yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Pordakal said: yeni şeylerle eskilerin üzerine data overwrite yapılması tek çare bence formül bu çok sevdiğin bir yer mi var yemek mi var yeni hatunu oraya götürüp keyfine bakıcan falan bodoslama ama yarıyor tabi bu ilişki üzerine diğer olaylar için de biraz zen kafasına girmek lazım eşya biriktirmiceksin toplan yav gidioz dediklerinde (oportüniti çıktı mesela) 1 haftada 2 çanta hazırlayıp bambaşka bi yere gidebilecek durumda olsan mesela kebap. zor ama onu sağlayarak yaşamak
fresia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Cuce said: abi bole konulara girip ilk mesja eski falan gorunce bi panik oluyorum acaba bole lamer bişiler falan yazmısmıyım diye. 10 sene önceki konuların hepsi drama
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 yav said: Pordakal said: yeni şeylerle eskilerin üzerine data overwrite yapılması tek çare bence formül bu çok sevdiğin bir yer mi var yemek mi var yeni hatunu oraya götürüp keyfine bakıcan falan bodoslama ama yarıyor tabi bu ilişki üzerine aynen. bu işe yarıyor baya.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 10 sene sonrada acaba bugune donup dicekmiyiz Cuce said: abi bole konulara girip ilk mesja eski falan gorunce bi panik oluyorum acaba bole lamer bişiler falan yazmısmıyım diye.
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Cuce said: abi bole konulara girip ilk mesja eski falan gorunce bi panik oluyorum acaba bole lamer bişiler falan yazmısmıyım diye. ben de bakıyom ne güzel çocukmuşum iyi demişim diyip kendimi seviyorum sonra sdfkd ha 2007 öncesi yoktum o yüzdendir heralde
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Iyi kurtarmissin Arasan 99 postlarim bile cikar heralde, 11 yasinda, yazmayi ogrenip buraya gelmisim heralde sdg
fresia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 unutmaya gerek yokmuş hatıra deyip ders çıkarmak da bir çözüm
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 travmatik bişi olduysa çak bi xanax en kısa zamanda. olmadı başka bi benzodiazepine mesela ativan. hatırlamamak için işe yarar ama travmayı gidermez
Öne çıkan mesajlar