Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Arkadaşlar lotro için (lord of the rings online) bir fan site kurmak istiyorum.Bi arkla denedik ama çocuk hiç bişi yapmio.Ben site işlerinden anlamadıım için çeviri gibi şeyleri yapiorum ki çocuk zaten lotr dn anlamıo neyse adam siteye bile koyimo hazır şeyleri!Of aranızda lotr dan anlian,seven,ingi çok kötü olmayan ama en önemlisi web işlerinden anlayan varsa buraya cevap atabilirmi?? msn:[email protected] lotro sitesi:www.meo.com arkadaşla denediimiz site:www.lotroturk.tk -teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Benim lotro ilgim cok fazlardır filimleri kitabları vs. her şeyini alıp izledim okudum cok güzel bir oyun ve hikayesi hayran kaldım.İngilizcem de var yardım edebilirim ama web le alakam yok bilgim cok fazladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Html tabanlı yardım ederim Lotr severim sayarım =) ama yeni nesil php asp kullanıyor. Uzun ömürlü bi site olmaz yapıcağım sanırım..[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 of ya keske söle su islerden anlayan (web) birilerine bulabilsem.Bu arada jade msn den konusalım eger site işi hallolursa beraber çalışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Maddi bişi beklemiyorum ama bari zaman ve para kaybı olmayacaksa yardım ederim. Msn listeme ekledim.[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 tcpip eklediyse güzel şeyler yapar ve güvenilirdir benden daha güvenilir :D[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Tcpipi Dostuma güvenebilirsiniz Bundan emin olun ... Lotr Hakkında büyük bir bilgim var .. Yardım Edebilirim ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar