendisindedir.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...